Şimdi Ara

Tyt için boş yeni nesil olmayan kaynak önerisi pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt mat SB : 345, bilgi sarmal çözdüm karekök çözüyorum. Elimde acil var karekökten sonra acil sarar mı ?

Tyt mat deneme : 3 d çözüyorum. 3d resim defteri. Bu bitince endemik düşünüyorum beğendiniz mi siz ?

Paragraf : yanıt çözdüm. Limit avantaj çözüyorum ALES çözmeli miyim ?

Tyt Türkçe deneme : 345 çözüyorum. Paragrafları kısa ama anlaması zor dil bilgisi orta seviye deneme önerilerinizi bekliyorum.

Tyt ayt geo : prf ve endemik çözüyorum. Sonrasında ayt karekök geometri düşünüyorum çok mu zor çözülmeli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonSnow01 -- 30 Haziran 2020; 21:29:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sb Karekök deneme endemik yeter de artar bile.

• hocam 4 kaynak çözülür mü tyt mattan. gereksiz bence. bende 3d almayı düşünüyordum tyt mat için ilk deneme için ideal diyorlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

hocam 4 kaynak çözülür mü tyt mattan. gereksiz bence. bende 3d almayı düşünüyordum tyt mat için ilk deneme için ideal diyorlardı.
    3d biraz boyama kitabı gibi ama zamanı ayarlamada falan işe yarıyor ilk 6 denemesini çözdüm o kadar zor bir deneme değil hızlıca çözüp bitir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA0173588

hocam 4 kaynak çözülür mü tyt mattan. gereksiz bence. bende 3d almayı düşünüyordum tyt mat için ilk deneme için ideal diyorlardı.
    Bir de bence SB çözmek hızlandırıyor. Sene başında tyt mat 15 net falan geliyordu artık 30 altına inmiyorum.

• Karekök tyt mat sb
    Endemik,345 tyt mat deneme
    Apotemi ve endemik problemler
    Mat adına bunları yapsanız yeterli. Denemeler bittikten sonra piyasayı tarayabilirsiniz.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 2021 tayfaya gereksiz kasiliyor diyorum esşler behzatlar kimya ozeller havada ucusuyor fkb meb ve kazanimlara gore geldi yine.Fizikte bir tane adam akilli islem sorusu vardi gerisi oncul yorumlama meb+ onerilen bir cozumlu soru bankasi sonrasi full deneme yardirmak bence tam osym stili calisma kasmak isteyen matta kassin senin gibi piyasayi silip supurmus birisinin fikrini merak ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Karekök tyt mat sb
    Endemik,345 tyt mat deneme
    Apotemi ve endemik problemler
    Mat adına bunları yapsanız yeterli. Denemeler bittikten sonra piyasayı tarayabilirsiniz.
    Piyasayı tarayın derken ?
    Bir de apotemi problemler duymuştum da endemik problemleri hiç duymadım kalın bir kitap mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E96F3CE3F

Hocam bende 2021 tayfaya gereksiz kasiliyor diyorum esşler behzatlar kimya ozeller havada ucusuyor fkb meb ve kazanimlara gore geldi yine.Fizikte bir tane adam akilli islem sorusu vardi gerisi oncul yorumlama meb+ onerilen bir cozumlu soru bankasi sonrasi full deneme yardirmak bence tam osym stili calisma kasmak isteyen matta kassin senin gibi piyasayi silip supurmus birisinin fikrini merak ettim.
    Evet hocam cevap bekliyoruz sizden hatta müsait olduğunuz bir vakitte detaylı nasıl çalıştınız keskelerizi falan anlatırsanız çok iyi olur.

• JonSnow01 J kullanıcısına yanıt
    Çok kalın olmaması lazım.

Piyasayı tarayın derken elindeki denemeler bittikten sonra diğer yayınların denemelerini de çöz . Böylece soğumamış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Çok kalın olmaması lazım.

Piyasayı tarayın derken elindeki denemeler bittikten sonra diğer yayınların denemelerini de çöz . Böylece soğumamış olursun.
    Anladım sağol

• Sınavda geoyu cozerken acili çözüyor gibi hissettim. Kenan kara + acil sb herkese öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: zodiac956

Sınavda geoyu cozerken acili çözüyor gibi hissettim. Kenan kara + acil sb herkese öneririm
    Sene boyunca acil geo cozsem yeter mi ? Kenan kara nin hikayeleştirilmiş soruları baya kaliteli. Aytde üçgen sorusunu onun sayesinde yapabildim ( evde çözdüm )

• Ben mebe gerek bile olduğunu düşünmüyorum. Son günlerde okudum katkısı sadece asteroid hucresi mi ne (kan beyin bariyerini yapıyormuş)
    Pilleri çok erken biticek haberleri yok.
    Ayrıca matta piyasayı silip supurmekle ilgili:
    Aklim olsa yapmazdim bunu. Ben ilk donem sadece matimi mukemmellestirmeye çalıştım fen filan bakmadım hic. Bos boş ayt mat denemesi çözdüm. Hiç gerek yok bunlara. Karekök+acil veya endemik cozsunler, sonrası genel denemeler ile yeter de artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Haziran 2020; 21:54:9 >
  • JonSnow01 J kullanıcısına yanıt
    İlk önce birey b sonra da acil cozerdim ben. İkisini de çözdüm ama karışık gittim. Bu ikisi fazlasıyla yeterli olur diye dusunuyorum. Tyt mi ayt mi hatırlamıyorum ama bir tane soru tutturdu acil, havlunun iki yüzü ile ilgili bir soruydu.

• yeni nesil sacmaligi diye bir sey yok karekok mat sbyi adam akilli coz sonra full deneme gidersin problem icin ayri bi fasikul de cozersen iyi olur apotemi sinavin ustundedir ama gelistirir

• quote:

Orijinalden alıntı: selo33

yeni nesil sacmaligi diye bir sey yok karekok mat sbyi adam akilli coz sonra full deneme gidersin problem icin ayri bi fasikul de cozersen iyi olur apotemi sinavin ustundedir ama gelistirir
    Sağol

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam copy paste calisma tavsiyesi veriyorlar sinavdan ciktiklari sorulari gordukleri halde parali egitimler youtubedaki toplam 30 saatlik playlistler 4er 5er soru bankasi onerip hayat karartacaklar.Osym ye gore calisacak birisi konusunu 12 deyse okulunda mezunsa meb kitaplarindan halletsin f-nb k-aydin b-palme sb cozup denemelere gecsin yeterli olacaktir diyerek sahsi fikrimi soyleyip sahsi uyarimi yapayim arkadaslar onemli olan verimli ve sinava yonelik calismak hedefi cok yuksek olan ogrenci zaten simdiden dediklerimi yapmistir o daha da kasar ben yokatlastaki net istatistiklerine gore 5-15k isteyen daha yeni yeni hiz arttiranlar icin konusuyorum yeterli olur.

• bu sene karekök çözdüm mezun gibiyim

2021 için hangi kaynağı tercih edersin reis. Endemik çözeceğim gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.