bende 2 sinide alacak ekonomi war şu an %7ib ile takılıyorum lwl im 50 biliyorsunuz ki çitin bowun atağı daha az 5-6 atack sizce hangisi?
quote:
Orjinalden alıntı: gececi_rogue
bende 2 sinide alacak ekonomi war şu an %7ib ile takılıyorum lwl im 50 biliyorsunuz ki çitin bowun atağı daha az 5-6 atack sizce hangisi?
İB
quote:
Orijinalden alıntı: Backy
quote:
İB
BENCE BU LVLV DA IKEN IB KULLANMAN DAHA IYI DERIM
quote:
Orijinalden alıntı: MADU
BENCE BU LVLV DA IKEN IB KULLANMAN DAHA IYI DERIM
Alıntıları Göster
valla ib daha iyi attack olarak +6 chitinle +6 ibye karşılaştırsan +6 chitin bow derdim ama +7 olunca ib daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: fen0men0
valla ib daha iyi attack olarak +6 chitinle +6 ibye karşılaştırsan +6 chitin bow derdim ama +7 olunca ib daha iyi
Alıntıları Göster
5-6 ataktan fazla bişi olmaz, chitin bow unique galiba o yüzden yanar ve karizman olur
quote:
Orijinalden alıntı: AreaOfEffect
5-6 ataktan fazla bişi olmaz, chitin bow unique galiba o yüzden yanar ve karizman olur
Alıntıları Göster
ib bence
quote:
Orijinalden alıntı: AreaOfEffect
Alıntıları Göster
CB derim ben uniq item onun bonusları war ya
quote:
Orijinalden alıntı: LeTh3
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: stunned
ib yede basarsan o da bonuslu olur.Bu arada İB
ib
quote:
şu anda elinde İB varsa 60a kadar onu kullan.sonra paralna çitinbow al.eğer yoksa İB:D
quote:
Orijinalden alıntı: hackcgty15
quote:
şu anda elinde İB varsa 60a kadar onu kullan.sonra paralna çitinbow al.eğer yoksa İB:D
60 tan sonra ne farkedio ki ? ap daha önemli deil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: hackcgty15
quote:
Saolun Arkadaşlar ben +0 aldım 300m ye chitin bow +6 bastım hemen 1 saatte trinada aldım yarın gece +7 basacam kimse burada upgrade olayını biliyomuş gibi sallamasın yakmam ben upgrade ustasıyım ilk çarımda elimde olanlar bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: gececi_rogue
Saolun Arkadaşlar ben +0 aldım 300m ye chitin bow +6 bastım hemen 1 saatte trinada aldım yarın gece +7 basacam kimse burada upgrade olayını biliyomuş gibi sallamasın yakmam ben upgrade ustasıyım ilk çarımda elimde olanlar bunlar
Alıntıları Göster
Ben Chitn Bow Derm
quote:
Orijinalden alıntı: PisLiqUu®
Ben Chitn Bow Derm
Alıntıları Göster
uzun süre +7 cb kullandım atağı düşük olmasına rağmen beyaz damage dediğimiz damage dışında damage verdiğini 65+ archerlar bile tartışıyor. üstelik verdiği mp bonus archer için çok önemli ki shadow h. ın ne kadar mana yediğini biliyoruz. yine de sana kalmış birşey
quote:
Orijinalden alıntı: diablo2
uzun süre +7 cb kullandım atağı düşük olmasına rağmen beyaz damage dediğimiz damage dışında damage verdiğini 65+ archerlar bile tartışıyor. üstelik verdiği mp bonus archer için çok önemli ki shadow h. ın ne kadar mana yediğini biliyoruz. yine de sana kalmış birşey
Alıntıları Göster
mana bonusu olduğu için cb daha iyidir ama senin lvlin için ideal şu an ib.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDaywalkeR
mana bonusu olduğu için cb daha iyidir ama senin lvlin için ideal şu an ib.
Alıntıları Göster
o kadar attack farkından bişi olmaz bence cb derim hem karizmada olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: Kitai
o kadar attack farkından bişi olmaz bence cb derim hem karizmada olur bence
Alıntıları Göster
sacma biR Topic !.
quote:
Orijinalden alıntı: RapStarMert
sacma biR Topic !.
Alıntıları Göster
tabiki chitin bow hem mana veriyo hemde ib posionlu ise atack kacırabilir bence cb yi kullan
quote:
sacma biR Topic !.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: RapStarMert
sacma biR Topic !.
saçma olan sensin eleman merak etmiş sormuş yardımcı olmuşuz seni geren nedir? saçma bulduysan girmezsin yazmassın bişe bizde senin hakkında fikir sahibi olmayız ok?
quote:
sacma biR Topic !.
Alıntıları Göster
Mp bonus olduğu için CB5-6 atack karakterin ap'sini 20 ila 30 arasında düşürür.Bu archerlar için pek bişey sayılmaz.Karar senin sonuçta..