Şimdi Ara

+7 iron impact için vereyimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +7 ms
    iron impact +3
    durandal+7
    lupus pendant +0
    20 gb para ile +7 ii alabilirmiyim sizce

• alamazsın
  • verme yazık bence ms varken ii ye +bas ama istiyorsan ver verebilirler ama biraz azdan azdan öner ne kadar az verirsen kardır
  • server oLympia ise verebiLirLer ama bence eLindeki II ya bas bnde exp II var +6 +7 II verio adamLar
  • iron impactı +7 yapman için 4 adet trina bulsan daha mantıklı.999mden 40gb yapar.+5E KADAR TRİNA İLE %100.+6VE +7 ye basarken yancağını sanmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

alamazsın

Neye göre böle bir sonuç' a wardın serwer bile belli değil. Nasıl binbaşı oldugun da belli oldu gereksiz post atmaların burdn belli oluyor sn +7 ms ne demek biliyomusun artık şu zmnda ii den bile daha az bulunuyor her ne kadar ii den kötü olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 26 Mart 2007; 17:52:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

quote:

alamazsın

Neye göre böle bir sonuç' a wardın serwer bile belli değil. Nasıl binbaşı oldugun da belli oldu gereksiz post atmaların burdn belli oluyor sn +7 ms ne demek biliyomusun artık şu zmnda ii den bile daha az bulunuyor her ne kadar ii den kötü olsa bile.

bence server ne olursa olsun alamaması lazım. ayrıca +7 ms her ne kadar serverlarda az olsa bile +7 ii nin yanında bence hiçbirseyydir.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

iron impactı +7 yapman için 4 adet trina bulsan daha mantıklı.999mden 40gb yapar.+5E KADAR TRİNA İLE %100.+6VE +7 ye basarken yancağını sanmam.

trina mı
    ben +8 e denemedikçe ve uniq item basmadıkça trina kullanmam
    quote:

Orjinalden alıntı: galatasarayli

arkadaşlar bende
    +7 ms
    iron impact +3
    durandal+7
    lupus pendant +0

ben olsam senin yerinde İİ yi basardım item yakarak yanarsada yansın ne olsa +7 ms var
    item basmayı çok sewerim hele bide yanarsada yine takcak itemim olursa daha çok sewerim

• quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

quote:

Orjinalden alıntı: The Chaotic Chronicle

quote:

alamazsın

bence server ne olursa olsun alamaması lazım. ayrıca +7 ms her ne kadar serverlarda az olsa bile +7 ii nin yanında bence hiçbirseyydir.........

ii nin yanında hiçbirşey olmadıgını bnde biliyorum ama öle kolay bulunan bi item degil kaldıki +7. Piyasasını araştırmanı öneririm +7 ms nin. Ona göre daha iyi bir yorum yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Chaotic Chronicle -- 26 Mart 2007; 18:07:03 >

• sana sukardarını solım 3 tane +7 shard degerınde gerısını sen dusun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: galatasarayli

arkadaşlar bende
    +7 ms
    iron impact +3
    durandal+7
    lupus pendant +0

+6 smıte hammer grend dragon amulet werdım aldım. ama adamı kazıkladım az. sen onlara zor alırsın
  • +6 smite hammer verdim +6 doll verdi bi de zaten smite +6 ya II ZATEN VERİYOLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: frekans89

+6 smite hammer verdim +6 doll verdi bi de zaten smite +6 ya II ZATEN VERİYOLAR

yaw ne smite hammer mış dünden beri her topic te gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.