Şimdi Ara

7 Haziran Seçim Tahminleriniz ve Kime Oy Vereceksiniz [ANKETLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 Haziran genel seçimlerindeki tahminlerinizi görmek için bu konuyu açıyorum.Öncelikli olarak benim tahminim;
    AK PARTİ -- %47
    CHP--%26
    MHP--%13
    HDP--%9
    Diğer Partiler ve 4 Partinin Küsüratları-- %5

Milletin iradesi yine AK diyecek ve tek başına iktidar olarak çıkacağız Allah'ın izniyle. HDP'nin barajı geçemeyeceğini ama zorlayacağını düşünüyorum %9 dolaylarında.
    Sizin görüşlerinizi de bekliyorum.

Bu da küçük bir anket olsun: 7 Haziran seçimlerinde kime oy vereceksiniz?
    http://strawpoll.me/3663436/r

NOT: Trafo,kedi vs. diyen arkadaşlar illaki çıkacaktır. Ne hikmetse bu kediler trafoya girdiğinde(30 Mart) %46,trafoya girmediğinde(10 Ağustos) %52 oy aldık. Bu kedileri sanırım muhalefet besleyip trafolara salıyor

• Allah'ın izniyle diyerek Allah'a büyük hakaret ediyorsunuz. Her halk kendi kaderini kendi belirler
  • Allah'ın izni olmadan hiçbir şey olmaz. Her halk kendi kaderini belirliyorsa,halkı oluşturanların kaderini de belirleyen Allah vardır. Ne diyor Sezai Karakoç ;
    "Ne yapsalar boş,
    Göklerden gelen bir karar vardır!"
  • Sen daha yeni ceza almıştın.
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Evet ama takip ediyordum bölümü. Böyle bir anket yapmak için yeni bir hesap açtım. Ankete katılırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucum1910

Evet ama takip ediyordum bölümü. Böyle bir anket yapmak için yeni bir hesap açtım. Ankete katılırsan sevinirim.

Yani fake hesap açtın.
    Git adam gibi cezanı çek öyle gel.
    Cezalıykende forumu takip edebilirsin.
    Ceza alıp fake hesap açarsan kimse sana saygı duymaz.
    Görüşün ne olursa olsun fark etmez.
    Forumda saygı görmek isteyen fake hesap açmaz.
  • quote:

Fake hesap açsam nickini farklı yapardım. İnsanlar tanısın diye, eski adımla aldım. Fake falan işim olmaz merak etme "antonidas" .

Olmaz kardeşim etik değil.
    Sana ceza verildiyse bir nedenden ötürü verildi, başka hesap açma zahmetine katlan diye değil.
    Forumda saygı görmek istiyorsan 1 hesabın olacak.
    bak hiç siyasi görüşten falan bahsetmiyorum.
    Forumda düzgün üyelerin 1 (bir) hesabı olur.
  • quote:

Allah'ın izni olmadan hiçbir şey olmaz. Her halk kendi kaderini belirliyorsa,halkı oluşturanların kaderini de belirleyen Allah vardır. Ne diyor Sezai Karakoç ;
    "Ne yapsalar boş,

tabi bir şey olmaz ama mesajınızdan "Allah AKP'yi destekliyor" gibi bir algı oluştu kafamda belki ben yanlış anlamışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

Fake hesap açsam nickini farklı yapardım. İnsanlar tanısın diye, eski adımla aldım. Fake falan işim olmaz merak etme "antonidas" .

Olmaz kardeşim etik değil.
    Sana ceza verildiyse bir nedenden ötürü verildi, başka hesap açma zahmetine katlan diye değil.
    Forumda saygı görmek istiyorsan 1 hesabın olacak.
    bak hiç siyasi görüşten falan bahsetmiyorum.
    Forumda düzgün üyelerin 1 (bir) hesabı olur.

