Şimdi Ara

70-75 bin bütçe olsa ve de genç olsanız ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
1
Favori
15.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

kendımı en yakın borusan bayisine atıp 3.20d siparişimi verir çıkardım

70-75 bine 3.20d alamazsınız, 3.16 alınır ancak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

kendımı en yakın borusan bayisine atıp 3.20d siparişimi verir çıkardım

70-75 bine 3.20d alamazsınız, 3.16 alınır ancak...

2. el alıcaz ozaman :D
  • Alfa 4C conceptin çıkmasını bekleyin 1.8 lt 200 hp 0-100 5 sn altı , harika bir görüntü tek eksiği satışı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

mazda 3, golf, i30 ayarında bi araba alırım yazık parama

Paraya yazık derken neden niye? kronik bi sorun ya da kötü bi tasarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

Konu başlığına ''GENÇ'' kelimesini eklediğine göre tercih edeceğin araç sadece gençken binebileceğin, 40-50 yaşında binmen durumunda komik olabileceğin bir araç olması lazım...

Ya da 40-50 yaşında da binebileceğin bir araç olmaması lazım... Bu açıdan da bakılabilir...

Bu doğrultuda kesinlikle RCZ veya Z4'ü tavsiye ederim...

Eğer arka koltuğun olmaması, yüksek yakıt tüketimi, yüksek devirde (3500 devirde) max tork'a ulaşması ve servis bakım maliyeti sorun olmayacaksa kesinlikle Z4...

Ama RCZ'nin bence mükemmel tasarımının dışında diğer 2 büyük avantajı; arka koltuk ve motorunun ''dizel motorlar gibi'' düşük devirde max güç üretmesidir...

Bu 2 nokta ilk başta önemsenmeyen bir durum olsada arka koltuğun olmaması 3 kişi maça gidememenize ve yokuşlarda tüm dizel araçların sizi sollamasına sebep olur. Ki; bu durum bir GENÇ için son derece üzücü bir durumdur...

Bu yazdığım 2 şey konusunda tekrar tekrar düşünmek ve dikkatli olmak lazım... Almadan önce bişey olmaz diyebilirsiniz ama kullanmaya başladıktan sonra çok can sıkan bir durumdur...

Sonunda beni anlayan biri çıktı hem mükkemmel tasarım hem arka koltuklar hem de performansına gore dusuk yakıt tüketimi.
    Herzaman derdim tt keske 4 kişilik olsa diye işte peugeot neredeyse hayalim gerçekleştirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fakeruye

quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

Konu başlığına ''GENÇ'' kelimesini eklediğine göre tercih edeceğin araç sadece gençken binebileceğin, 40-50 yaşında binmen durumunda komik olabileceğin bir araç olması lazım...

Ya da 40-50 yaşında da binebileceğin bir araç olmaması lazım... Bu açıdan da bakılabilir...

Bu doğrultuda kesinlikle RCZ veya Z4'ü tavsiye ederim...

Eğer arka koltuğun olmaması, yüksek yakıt tüketimi, yüksek devirde (3500 devirde) max tork'a ulaşması ve servis bakım maliyeti sorun olmayacaksa kesinlikle Z4...

Ama RCZ'nin bence mükemmel tasarımının dışında diğer 2 büyük avantajı; arka koltuk ve motorunun ''dizel motorlar gibi'' düşük devirde max güç üretmesidir...

Bu 2 nokta ilk başta önemsenmeyen bir durum olsada arka koltuğun olmaması 3 kişi maça gidememenize ve yokuşlarda tüm dizel araçların sizi sollamasına sebep olur. Ki; bu durum bir GENÇ için son derece üzücü bir durumdur...

Bu yazdığım 2 şey konusunda tekrar tekrar düşünmek ve dikkatli olmak lazım... Almadan önce bişey olmaz diyebilirsiniz ama kullanmaya başladıktan sonra çok can sıkan bir durumdur...

Sonunda beni anlayan biri çıktı hem mükkemmel tasarım hem arka koltuklar hem de performansına gore dusuk yakıt tüketimi.
    Herzaman derdim tt keske 4 kişilik olsa diye işte peugeot neredeyse hayalim gerçekleştirdi

Kesinlikle bu sebeplerden dolayı 1 numaralı tercih sebebimdir... Eğer bu araçta BMW veya AUDİ amblemi olsaydı emin olun 70000 TL değil 70000 EURO olurdu fiyatı...

Ayrıca tekrar söylüyorum; bu aracın görünmeyen (veya farkedilmeyen) artısı ''düşük devirde yüksek tork'' üretmesidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 24 Nisan 2011; 1:54:31 >

• Ben olsam paranin hepsini kullanmazdim ama illa kulancam derseniz RCZ guzel tabi.
  • ikinci eli berbat , 3-5 sene sonra 10 yıllık araba gibi gözüken araba almaktansa gider 2011 model bmw 3.20d alırdım , ikinci el desen 2. el , yakıt olarak uygun , herkeste olmasını geç bmw kalitesini süreceksin gidip farklı görünmek için başka markalara yönelmeye gerek yok.

