O zaman şöyle bir durum var. Bu hizbullah mikrobu önceden zaten Türkiye'ye yayılmaya çalışmış, saldırmış emniyet müdürümüzü şehit etmişti. Yani helal olsun hizbullah saldır İsrail'e diyenler bu durumda ne oluyor? Bu vatanın evladı olduğunu düşünen herkese soruyorum. |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (734. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Türkiye'de hizbullah yapılanması farklı. İsim benzerliği dışında aynı örgüt değil. Lübnadaki Hizbullah İsrail'e gerçek manada saldırmaz, 30 yıldır İsrail'in varlığını meşrulaştırmaktan başka bir şey yaptığı yok. Anca sunni müslüman katleder..Destekleyenler Şia beslemesi şaşkınlar..
-
prof. dr. hasan ünal ın son proğramında beyrut konusunda uzman alptekin dursunoğlu ile konuyu görüştüler.
izlemenizi tavsiye ederim. israil ve batı medya gücü ile herşeyi yanlış yansıtıyor.
bir kere hizbullah olduğu gibi duruyor ve daha savaşa başlamadı bile. üstelik israilin içinde 60 000 kişi kuzey bölgelerden kaydırılmış. bu ilk defa oluyormuş. ve, israil genelinde son 1 yıldır geri dönmemek üzere giden nüfus ülkenin neredeyse onda biri.
ayrıca defalarca hizbullah füzelerle israili vurmuş bunlar yansıtılmıyor. israil lübnana bin defa girdi zaten bu bir ilk değil.
mesele girmek değil nasıl çıkacağı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 1 Ekim 2024; 12:39:55 > -
Bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci terorist israeli yöneten soykırımcı netanyahunun veledinin paylaşımı
-
-
Savaşa başlamak için neyi bekliyormuş? Hamas için de aynıları yazıldı çizildi. Yok şöyle bekliyorlar yok böyle bekliyorlar. Bunlar bu kadar kuvvetliyse dağıtsınlar israil ordusunu her şey biter işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben silmiyorum evlat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye yazıyorsun?
-
Gerçekler acıydı ya öyle söylüyordun
Gerçekleri bilmene rağmen bir Netanyahu pişkinliğiyle konuşabiliyor olsanda
Gerçeklerle tanışman için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X