Şimdi Ara

70.000 limit var az yakan bi araba lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayda 1300 km yapıyorum ilk arabam olucak ve hem performanslı hem de az yakan bi araba istiyorum

• öğrencisin ve 70 bine az yakan araba arıyorsun inandırıcı değil.
  • hiç bu kadar komik cesebe okumamıştım
  • 70.000 tl'yi bir arabaya ver sonra az yakmasini iste.
    Ben de bunu anlamiyorum. O kadar parayi arabaya bagla, ama yakit parasini dert et.
    Insanlar yakinda cok az yakiyo diye 5.20d alacaklar.
    2.0 motor ustu olmadigi sürece günümüz arabalari öyle asiri yakmiyorlar.
    Yakit parasini veremeyeceksiniz 30-40 bin tl'lik dizel arac alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan borcum mu var sana kardeşim işim gücüm yok bununla mı uğraşıcam yalan söylüyo olsam
  • şey yap titanyum dizel focus al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag1984

yalan borcum mu var sana kardeşim işim gücüm yok bununla mı uğraşıcam yalan söylüyo olsam

116d öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 Tdi Dsg leon - Full Led Far - 17'' Jant - Bej deri Döşeme

59000
  • Yeni kasa Renault symbol al, reklamda 2.9 litre tüketim diyordu. Töbe estağfirullah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 20 Nisan 2013; 0:27:32 >
  • E golf al madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

1.6 Tdi Dsg leon - Full Led Far - 17'' Jant - Bej deri Döşeme

59000

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: Demage

1.6 Tdi Dsg leon - Full Led Far - 17'' Jant - Bej deri Döşeme

59000

+1905

Bencede leon al arabanın üthiş albenisi var :)
  • hem az yaksın hem performans istiyosanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-d-otomatik-177-ps-tamamina-kredi-cikar-117676940/detay/ bu modellere bakabilirsin.

Ayrıca hem 70 000 diyip hem az yakmasını istemen gayet normal bir şey yani niye anlam veremiyorlar ben de anlamış degilim.Üst segment araba alanlar sanki hiç umarsamıyor yakıtını,vergisini.Bu arkadaşlar yakında gelecek olan 1.6 E kasaya da karşıdırlar kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan.mustafa

70.000 tl'yi bir arabaya ver sonra az yakmasini iste.
    Ben de bunu anlamiyorum. O kadar parayi arabaya bagla, ama yakit parasini dert et.

Yakıt parası bir yerden sonra abartıya kaçabiliyor. Ayrıca o parayı her araba alan tak diye cebinden nakit olarak veriyor ya da herkesin büyük abdesti dolarlar saçıyor gibi bir durum da yok. İnsanlar genelde kredi ile araba alıyorlar. 70000 denmiş mesela konuda. Adam 60000 liralık araba alıp da çekeceğim kredinin 10000 lirasını da benzin parası yapacağım demiyor. Nice tanıdıklarım var, 250000-300000 lira arabaya verip fazla yakıyor diye doğru dürüst kullanmayan. Kredi borcu öderken ayda yüzlerce lira fazla benzin parası ödemek de kolay değil sonuçta. Bu bir planlama hatası gibi gözükse de lüks, istek, hatta bazen hırs kavramları da devreye giriyor. Hata olmasına hata ama anlaşılamayacak bir hata da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: c.ronnie

quote:

Yakıt parası bir yerden sonra abartıya kaçabiliyor. Ayrıca o parayı her araba alan tak diye cebinden nakit olarak veriyor ya da herkesin büyük abdesti dolarlar saçıyor gibi bir durum da yok. İnsanlar genelde kredi ile araba alıyorlar. 70000 denmiş mesela konuda. Adam 60000 liralık araba alıp da çekeceğim kredinin 10000 lirasını da benzin parası yapacağım demiyor. Nice tanıdıklarım var, 250000-300000 lira arabaya verip fazla yakıyor diye doğru dürüst kullanmayan. Kredi borcu öderken ayda yüzlerce lira fazla benzin parası ödemek de kolay değil sonuçta. Bu bir planlama hatası gibi gözükse de lüks, istek, hatta bazen hırs kavramları da devreye giriyor. Hata olmasına hata ama anlaşılamayacak bir hata da değil.

Bu kişilikle ilgili bi durum dikkat çekmeyi seven kişiler saygı duyulur bencede 60binlik bi araba alıp mesela seat leon kalan 10bini benzin parası yapmak daha mantıklı

• Yeni cee'd PREMIUM Otomatik Vites 1.6 Dizel 128ps 63.500 .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqoist_1905

quote:

Orijinalden alıntı: c.ronnie

quote:

Bu kişilikle ilgili bi durum dikkat çekmeyi seven kişiler saygı duyulur bencede 60binlik bi araba alıp mesela seat leon kalan 10bini benzin parası yapmak daha mantıklı

Mantık olarak doğrusu o ama düşünce yapısı genellikle o değil maalesef.

• Performans olarak herkesin beklentisi farkli fakat hem genc isi ve estetik bir arac olan ds4 u oneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.