Şimdi Ara

70.000-80.000 TL arası dizel araç önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba çok güzel de bir dizel arabaya göre çok yakıyor. Onun dışında gerçekten tasarımı ve motoru çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Egea'da 1.6 dizel 1.5 fluence'a göre yarım litre falan fazla yakar, aslında rakibi 1.6 dci fluence tabi. Onunla aynı yakıyor.

1.3 multijet egea tercih ederseniz de vergi avantajı oluyor ve her ne kadar fabrika verilerinde öyle gözükmese de 1.3 egea 1.6 dizele göre daha az yakıyor. Yakıtı 1.5 dci fluence ile yarışır.

Sürüş olgunluğu, bütünlük hissi ve yalıtım olarak egea daha iyi bi araç.
    yorumlarınız için teşekkürler.
  • sekor S kullanıcısına yanıt
    Ne demek, hayırlısı olsun

Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz, 1.6 dizel otomatik egea kullanıyorum ben de

Aracımın konusu, belki faydası dokunur

https://forum.donanimhaber.com/egea-1-6-multijet2-dct-detayli-inceleme-hypermiling-sehir-ici-4-3-litre--130178669

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ne demek, hayırlısı olsun

Aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz, 1.6 dizel otomatik egea kullanıyorum ben de

Aracımın konusu, belki faydası dokunur

https://forum.donanimhaber.com/egea-1-6-multijet2-dct-detayli-inceleme-hypermiling-sehir-ici-4-3-litre--130178669
    teşekkürler konunuzu incelicem.
  • sekor S kullanıcısına yanıt
    M-MT otomatik şanzımanla beraber Toyota'nın yaptığı en berbat ikili D4D/M-MT ikilisidir. D4D 90 BG güce 200 NM torka sahip. Atmosferik benzinli performansı gösterir, geç marş alır vs. vs.
    Yakmasıda pek iyi değil malesef.
    C4'ün servis fiyatları hakkında fikrim yok fakat servis fiyatları Fluence-Egea'ya göre kesinlikle fazla olacaktır. Çünkü bu ikisi zaten en düşük parça-servis fiyatlarıyla biliniyor.
    1.000 TL civarı olabilir emin değilim.
  • 80-85 civarına 2016 model makyajlı kasa 136 beygirlik 1.6 crdi dizel elantra'da parasının hakkını veren iyi seçeneklerden aslında,
    fluence ve egea parasının hakkını versede filo kiralama ve şirket araçları olarak biliniyor piyasada, bu yüzden temiz araç arayanlar için alırkende satarkende kafada hep soru işareti oluyor ister istemez hocam.
    ilaveten fluence üretimi durmuş bir araç ismi devam etmeyecek yani, egea içinde tam C sınıfı değil B+ sınıfı tartışmaları var sürekli vs. vs. gibi handikaplar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 28 Temmuz 2019; 2:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya 2015 3.5 kasa ford focus alabilirsin hocam bende var tavsiye ederim , sürüşü rahat, az yakıyor hemde gösterilişli araba 2. elide çok iyi.
  • yorumlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.