Alıntıları Göster
    Şuna da çok gülüyorum ya herkes benim tahminim diye bir konu açıyor tüm konuları topla 1 puan şaşmaz herkeste oran aynı. İnsanları nasıl önyargıya düşürdüklerinin kanıtıdır bu. Şu son olaylardan sonra hala daha MHP'yi %15'in altında gösteren adama siyasetten anlıyor demem ben zaten. Kafanızda tutturmuşsunuz bir oran sırf o olacak. Hayır kardeşim olmayacak. Ha eğer olur da HDP baraj dışı kalırsa, AKP 400'e yakın milletvekili çıkarırsa o zaman mevcut hükümet 1 seneden uzun yaşamayacak ve ülkedeki olaylar yüzünden 1 sene sonra tekrardan erken seçime gidilecektir bu da benim öngörüm. Eğer HDP parti olarak seçime girerse, barajı geçemezse, AKP %50'ye yakın oy alırsa ve 400'e yakın milletvekili çıkarırsa, sonrasında da hükümet 1 seneden fazla ayakta kalabilirse bu mesajımı alıntılarsınız ben de kendimi forumdan banlarım.

• Haşa öyle bir şey demedim.
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olmayacak,seninde kendini banlatman gerekmeyecek
  • Börte Çene kullanıcısına yanıt
    Öyle bir durum yok. Bi bağlantımda yok zaten. İstediğinize verin,ben sadece forumun nabzını yokluyorum.
  • quote:

Allah'ın izni olmadan hiçbir şey olmaz. Her halk kendi kaderini belirliyorsa,halkı oluşturanların kaderini de belirleyen Allah vardır. Ne diyor Sezai Karakoç ;
    "Ne yapsalar boş,

SEN ŞİMDİ MÜSLÜMANSIN DEĞİL Mİ?
  • Ankaragucum1910 kullanıcısına yanıt
    bildiğin futbol muhabbeti yapıyorsun nasıl nabız yoklaması o;
    bak rte bile ben bana oy vermeyenlerinde başkanıyım diyordu sen kediyi saha dışına atmış ille de biz diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şuna da çok gülüyorum ya herkes benim tahminim diye bir konu açıyor tüm konuları topla 1 puan şaşmaz herkeste oran aynı. İnsanları nasıl önyargıya düşürdüklerinin kanıtıdır bu. Şu son olaylardan sonra hala daha MHP'yi %15'in altında gösteren adama siyasetten anlıyor demem ben zaten. Kafanızda tutturmuşsunuz bir oran sırf o olacak. Hayır kardeşim olmayacak. Ha eğer olur da HDP baraj dışı kalırsa, AKP 400'e yakın milletvekili çıkarırsa o zaman mevcut hükümet 1 seneden uzun yaşamayacak ve ülkedeki olaylar yüzünden 1 sene sonra tekrardan erken seçime gidilecektir bu da benim öngörüm. Eğer HDP parti olarak seçime girerse, barajı geçemezse, AKP %50'ye yakın oy alırsa ve 400'e yakın milletvekili çıkarırsa, sonrasında da hükümet 1 seneden fazla ayakta kalabilirse bu mesajımı alıntılarsınız ben de kendimi forumdan banlarım.

yaw he heeee. 1 seneden fazla yaşamazmış. ya oglm hangi kafayı yaşayıp giriyorsunuz şu foruma allahınızı seversiniz

adamların işi gücü yatıp kalkması AKp'nin yıkılışı olmuş. siz daha bu kafayla çok beklersiniz. bekleyin ama beklemek sabır işidir.

• Tamam troll arkadaşlarına söyleme de trollemesinler görelim forumun durumunu
  • Birincisi millet derken hangi millet, su her turlusu ayaklar altina alinan mi? Bir de oy veren %100un %50lik kismi milletse, gerisi ne, uzayli vatandas mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Birincisi millet derken hangi millet, su her turlusu ayaklar altina alinan mi? Bir de oy veren %100un %50lik kismi milletse, gerisi ne, uzayli vatandas mi?

bunların matematiği bile hep bana diyor
  • quote:

şimdi hatırladım

sen şu önüne gelene hakaret ve küfür eden Ankaragüçlüydün de mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.