< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (737. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
israil denen terör örgütü bakalım nereye kadar gidecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para pulmu önemli olucak sanıyorsun sen,para mul mal mülk umrun bile olmuycak nefes almak için, hayatta kalmak için allaha yalvarıcan savaşı ne sanıyorsunuz siz pc oyunumu.
olaylar büyürse oyle ekonomiler refahlar iphoneler bmw audi ler hikaye roman olucak.
milyonlar ölücek milyonlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Ekim 2024; 20:54:30 > -
İsrail’in meclisini vur , Hükümet binasını hedef al . Genelkurmay karargahını yerlebir et. Askeri hedefleri , limanlarını , sanayi tesislerini indir. Yapamıyor musun İran
Bir kaç üst düzey yöneticisini , önemli kişilerini, iş adamlarına sansasyonel suikast düzenle !!!
iran veya rusyaya bu saldırıyı yaptırmak için bir senedir uğraşıyorlardı.
istedikleri oldu.
bakalım şimdi ne yapacaklar.
-
Danışıklı dövüş gibi duruyor. Ama şu da bir gerçek gün gelecek birgün bizde bu bataklığın içinde çırpınacağız.
1000+ km öteden ateşliyorlar tam nokta atışı yapmaları zor onu anca abd yapar.
-
İran bu sefer yerleşim yerlerine de saldırmış.
İsabetli atışlar olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 1 Ekim 2024; 21:9:24 > -
medya israilin elinde haberlere inanmayın.
ismail hakkı pekin paşa geçen dron saldırısı için dalga geçerlerken, bu saldırıların büyük tahribat yaptığını, iki havaalanının kullanılamaz hale geldiğini söylemişti.
hayır yani düşün bir kere, madem dalga geçiyorsun birşey olmadı niye büyük zararım var diye bm ye başvuruyorsun.
israil gerçekten devlet gibi davranmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 1 Ekim 2024; 21:15:38 > -
Habere göre İran 20 tane f-35'i vurmuş. Bu çok büyük olay. 2000 tane İsrailli ölse İsrail bu kadar kızmazdı. Sonumuz hayrolsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İran bekledi bekledi sağlam vurdu Netenyahu denilen katil bir an önce etkisiz hale getirilmeli.
Kaynak var mı?
sonra 50 avrupa ülkesinin saldırması için bir bahaneler olsun.
senin uçan kaçan %100 "yerli" "milli" droneların var. sen ne yapabiliyorsun? :))))))))))))) orduyu hükümetim mahvetmiş. general diye ordunun başında fetullahçı bir tane sözde akademisyen tarihçi oturuyor :)))))))))))))))
sen eşşek adasından yunanı çıkar diycem de geçen gün yunana askeri ki ÜNİFORMALI yunan senin kara toprağına çıktı elini kolunu sallayarak.
-
rasthaber.com
İmam Hamanei Katil İsrail’in Nevatim Üssünü Haritadan Sildirdihttps://rasthaber.com/tr/haber/bati-asya/imam-hamanei-katil-israil-in-nevatim-ussunu-haritadan-sildirdi-138613
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Müthiş kaynakmış. Ben inandım.
Of İsrail çok güçlü moruk, herkesi tek yener morukkk.
Beyni yetmeyecekler için edit: İronidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 1 Ekim 2024; 21:59:2 >
Fikra bu kadar
x (formerly twitter)
THS Haber (@temmuzhaber) on Xhttps://x.com/temmuzhaber/status/1841180463408562266?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İçimizdeki bebek katili soykırımcı katliamcı işgalci terörist israil yalakası örneği
x (formerly twitter)
Sağcı Gazete (@SagciGazete) on Xhttps://x.com/SagciGazete/status/1841180340813193399
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X