Şimdi Ara

7 Yaşından Büyükler İzliyorsa Küfürler Havada Uçuşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Cnbc-e kanalında Köstebek 'The İnsider' adlı filmi izledim. Şu sol üst köşedeki yeni uygulamaya geçen 'bu yaşın üstündekiler seyretsin' uyarısı sanırım. Al Pacino durmadan küfür etti. Arkadaş nedir bu yani yine aynı göstermelik uygulamalardan biri mi? Hangi işi doğru yapacağız anlamıyorum. Filme birşey dediğim yok güzeldi ama daha küçük yaştan ingilizce öğrenen ufaklıklar Pacino nun ettiği küfürleri ezberlemez mi? Bu vakitte çocuk ayakta kalmaz demeyin o zaman o işaretin anlamı nedir? Bu Rtük'ün işleri mi yine kim belirliyor bu filmlerdeki yaş sınırını.

7 Yaşından Büyükler İzliyorsa Küfürler Havada Uçuşabilir

• Sokaklarda büyüklerden de öğreniyorlar zaren küfür etmeyi.. Bu saatte izler mi bilemem ama o artı 7 yazısı çok komik. Film zaten alt yazılı. Okumayı yazmayı yeni öğrenmiş çocuk gecenin bu saatinde onu okuyacam diye mi uğraşacak bide

ayrıca Rtük neyi doğru yapuyorki ? Herşey göstermelik. Televizyon kanallarını hali içler acısı. Bu milleti daha nasıl uyuturuz diye çareler arıyorlar sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 3 Mayıs 2006; 1:45:22 >
  • şu anda hangi reklam olsa hangi dizi olsa hepsinde 7+ diyo ulan bir tanesine de 16+ de 15+ de.

Rütük işlerini doğru yapsa bunlar olmaz.

Biz susam sokağı, tom ve jerry ve bir çok çizgi film ve çocuk eğlence programları ile büyüdük.

Ama şimdi açın sabah televizyonu Seda sayan , Aydın ve salakca bir çok program Bu çocuklar Aydının programında boşananları seyrederek mi büyüyecek, yoksa Seda sayanın kıçını başını sallayarak göbek atmasıyla mı.

Rütük işini adam gibi yapsa bu böyle olmaz. Herşey çok ama çok kötüye gidiyor, sonra diyorlar neden gençler böyle neden piskolojileri bozuk ve düzgün gelişemeyen bir gençlik var, aha işte bundan sabah seda sayanı izleyen çocukdan ne beklersin.

Reyting uğruna hiç birşey önemsenmiyor, onlar için önemli olan ceplerini dolurmak.

Gelelim şu son yeni uygulamaya her birşeyde 7+ yazıyor nadiresn bir dizide 13+ yazıyor ama kurtlar vadisi yüzünden sokakada bir birlerini bıçkalayakn kendilerini polat alemdar sanan eğitimsiz çolul çucuğun hepsi liseye gidiyordu 15 16 17 yaşında hepsi ve tam deli kanlı dediğimiz he ota boka atlayan ve kendi kimliğini bulmaya çalıştığı bir çağ.

Neyse ben burda bunları yazıyorumda kime faydası var , bu böyle gelmiş böyle gider. Rütük beni mi dinliyecek. peh gülerim ancak buna.

Kurtlar vadisi yayından kaç kişi öldükten sonra kaldırıldı da ....... neyse konuşmayacam tutacam kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 3 Mayıs 2006; 2:01:43 >

• al pacino da iyi küfür eder ha

en sevdiğim şahsiyetlerden biri

aslında + uyarısı yerinde olmuş çoluğuna çocuğuna evinde sahip olmalı en azından anne baba

çocuklar bi çok şeyi tv den öğreniyolar ama

dışarıyla tv karşılaştırmayalım ben öğrendiğim hiç bir küfürü tv den öğrenmedim

hem çocuk küfür nedir bilmiyosa anlamazki zaten ne dediklerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.