Şimdi Ara

7 yıllık facebook hesabım kapatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ağla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım nokta isminizin sahte olduğunu nerden anlıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MecnunReyiz

Öncelikle benim kaç tane resim attığım değil şu an sorunumuz. Ayrıca sadece ben görebiliyodum. En fazla 15 tane resim görülüyordur hesabımda başka bir profilden bakılınca. Tüm resimlerimin olduğu harddisk yandı ve resimlerim gitti. Büyük bir kısmı facebooktaydı nolur nolmaz diye facebookada atmıştım zamanında. Erteledim her gün yarın yüklerim hepsini diye uzun süredir erteliyorum. Gözüm yemedi 1000 tane resmi indirmeye. Ayrıca beni şu ''Starbakstaa arkadaşlarrrrla kahve içiyoruzz kalp kalp kalp haştak :)'' tarzı tiplerden sanmamanı rica ediyorum. Ve son olarak türkiyede yaşamıyorum.

Facebook depolama yeri degil, paylasma yeri. Depolamak icin google drive, dropbox, yandex disk, icloud gibi tonla yer var...

Zaten moraliniz bozulmus, ustune haketmissiniz demek istemem ama yapacak bir sey yok. Kimliginizi atiyorsaniz ve acmiyorlarsa, 3 dilden de basvurduysaniz yapacak bir sey yok. Belki de cok fazla depolama yapmissinizdir kizmislardir

Facebook hic kullanmadim, yardimci olabilcek fikrim yok.

•  7 yıllık facebook hesabım kapatıldı

Benim Goolge Fotoğraflar'daki resimlerimin sayısı...

Yaklaşık 100 Bin tane ve hala yükleniyor, bir kaç TB da videolar var...

Bence hesap geldikten sonra hemen buluta yükleyin... Google çökebilecek en son servis bence. Ayrıca garanti olsun diye bir de Hdd'de saklamak gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kapattıklarını söylemediler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Kusura bakma 1000 resim diyince yemekteyiz tv izliyorum tuvaletteyim temali resimler olacagini dusundum

Güvenli depolama yoktur.

Edit:Güvenlik isteyenler lisanslı içerik tüketip bilgisayarı chromebook tarzında kulanmalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 11 Şubat 2017; 13:42:40 >
  • MecnunReyiz kullanıcısına yanıt
    İsim soyisim yanlışlığından ötürü

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

İsim soyisim yanlışlığından ötürü

gelişme var mı , benzer durum bende oldu kimlik gönderdim dönen yok. kapanmaması için ne yapmak gerek yeni hesapların.
  • Ben gönderince 1 2 gün içerisinde açılmıştı hocam

• Feedbask kullanıcısına yanıt
    tam olarak ne yaptınız
  • Banada atsana o mankenin fotosunu,
  • Arkalı önlü kimlik fotoğrafını destek bölümüne konuyla ilgili açıklamamla beraber gönderdim...

•  7 yıllık facebook hesabım kapatıldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feedbask kullanıcısına yanıt
    Hocam hala açılmadı. Arkalı önlü kimlik attım aynı facebooktaki adım ile beraber dün gece şimdi uyandım baktım hala kapalı. Sizin ne sebepten dolayı kapanmıştı ? Kapanma nedenine görede değişiyodur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

hacked by okan

7 yıllık facebook hesabım kapatıldı
  • MecnunReyiz kullanıcısına yanıt
    Evet değişiyor olabilir. Dediğim gibi ben isim soyismimi farklı olarak girdim . Bu hesap size ait olmayabilir falan diye yazı gelmişti destekten kimlik fotoğrafı gönderdim açıldı bütün olay bu .. Umarım sizinkide açılır

• Kimlik fotoğrafıyla açılması lazım. Bende 2 kere whatsapptan engellenmiştim. Güzellikçe ticket atınca ikisinide açtılar bir daha olmasın diyerek.

• Son durum ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Açmadılar
  • 4 gün oldu halen açılmadı, umudumu kesmelimiyim artık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.