yada 2011 scirocco alınabilir o paraya

bmw m3 te alınabilir de o arabayı alan sayısız takım lastik , sayısız kaza , sayısız yanlama yapmıştır ve artık haşatı çıktığından aracını satmaktadır istiyorsanız alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Nisan 2011; 8:17:53 >
  • rcz iyidir.emin ol birçok araçtan daha çok dikkat çekici bir araç.ayrıca vergi probleminde olmaz.bazı arkadaşlar 3000 ve üstü motorlu araçları önermişler.sonuçta ne de olsa öğrenci arabası.vergide önemli.bence rcz iyi bir seçim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

ikinci eli berbat , 3-5 sene sonra 10 yıllık araba gibi gözüken araba almaktansa gider 2011 model bmw 3.20d alırdım , ikinci el desen 2. el , yakıt olarak uygun , herkeste olmasını geç bmw kalitesini süreceksin gidip farklı görünmek için başka markalara yönelmeye gerek yok.

bmw m3 te alınabilir de o arabayı alan sayısız takım lastik , sayısız kaza , sayısız yanlama yapmıştır ve artık haşatı çıktığından aracını satmaktadır istiyorsanız alın

ikinci eli berbat demişsin dediğin kadar kayıp olursa bu yaz sonuna 60 bin civarı 2 .el bende alabilirim. 2011 sirocco ya gelince dediğim gibi rcz yi görmeden önceki hayalimdi fakat almak/almaya ugrasmak aklımın ucundan bile gecmiyordu. 60 bin lira bi arabaya bağlamak istemiyordum fakat RCZ bütün fikirlerimi alt üst etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: fakeruye

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

ikinci eli berbat , 3-5 sene sonra 10 yıllık araba gibi gözüken araba almaktansa gider 2011 model bmw 3.20d alırdım , ikinci el desen 2. el , yakıt olarak uygun , herkeste olmasını geç bmw kalitesini süreceksin gidip farklı görünmek için başka markalara yönelmeye gerek yok.

ikinci eli berbat demişsin dediğin kadar kayıp olursa bu yaz sonuna 60 bin civarı 2 .el bende alabilirim. 2011 sirocco ya gelince dediğim gibi rcz yi görmeden önceki hayalimdi fakat almak/almaya ugrasmak aklımın ucundan bile gecmiyordu. 60 bin lira bi arabaya bağlamak istemiyordum fakat RCZ bütün fikirlerimi alt üst etti.

ben rcz den bahsettim (yada diğer cabrio , spor fransız araçları) zaten ikinci eli berbat diye ve 2-3 senelik moda için bence alınmaz tabi karar sizin. scirocco yada 3.20d bence uygun olanı , hemde scirocco piyasada tutundu kendine ait bir ikinci eli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 24 Nisan 2011; 14:11:18 >

• sifir alacaksan su an aklima gelen iki araba var
    biri rcz 200 bg benzinli manuel
    digeri volvo c30 2000 motor dizel ve benzinli var, benzinlisi powershift yani cift kavrama.
    rcz 1.6 oldugu icin vergisi dusuk. ve parasina oranla muthis performans. yasinada uyar

scirocco da bakabilirsin
  • Gelecekteki yaşantım için 30-35 binlik bir araç alıp o-paranın geri kalanını bankaya atardım.

Herkes M3 al demiş.M3 dediğiniz arabanın aylık masrafı ne kadar haberiniz var mı?M3 alıp kapının önünde yatıracağıma 1.6 dizel araba alıp çatlayana kadar gezerim daha iyi.
  • m3 cabrio yıllar geçsede çekiciliğini prestijini korur.ama scirocco ymuş leon muş bunlar fasa fiso her gencin altında bi tane var bunlardan bi kaç yıl sonra iyice ayağa düşer bu arabalar.
    halin vaktin yerindeyse m3 cabrio veya rcz güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionkit76

sifir alacaksan su an aklima gelen iki araba var
    biri rcz 200 bg benzinli manuel
    digeri volvo c30 2000 motor dizel ve benzinli var, benzinlisi powershift yani cift kavrama.
    rcz 1.6 oldugu icin vergisi dusuk. ve parasina oranla muthis performans. yasinada uyar

scirocco da bakabilirsin

RCZ 200 bg aslında akla uygun arada 5 bin fark var sadece ama ne yazık ki beyaz versiyonu ulkemizde yok ve satışı bulunmamakta. Beni de beyaz versiyonu cok cok fazla cezbediyor.

@K.Kahriman
    Dediğim gibi ikinci el de o kadar kayıp yasanırsa yaz sonuna ben de ikinci elini alırım

@Akhilleus
    Ortada bi para yok ki 30-35 bin lik alıp geri kalanını bankaya atayım
    buyuk ihtimal 30 bin peşin 30-40 bin kredi cekip almayı dusunuyorum

• ohooo hem öğrencisin hem kredi çekip alacaksın ayrıca nick inde şüpheli.
  • 2.el bmw den hiç şüphen olmasın 178 binde 3.20d kullandım 2008 model araba akıp gidiyor
  • bence isteyen istedigi arabaya istedigi fiyati ve istedigi krediyle alabilir. burasi vicdan muhasebesi forumu degil. sahsi fikrimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

ohooo hem öğrencisin hem kredi çekip alacaksın ayrıca nick inde şüpheli.

Nick imin supheli olduğu ne yazık ki doğru ama naparsın 4 gun de DH sız cekilmiyor.
    öğrenci olarak ben kredi cekmeyeceğim tabi ki zaten bana kredi de vermezler. Doğal olarak babam çekecek krediyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.