Şimdi Ara

+7 ironbow mu +7 çhitinbow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 sinide alacak ekonomi war şu an %7ib ile takılıyorum lwl im 50 biliyorsunuz ki çitin bowun atağı daha az 5-6 atack sizce hangisi?

• quote:

Orjinalden alıntı: gececi_rogue

bende 2 sinide alacak ekonomi war şu an %7ib ile takılıyorum lwl im 50 biliyorsunuz ki çitin bowun atağı daha az 5-6 atack sizce hangisi?

İB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backy

quote:

bende 2 sinide alacak ekonomi war şu an %7ib ile takılıyorum lwl im 50 biliyorsunuz ki çitin bowun atağı daha az 5-6 atack sizce hangisi?

İB
    BENCE BU LVLV DA IKEN IB KULLANMAN DAHA IYI DERIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADU

BENCE BU LVLV DA IKEN IB KULLANMAN DAHA IYI DERIM

Alıntıları Göster
    valla ib daha iyi attack olarak +6 chitinle +6 ibye karşılaştırsan +6 chitin bow derdim ama +7 olunca ib daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

valla ib daha iyi attack olarak +6 chitinle +6 ibye karşılaştırsan +6 chitin bow derdim ama +7 olunca ib daha iyi

Alıntıları Göster
    5-6 ataktan fazla bişi olmaz, chitin bow unique galiba o yüzden yanar ve karizman olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreaOfEffect

5-6 ataktan fazla bişi olmaz, chitin bow unique galiba o yüzden yanar ve karizman olur

Alıntıları Göster
    ib bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreaOfEffect

Alıntıları Göster
    CB derim ben uniq item onun bonusları war ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeTh3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: stunned

ib yede basarsan o da bonuslu olur.Bu arada İB
  • ib
  • quote:

şu anda elinde İB varsa 60a kadar onu kullan.sonra paralna çitinbow al.eğer yoksa İB:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackcgty15

quote:

şu anda elinde İB varsa 60a kadar onu kullan.sonra paralna çitinbow al.eğer yoksa İB:D
    60 tan sonra ne farkedio ki ? ap daha önemli deil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hackcgty15

quote:

Saolun Arkadaşlar ben +0 aldım 300m ye chitin bow +6 bastım hemen 1 saatte trinada aldım yarın gece +7 basacam kimse burada upgrade olayını biliyomuş gibi sallamasın yakmam ben upgrade ustasıyım ilk çarımda elimde olanlar bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gececi_rogue

Saolun Arkadaşlar ben +0 aldım 300m ye chitin bow +6 bastım hemen 1 saatte trinada aldım yarın gece +7 basacam kimse burada upgrade olayını biliyomuş gibi sallamasın yakmam ben upgrade ustasıyım ilk çarımda elimde olanlar bunlar

Alıntıları Göster
    Ben Chitn Bow Derm

• quote:

Orijinalden alıntı: PisLiqUu®

Ben Chitn Bow Derm

Alıntıları Göster
    uzun süre +7 cb kullandım atağı düşük olmasına rağmen beyaz damage dediğimiz damage dışında damage verdiğini 65+ archerlar bile tartışıyor. üstelik verdiği mp bonus archer için çok önemli ki shadow h. ın ne kadar mana yediğini biliyoruz. yine de sana kalmış birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

uzun süre +7 cb kullandım atağı düşük olmasına rağmen beyaz damage dediğimiz damage dışında damage verdiğini 65+ archerlar bile tartışıyor. üstelik verdiği mp bonus archer için çok önemli ki shadow h. ın ne kadar mana yediğini biliyoruz. yine de sana kalmış birşey

Alıntıları Göster
    mana bonusu olduğu için cb daha iyidir ama senin lvlin için ideal şu an ib.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDaywalkeR

mana bonusu olduğu için cb daha iyidir ama senin lvlin için ideal şu an ib.

Alıntıları Göster
    o kadar attack farkından bişi olmaz bence cb derim hem karizmada olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitai

o kadar attack farkından bişi olmaz bence cb derim hem karizmada olur bence

Alıntıları Göster
    sacma biR Topic !.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapStarMert

sacma biR Topic !.

Alıntıları Göster
    tabiki chitin bow hem mana veriyo hemde ib posionlu ise atack kacırabilir bence cb yi kullan
  • quote:

sacma biR Topic !.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RapStarMert

sacma biR Topic !.

saçma olan sensin eleman merak etmiş sormuş yardımcı olmuşuz seni geren nedir? saçma bulduysan girmezsin yazmassın bişe bizde senin hakkında fikir sahibi olmayız ok?
  • quote:

sacma biR Topic !.

Alıntıları Göster
    Mp bonus olduğu için CB5-6 atack karakterin ap'sini 20 ila 30 arasında düşürür.Bu archerlar için pek bişey sayılmaz.Karar senin sonuçta..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.