Pathosta oyuna yeni başlayan arkadaşıma kuzeni cb vermis bu oyunu bilmio ben cb ye 1)SS +0 alırsam üste kaç gb verirler? 2)DOl +0 alırsam üste kaç gb verirler?
quote: Orjinalden alıntı: DevilHa5an Ben kullanıcam Tank olmak için! SS le tank olanını ilk defa görüyorum. Sen hh yada orc towna SS le gir bak bakalım canlı çıkabiliyomusun...
quote:Orjinalden alıntı: ße®k quote: Orjinalden alıntı: DevilHa5an Ben kullanıcam Tank olmak için! SS le tank olanını ilk defa görüyorum. Sen hh yada orc towna SS le gir bak bakalım canlı çıkabiliyomusun... SS'de resistance var.Büyük ihtimal ondan istiyor..
quote: Orjinalden alıntı: DarkAdonis SS'de resistance var.Büyük ihtimal ondan istiyor.. İsteme nedenini biliyorumda, yanlış düşünüyo bunu vurgulamaya çalıştım..
quote:Orjinalden alıntı: ße®k quote: Orjinalden alıntı: DarkAdonis SS'de resistance var.Büyük ihtimal ondan istiyor.. İsteme nedenini biliyorumda, yanlış düşünüyo bunu vurgulamaya çalıştım.. youtube den sirreal in videosunu izle Towna priestsiz +0 SS ile girio
quote: Orjinalden alıntı: DevilHa5an youtube den sirreal in videosunu izleTowna priestsiz +0 SS ile girio Tank dediğin ya warrior ya priest olur(çok ekstrem charlar hariç) onlarda towna girdimi cs yada dol le girer yoksa 2 spike (veya howling).sonra "press ok" yazısı karşısına çıkar...