Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
33.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BENL!

2001 model kombi transitim var artık aracı değiştirmek istiyorum. Biraz geniş bi aileyiz. Transporter falan da düşündüm bi ara ama malum onlarda her sene muayene, sigortası, vergisi yüksek...
    Şu 7 kişilik araçların sigortası, vergisi, yakıtı falan nerelerde? Hangisini tavsiye edersiniz? (sıfır veya 2. el)

Seat Alhambara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goynuklu

merhaba. ben de geniş bir aile arabası arayışı içindeyim. internette uzun incelemelerden sonra gözüme ford smaxi kestirdim. kısa süre önce 1.6 dizel düz vites ford sayfasına kondu. Birkaç gündür bayileri ve ford çağrı merkezini aradım. fakat bu araç Türkiyede yok . Ford merkez sadece siparişle 3-4 ayda getirileceğini söylüyor.malesef görüp inceleme imkanı yok. onun için arayışım devam ediyor. iyi günler.

Chrysler Grand Voyage ailecek uzun yola cikmak icin kullandigimiz bir araca kesinlikle cok rahat, 2.el olarak cok ucuza bulabilirsiniz fakat tam dolu iken (yolcu+bagaj) ciddi bir yakit tuketimi var.

Diger onerilerim : Chevrolet Captiva ve Kia Sorento
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strtdriven

2007 model kazasız 140000 km. Bir s-max sahibi oldum sonunda.. ilk izlenimlerim harika. Yol tutuşu ve konfor konusunda mükemmel. . Zamanla paylaşacağım arabamla aranda geçenleri

hocam araçtan memnun musunuz? bir de hangi versiyonu kaça aldınız?

Hocam bu araç için hep titanium diyorlar ama benim arabada 18 jant açılmayan cam tavan full deri koltuk ve kapılar xenon Far vs. Var. Ben yetkili servis çapında bir araştırma yaptım. O tarihlerde seri olarak gelen bir paket değilmiş bendeki araç. Talep üzerine farklı bir sipariş geçilerek getirilmiş. Ben 42500 tl.ye aldım. Yakıt 6.8 7.4 arası gidip geliyor ist. İçi

• Bende 2. Araç olarak 2010 ford galaxy var. Sorusu olan varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

Bende 2. Araç olarak 2010 ford galaxy var. Sorusu olan varsa alabilirim.

hocam aracınızın bakım masrafları falan pahalı mı? yakıtı nasıl? yıllık vergisi ne kadar? memnun musuz? tavsiye eder misiniz? :)

• 2008 2009 opel zafira oneririm 1.9 cdti yada 1.6 benzinli motoru var 7 kişilik çift sunroof full bulabilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_3482

Bende 2. Araç olarak 2010 ford galaxy var. Sorusu olan varsa alabilirim.

hocam aracınızın bakım masrafları falan pahalı mı? yakıtı nasıl? yıllık vergisi ne kadar? memnun musuz? tavsiye eder misiniz? :)

Ben arabayı 4 ay önce aldım.bu zaman zarfında 2.000 km yol yaptım. Bu nedenle daha servise gitmedim. Yakıt ortalaması 7/7.5 arası. Almadan önce çok araştırdım. Bu sınıfta en iyisi galaxy bana göre. Aynı sınıfta vw sharen var ama ülkemize getirmiyorlar. Seat alhambra var ama onunda dizeli yok bildiğim kadarıyla. Grand voyager çok güzel ama Fiyat olarak çok pahalı. Yakıt tüketimi fazla ve parça sorunu olabiliyor.

• http://m.ford.com.tr/otomobiller/s-max

• aklıma ilk olarak zafira geldi
  • bunlar 7 kişilik hocam ticari değil hususi araç .Son zamanlarda etrafımda çok görüyorum.
    http://www.dacia.com.tr/modeller/lodgy/
  • Galaxy gerçekten güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 1 Aralık 2013; 13:01:47 >
  • 2. el Ford Grand C-max 7 kişilik en iyi tercih bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetta01 -- 4 Aralık 2013; 18:28:54 >
  • bu sınıfta sadece 2 araç tanırım 5008 ve picasso...
    7 kişilik yetmedi 1.6 dizel otomatik düşük yakıt düşük vergi düşük alış fiyatı..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Opel Zafira Tourer - Ford S-Max - Ford Grand C-Max - Mazda-5 hakkında tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx64

Opel Zafira Tourer - Ford S-Max - Ford Grand C-Max - Mazda-5 hakkında tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi..?

mazda 5ihayatımda hiç görmedim bu memlekette kullanan varmı bilmiyorum..

opel zafira da bildiğim kadarıyla dizel otomatik yok.. yada 1.7 motorda mı vardı ne..

s-max çok iyi ancak 2.0 motoru ile yüksek vergi yüksek yakıt konusundan uzak durdum..

c-max da 2006 dan sonra dizel otomatik yok.. lpg de 3.1tl olmuş ki asla lpg de almam o sebeple
  • Opel zafira @YalnızYolcu

• 2010 ford galaxy sahibiyim. sorusu olan varsa severek cevaplarım.
  • arkadaşlar bu segmente 7 kişilik araçalarda otomatik olanlar aarasında en az yakıt tüketimine göre en iyisi hangisi ben uzun bir tur çin düşünüyorum..
    otomatik dizel 1,6 motora kadar deyince elimizde 5008 picasso scenic kalıyor
    şekil olarak zafira ve alhambra da güzel ama benzinli ikiside galaxy hakkında hiç bilgim yok zaten önerilere açığım....
    şu an aklıma en cok yatan grand c4 picasso gibi duruyor yakıt iyi.
  • ozgur_3482 O kullanıcısına yanıt
    ikinci el ford galaxy bulmak imkansız nerdeyse düşük kilometreli bulursanız haberimiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.