Şimdi Ara

7 MODEL ARASI TERCİH LÜTFEN ÇOK ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa araç alıp kullanacak biri olarak önceliklerim ekonomik ama gerektiğinde performanslı, sorunsuz bir model bakıyorum uzun zamandır. Değerli yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Liste şöyle:

1. Yaris 1.3 Sol 2003 80 bin km - 14.000 TL
    2. Clio 1.2 Auth. 2005 51 bin km - 15.800 TL
    3. Fiesta 1.4 Conf. 2004 55 bin km - 14.500 TL
    4. Polo 1.4 Trend. 2000 65 bin km - 14.800 TL
    5. C3 1.4 SX 2003 71 bin km - 14.500 TL
    6. Fabia 1.4 Comf. 2001 56 bin km - 14.500 TL
    7. Fabia 1.2. Clas. 2005 75 bin km - 15.000 TL

• Fabia ile polo diğerlerine göre dedem yaşında ama fiyata bak
  • Bence Clio en alınası. Km. ve model yılından dolayı.
  • en modelli en düşük km'li olanı tercih edin derim
  • Skodolar nasıldır bilmem ama aralarından iç hacmi en büyük ve sağlam olan clio. Bu yüzden clio derim. Poloyuda düşün derim.
  • Clio biraz daha pahalı tabi, Polo 9 yaşında olmasına rağmen o paraya değer mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear4835 -- 20 Mayıs 2009; 1:02:14 >
  • ford fiesta derim bu 7li arasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede fiesta hem modelli hemde sınıfına göre iyi bir araçtır.fiyatı da uygun.ekonomiktir de
  • yeni başlık açmayayım dedim buraya yazdım
    bende aynı durumdayım ve zor seçim yapan biriyim
    ben en çok 12000tl vermeyi düşünüyorum arabaya ve kaskolu olabilirse iyi olur benim için

bende birkaç araba arasında kaldım
    fabia
    chevrolette kalos
    accent
    palio ve
    clio
    getz belki

bunlar olmazsa eski bir mazda alacam büyük ihtimal
    her açıdan iyi olan hangisidir sizce
    fabiaları çok beğeniyorum ama diğerlerine göre pahalı araçlar sahidende
    uzun yol gidebilecek, 5 yıl kullanılabilecek bir araç arıyorum
    yakıt ve parça konusunda bizi üzmeyecek araç sizce nedir?
    ve ilk arabam olacak modelli bir arabamı (modelli derken en fazla 2004-2005 olur heral) yoksa eski bir araba mı (97-2000 arası) tercih etmeliyim
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rozek -- 20 Mayıs 2009; 3:17:38 >
  • Clio 1.2 Auth. 2005 51 bin km - 15.800 TL.yaşı ve servis ve yedek parça bütünlüğünden dolayı tercihim bu olurdu.
  • eğer C3 dizelse C3 derim hem en ekonomiği hemde en performanslısı o olur bunların arasında

14-15 aralığında C3 dizel alınabiliyor
  • bence bu araclar içinde en iyi tercih Yaris olurdu.lakin fiyatı biraz daha indirmeye çalışın.yaris sorunsuz bir araçtır.ve çok basarılı bir modeldir.tavsiyem Yaris.
  • Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Polo 9 yaşında olmasına rağmen yine de kalitesiyle, sağlamlığıyla, atikliğiyle, konforuyla öne çıkmıyor mu? Fiyatı 14300 civarına çektirsem uyar mı sizce?
  • arkadaşlar o fiyatlara seat ibiza signo 2004 modelini alırsınız hepsinden daha donanımlı olur dijital klima hız sabitleyici filan

illaki o listeden istiyorsan toyota yaris derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Polo 9 yaşında olmasına rağmen yine de kalitesiyle, sağlamlığıyla, atikliğiyle, konforuyla öne çıkmıyor mu? Fiyatı 14300 civarına çektirsem uyar mı sizce?

küçük sınıf 10 yasında bir araca 14000 tl bana göre çok fazla.poloyu hiç düşünme bence.yasından ve fiyatından ötürü.
  • ford fiesta ile hyundai getz derim.
  • fabiaların fiyatı abartılı
    o araçlar 12den fazla etmez
    sahibi sıkışıksa 10-11e bile alınabilir

sanırım bu ilanlara netten baktınız.
  • Clio 1.2 Auth model ve km avantajından başka yakıt, vergi ve Renault un iyi ikinci elinden dolayı tercihim olurdu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear4835

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Polo 9 yaşında olmasına rağmen yine de kalitesiyle, sağlamlığıyla, atikliğiyle, konforuyla öne çıkmıyor mu? Fiyatı 14300 civarına çektirsem uyar mı sizce?

9 yaşında bir polo bence 14-15 bin tl etmez gereksiz pahalı

ayrıca bu sınıfta araçlar arasında çok fark yoktur hemen hemen hepsi aynı kalitededir çünkü ekonomi sınıfıdır

bunların içinde kalite olarak biraz daha +sı olan bana göre fabiadır iç mekan malzemesi olarak felan baya kaliteli duruyor ama çok çok üstün değildir diğer araçlardan aynıdır hemen hemen hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BenTugay

Skodolar nasıldır bilmem ama aralarından iç hacmi en büyük ve sağlam olan clio. Bu yüzden clio derim. Poloyuda düşün derim.

en sağlam olan clio muu ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.