Bildirim
70.000 YTL veya üstü olan trafik polisi aracı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konu dışındaki resim bulma bölümünemi ekliyecen -
en pahalısı nissan navara benim bildiğim oda 50 bini hayatta geçmez -
quote:
Orjinalden alıntı: cemoki
en pahalısı nissan navara benim bildiğim oda 50 bini hayatta geçmez
polis otosumu olsun bana gönderirsen sevinirim..
bi üstteki arka sesleniyorum evet
herkes forumdan buluyo zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: heyrt
quote:
Orjinalden alıntı: cemoki
en pahalısı nissan navara benim bildiğim oda 50 bini hayatta geçmez
polis otosumu olsun bana gönderirsen sevinirim..
bi üstteki arka sesleniyorum evet
herkes forumdan buluyo zaten
bulamadım bende bulsam eklerdi kolay gele
-
buyrun arkadaşlar anca bunu bulabildim
-
bu olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 11 Ağustos 2007; 17:17:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
bu olur mu
Bu polisin 'dur ikazına' durulmaz mı
-
quote:
Orjinalden alıntı: silverstar68
quote:
Orjinalden alıntı: FaBeRgE
bu olur mu
Bu polisin 'dur ikazına' durulmaz mı
istersen durma
-
Almanyada cok güzel polis araçları var porşe özelliklede var
ozmandan kalan resim bile var hatta alman araçını türkleştirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobınSharma -- 15 Ağustos 2007; 0:51:23 > -
Aslinda Polisin Altinde ne oldu onemli degil bende 3000Motor bir Chrysler varsa Yada Turbolu ibresi 250-300km vuran bir arac aynısı polistede olsa ben durmam en azından onunki modifiyel turbolu deildir :-))
Ya saka biyanan Polislerde genelde Reno19 2001 model 1.9motorlu ibresinde 240-260yazan model var buda bu aracla suan polis zorlasa 200km anca yapar Reno 21 Concort (21turbo diyede geciypr) 240net yapabiliyor.
Yani gecenin bir yarisi Ehliyetin yada belgerlin yok yada serhossun durmaya niyetin yok karsinda en fazla 200yapcak bir oto dur diyor durarmisin? -
amerikadakiler porshe genellikle türkiyedede fiat görüyorum
fiat çoğunlukta ama en pahalısı nissan navara mı ne işte o -
ben bursa gemlikte oturuyom burdaki en pahalı araç toyota corolla en yeninin bi eski kasası ama samsunda okuyorum ve galiba emniyet müdüründe passat vardı sonuçta o da polsi arabası :D::D -
Evet navara ah ahh -
O navaralar iş görüyo mu ben hiç denk gelmedim.Bİr kaç tanesini taksimde ve istiklal caddesinde gördüm.Süs oyuncak araba gibi yatıyor -
almanyada gerçekten pahalı polis arabaları var,bi dizi vardı kobra takibi die o adamlardakiler helee....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X