Şimdi Ara

70-75 Bin Arası 2012 üzeri araç önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limitleri zorlamak isterim ama malum Türkiye ekonomisi ve faiz oranları.

2010 Model Opel Astra aracım vardı. 70-75 bin arası model yükseltmek için sattım.
    Forum sakinlerinin güzel önerilerini merak ediyorum.

Şöyle km'si düşük az yakan çok kaçan, mtv si ve ortalama yakıt tüketimi az olan temiz bir araç tavsiyesi önerir misiniz?
    Sahibinden de kaç gündür bakıyorum çoğu pert ağır hasar kayıtlı :(

• 1.2 tsi confortline manuel golf bakabilirsiniz. Otomatik düşünüyorsanız da Honda grubu olabilir. Jazz veya civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 tsi midline plus manuel o fiyat aralığına bulunuyor,bir göz atın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyajlı kasa astra j 1,4 t yada 1,3 cdti bakabilirsiniz.
  • Ben de araç bakıyorum. Octavia 2010 2012 kasa. 2013 de kasa değişik ve fiyatlar fırlıyor. 2012 benzinli motor kaçar. Lpg li bulursanız daha iyi tabi. 1.4 tsi motor, turbo benzinli. 9.7 sn. 100 km hızlanma.
    Elegance donanım önerim. Cr olanı var. Cr motor güncellemesi sadece. 2011 ve sonrası cr aslında ama bilmeyenlerden para koparmak için yazıyorlar cr dir diye özelikle.

Söylediğim araç dsg otomatik ve sedandır. Temizini bu fiyata bulursun. Ben de bakıyorum hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Ben de araç bakıyorum. Octavia 2010 2012 kasa. 2013 de kasa değişik ve fiyatlar fırlıyor. 2012 benzinli motor kaçar. Lpg li bulursanız daha iyi tabi. 1.4 tsi motor, turbo benzinli. 9.7 sn. 100 km hızlanma.
    Elegance donanım önerim. Cr olanı var. Cr motor güncellemesi sadece. 2011 ve sonrası cr aslında ama bilmeyenlerden para koparmak için yazıyorlar cr dir diye özelikle.

Söylediğim araç dsg otomatik ve sedandır. Temizini bu fiyata bulursun. Ben de bakıyorum hala.
    Bende Skoda Rapid'lere bakıyordum onlarında 1.2 modelleri 70 küsür bandında. Siz ne düşünüyorsunuz hocam Rapid hakkında?
  • SaWYeR_2234 kullanıcısına yanıt
    Hiç araştırmadım. Kendi segmenti b. Clio, polo, i20 gibi araçlar var. Bence segmentindeki fiyat olarak alabileceğiniz araçlarla alacağınız Aracın donanımlarını, kullanıcı yorumlarını karşılaştırın. Yol tutuş ses alma olayı önemli bence. Donanım da o kadar önemli. Kaç model baktığınız araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lansker

Hiç araştırmadım. Kendi segmenti b. Clio, polo, i20 gibi araçlar var. Bence segmentindeki fiyat olarak alabileceğiniz araçlarla alacağınız Aracın donanımlarını, kullanıcı yorumlarını karşılaştırın. Yol tutuş ses alma olayı önemli bence. Donanım da o kadar önemli. Kaç model baktığınız araç
    2015-2016 aralığında 1.2 TSI GreenTec lere bakıyorum hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.