Şimdi Ara

+7 İİ mi +7 Raptor yoksa +7 toto-deep mi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +60 warıor için +7 İİ mi +7 Raptor yoksa +7 toto-deep mi_?

(özür dilerim toto-deep i eklemeyi unutmuşum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerisback -- 10 Mart 2008; 16:32:53 >

• +7 II Forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK-Rep

+7 II Forever
    bencede ii +7 güzel olur
  • alabilirsen +7 toto - +7 hanguk al .ben 70+da +3 reb. toto ve +7 hs kullandım. çok seri ve güzel koyuyorvuracağın skilli mause sağ click alacaksın.sol elinde sadece w+r+pot .... vs combo yapıp mause sağ clicklede skill vuracaksın.ama bu combo sadece çift elde güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

alabilirsen +7 toto - +7 hanguk al .ben 70+da +3 reb. toto ve +7 hs kullandım. çok seri ve güzel koyuyorvuracağın skilli mause sağ click alacaksın.sol elinde sadece w+r+pot .... vs combo yapıp mause sağ clicklede skill vuracaksın.ama bu combo sadece çift elde güzel oluyor
    yorumlarınız için tşkler

char +70 olması biraz zaman alcak +70 olasıya kadar +7 ii diyorum yorumlarınıza bakarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerisback

yorumlarınız için tşkler

char +70 olması biraz zaman alcak +70 olasıya kadar +7 ii diyorum yorumlarınıza bakarak

Alıntıları Göster
    bence raptor almalısın bence sureklı exp kasıcaksın sanırım 70e kdar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

Alıntıları Göster
    +7 İİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +8 Raptor mu +7 HB mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

Alıntıları Göster
    Exp kascaksan Raptor Reverse +3,+4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc.Paradox

+7 İİ

Alıntıları Göster
    exp kasacaksan +7 raptor iyi
    pvp de +7 ii
    bazı vs lerde toto - deep ( toto-deep i diğer silahlarla beraber al derim lwl kasarken güzel oluyor elindeki yanınca bunları takarsın )
    bunlardan daha iyi silahlar var tabi ama senin bütçen sanırım bunlara yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

exp kasacaksan +7 raptor iyi
    pvp de +7 ii
    bazı vs lerde toto - deep ( toto-deep i diğer silahlarla beraber al derim lwl kasarken güzel oluyor elindeki yanınca bunları takarsın )
    bunlardan daha iyi silahlar var tabi ama senin bütçen sanırım bunlara yetiyor

Alıntıları Göster
    aslında hepsi ex de kasıcam pk yada gidicem boss da kovalıycam ati falan ii alıorum kararımı verdim yorumlar için tşkler

• quote:

aslında hepsi ex de kasıcam pk yada gidicem boss da kovalıycam ati falan ii alıorum kararımı verdim yorumlar için tşkler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tigerisback

eğer boss , exp yapıcaksan İİ tavsiye etmem direk +2 ya da +3 rebirth raptor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Seko -- 10 Mart 2008; 17:11:54 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tigerisback

eğer boss , exp yapıcaksan İİ tavsiye etmem direk +2 ya da +3 rebirth raptor

Alıntıları Göster
    boss derken ati falan onları kastediorum zorlamaz herhalde +3 reb raptor kaç m acaba server pathos

• quote:

boss derken ati falan onları kastediorum zorlamaz herhalde +3 reb raptor kaç m acaba server pathos

Alıntıları Göster
    pf larda +7 ii al derim ben de
    kasılırken de raptor yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknown_man

pf larda +7 ii al derim ben de
    kasılırken de raptor yakışır

Alıntıları Göster
    exp kasmak için +7 ii al cünkü sekil var partylere daha cabuk girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

exp kasmak için +7 ii al cünkü sekil var partylere daha cabuk girersin

Alıntıları Göster
    tabikide raptor almalısın arkadaşım sonuşta exp kasıcaksın 70+ ya kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluqq

tabikide raptor almalısın arkadaşım sonuşta exp kasıcaksın 70+ ya kadar..

Alıntıları Göster
    kararsız kaldım harbi kafam çok karıştı ex için fazla sorun olmaz ne silah olursa olsun da pk için herkesin speara karşı korunması var en azından spear botu var ama club pek yaygın değil bir de bu var ama diğer yandan da raptorda attack daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerisback -- 10 Mart 2008; 20:53:27 >
  • quote:

kararsız kaldım harbi kafam çok karıştı ex için fazla sorun olmaz ne silah olursa olsun da pk için herkesin speara karşı korunması var en azından spear botu var ama club pek yaygın değil bir de bu var ama diğer yandan da raptorda attack daha fazla

Alıntıları Göster
    düşünmene gerek yok cevap belli zaten İİ ile diğerleri arasında dağlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 10 Mart 2008; 20:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kachar

düşünmene gerek yok cevap belli zaten İİ ile diğerleri arasında dağlar kadar fark var

Alıntıları Göster
    İİ al ne gelirse artık boşver İİ iyidir arada pk yaparsın exptede iyi olur party e girersin ne diyelim sana
    İİ al
  • quote:

İİ al ne gelirse artık boşver İİ iyidir arada pk yaparsın exptede iyi olur party e girersin ne diyelim sana
    İİ al

Alıntıları Göster

Exp Kasarken Raptor Kullanmak bu devirde SAKINCALI [ mana pot açısından ].

Tavsiyem; +7 iron impact, +7 toto, breaker+6 [ 64 atak, mp recovery ]

• quote:

Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

Exp Kasarken Raptor Kullanmak bu devirde SAKINCALI [ mana pot açısından ].

Tavsiyem; +7 iron impact, +7 toto, breaker+6 [ 64 atak, mp recovery ]

Alıntıları Göster
    yorumlar için tşkler

bütçem kısıtlı ilk ii ile başlayalım o zaman. sonra raptor toto-hs alırız nasipse.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.