Bildirim
7. Seviye Köy Düzeni (Yorum Bekliyorum)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
savunma çok geride kalmıs tüm paranı duvarlara harcamıssın -
-
-
-
@14Yasındayım
zaman çok gerektiği için üşendim çaldıklarımı duvara verdim öyle oldu :) ama şimdi sadece onlara göndermeye çalışıyorum.
@Demacia
Haklısın hocam o boşlukları doldurmak lazım. Barbar kralı 2 gün kara iksir çalarak aldım daha para harcamadım hiç oyuna. Şansıma 4-5 kere 1k iksir çaldım ardarda. Duvarlar sağlam ama savunma kötü.
@semih_avcı
@Draqonn
Yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arcanus66
@14Yasındayım
zaman çok gerektiği için üşendim çaldıklarımı duvara verdim öyle oldu :) ama şimdi sadece onlara göndermeye çalışıyorum.
@Demacia
Haklısın hocam o boşlukları doldurmak lazım. Barbar kralı 2 gün kara iksir çalarak aldım daha para harcamadım hiç oyuna. Şansıma 4-5 kere 1k iksir çaldım ardarda. Duvarlar sağlam ama savunma kötü.
@semih_avcı
@Draqonn
Yorumunuz için teşekkürler.
Bu arada güdümlü mayını hava savunmalarına yakın koy bence direk hava savunmasının ordan girip hava savunmasını yıkıp şifacı atan çok oluyor benim köyümde en azından
-
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
quote:
@14Yasındayım
@Demacia
@semih_avcı
@Draqonn
Yorumunuz için teşekkürler.
Bu arada güdümlü mayını hava savunmalarına yakın koy bence direk hava savunmasının ordan girip hava savunmasını yıkıp şifacı atan çok oluyor benim köyümde en azından
Tamamdır hocam dikkate alacağım bu tavsiyenizi de :)
-
savunma geri kalmış sanki biraz.
Bu da benim dizilim vardır mutlaka yanlışım
topları 8'e yükseltiyorum. altın deposunun yanındaki de 2. tesla. th8'e tüm savunmayı fulleyip geçmeyi düşünüyorum ama bi yandan da madenler ve duvarı da fulleyip geçeyim diyorum ama işte o zaman da baya uzun sürecek. Madenler kalabilir ama duvarları da yükseltmeyi beklemeli miyim sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 16 Mart 2014; 3:26:11 >
-
Bence her şeyi yükselt öyle geç hocam. Ben şuan çok güzel ganimet çalıyorum. Ama benden de çok kolay çalıyorlar :) çaldıktan sonra harcamazsam büyük bir kısmı gidiyor. -
Havanlar biraz dışta kalmış sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bence her şeyi yükselt öyle geç hocam. Ben şuan çok güzel ganimet çalıyorum. Ama benden de çok kolay çalıyorlar :) çaldıktan sonra harcamazsam büyük bir kısmı gidiyor.
ganimeti savaşarak kazanıyorum zaten belki madenleri fullemeyi beklemem ama duvarları da fulleyip geçmeyi düşünüyorum, aynen. -
iyi -
Bu da benim. Tavsiye ederim TIKLA -
Dün bu düzene geçmeyi düşündüm sonradan vazgeçtim. Benim düzenide gördünüz sanırım o siteden baktım zaten. Savunmayı geliştirip duruma göre sizin düzene geçebilirim.
Bu düzenin hava savunması zayıf.Havan topunun biri dışa çok yakın.Altın ve iksir depoların birbine çok yakın 3 yıldırım atan biri dağıtır orayı ben sevmedim bu düzeni açıkcası. -
En etkili planlara buradan bakabilirsiniz.
https://www.teknofeed.com/clash-of-clans-7-seviye-koy-duzeni/
iyi görünüyor bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X