quote:Orijinalden alıntı: N.Ghorn ii item deil ama ucuz satmışsın 15 e alırlardı manesmi server.off +7 hornx item mı yaa ib ironx falan olsa neyse ben de geçende +7 sword breaker sattım 1m e kazık yemişmiyim ki acaba bak merak ettim
quote:Orijinalden alıntı: N.Ghorn ii item deil ama ucuz satmışsın 15 e alırlardı manesmi server.diesde oyunu bırakacaksan bana verirmisin???düzce
quote:Orijinalden alıntı: 81RaiNmaN81diesde oyunu bırakacaksan bana verirmisin???düzceAlıntıları Göster la olm o itemse benim +7 chitn ise yani nedir bilemem
quote:Orijinalden alıntı: [A]narchyla olm o itemse benim +7 chitn ise yani nedir bilememAlıntıları Göster tam fiyatına wermişsin kardeş ne kazık aatmışın ne kazık yemişin !!
quote:Orijinalden alıntı: [A]narchyla olm o itemse benim +7 chitn ise yani nedir bilememAlıntıları Göster ya ne diyonuz ya puuahua +7 horn neki iron necklace için bile topic açmam
quote:Orijinalden alıntı: ForWaitKillYouya ne diyonuz ya puuahua +7 horn neki iron necklace için bile topic açmamAlıntıları Göster Sen Bu Şekilde Parada Kırarsın Bas +7 ye Sat 10 M ye İyi Alıyolarmış 10dan
quote:Orijinalden alıntı: Kadir NarSen Bu Şekilde Parada Kırarsın Bas +7 ye Sat 10 M ye İyi Alıyolarmış 10danAlıntıları Göster ben 40a satıorum edana da
quote:Orijinalden alıntı: P.K+7 HORNX İÇİN TOPİC HE Alıntıları Göster bende crystal i 75 k dan pazarcıya sattım nasıl ıyımı
quote:Orijinalden alıntı: Karikatur_komedyabende crystal i 75 k dan pazarcıya sattım nasıl ıyımı Alıntıları Göster hornx ezik bi silah ama iyi kazık yemişin
quote:Orijinalden alıntı: Karikatur_komedyabende crystal i 75 k dan pazarcıya sattım nasıl ıyımı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR bende crystal i 75 k dan pazarcıya sattım nasıl ıyımı Bu kötü olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: DaggerSuxBu mesaj silindi.Alıntıları Göster yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insan
quote:Orijinalden alıntı: erman123yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insanAlıntıları Göster ben dakika başı basıp 25den satıymm Nasılım
quote:Orijinalden alıntı: N.Gben dakika başı basıp 25den satıymm NasılımAlıntıları Göster Zamanında 100m Dan satmıştım..
quote:Orijinalden alıntı: erman123yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insanAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: erman123 yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insan pardon ss ne demek ????????????????????
quote:Orijinalden alıntı: BreakBeaTquote:Orjinalden alıntı: erman123 yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insan pardon ss ne demek ???????????????????? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sonsuzarap quote:Orjinalden alıntı: erman123 yaa gerekli gereksiz ss ler açmayın lütfen bunun ss açmaya utanır insan pardon ss ne demek ???????????????????? ss fotoğraf demek bi fotoğraf formatı