Gelecekteki yaşantım için 30-35 binlik bir araç alıp o-paranın geri kalanını bankaya atardım.
Herkes M3 al demiş.M3 dediğiniz arabanın aylık masrafı ne kadar haberiniz var mı?M3 alıp kapının önünde yatıracağıma 1.6 dizel araba alıp çatlayana kadar gezerim daha iyi.
75 milyara araba alan birisi o arabayı yürütecek bütçeye sahiptir merak etme , rcz nin benzin dışında diger masrafları m3le neredeyse aynıdır veya çok yakındır....
23 yaşındayım... eğer o kadar bütçem olsaydı 1.4 TSI 122 PS Bluemotion DSG vites Yeni Passat alırdım...
Ben olsan biraz daha ekler altima bi avensis 2.0 d4d cekerdim bastinmi gider basmadinmi durusu yeter ufak bi spoiler falan filan araci gence dokerdim sonrada depoyu doldur gez aslinda passatta iyi fikir ama bi kac ay sonra ortalik hep passat olur avensin yine babaligini korur
75 bin versem tekrar 20 yaşında olsam yeter bana otobüse bineyim
ama şu anda en mantıklı seçenek o bütçeye s60 t4
avensis le passat orneğini vermişsiniz ama ben aile babası değilim şaka bi yana cok oturaklı araçlar Allah nasip ederse 35-40 yasından sonra oyle araclara binmek isterim
@lexus s60 guzel araçmış ama rcz kadar değil
0 mı olacak yoksa 2. el de olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1984
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Gelecekteki yaşantım için 30-35 binlik bir araç alıp o-paranın geri kalanını bankaya atardım.
Herkes M3 al demiş.M3 dediğiniz arabanın aylık masrafı ne kadar haberiniz var mı?M3 alıp kapının önünde yatıracağıma 1.6 dizel araba alıp çatlayana kadar gezerim daha iyi.
75 milyara araba alan birisi o arabayı yürütecek bütçeye sahiptir merak etme , rcz nin benzin dışında diger masrafları m3le neredeyse aynıdır veya çok yakındır....
75.000 liraya araba alan o arabayı yürütecek bütçeye sahiptir diye birşey yok. Başka bir alternatife ödemeyeceğin paraları sokağa atmak olacak bu sadece. Etraftaki 730d ve S 350 CDI tarzı araçları görmüyor musunuz? Bu segmentlerde satılan araçların çoğu dizel. 150.000€'ya araba alan da o arabayı yürütecek bütçeye sahip. Yürütecek bütçeyi ayıracak olsa önce bu araçların sahipleri ayırırdı. Bu mantığı doğru bulmuyorum, herkes cebini düşünür bu memlekette.
quote:
Orijinalden alıntı: GranTurismo26
Her ikisi de olur fakat gidipte bana 95-2000 model bmw gosterenleri anlamıyorum 2. el olursada en fazl 2 yaşında olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: KINGHUNAL
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1984
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
75.000 liraya araba alan o arabayı yürütecek bütçeye sahiptir diye birşey yok. Başka bir alternatife ödemeyeceğin paraları sokağa atmak olacak bu sadece. Etraftaki 730d ve S 350 CDI tarzı araçları görmüyor musunuz? Bu segmentlerde satılan araçların çoğu dizel. 150.000€'ya araba alan da o arabayı yürütecek bütçeye sahip. Yürütecek bütçeyi ayıracak olsa önce bu araçların sahipleri ayırırdı. Bu mantığı doğru bulmuyorum, herkes cebini düşünür bu memlekette.
75 bin lira bütçeyle (üstelik yarısı kredi) M3 ü ancak arkadan iterek yürütürsün
quote:
Orijinalden alıntı: fakeruye
quote:
Her ikisi de olur fakat gidipte bana 95-2000 model bmw gosterenleri anlamıyorum 2. el olursada en fazl 2 yaşında olmalı
320d olur o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: frk96
quote:
quote:
320d olur o zaman
Fazla klasik çok yaygın
quote:
avensis le passat orneğini vermişsiniz ama ben aile babası değilim şaka bi yana cok oturaklı araçlar Allah nasip ederse 35-40 yasından sonra oyle araclara binmek isterim
@lexus s60 guzel araçmış ama rcz kadar değil
İşte en doğru söz bu olmuş dostum... Şuanda öyle bir araç almalısın ki; bastın mı gidecek ve 40'lı yaşlarda binemeyeceğin sadece bu yaşlarda binebileceğin dikkat çeken bişey olması gerek...
Tekrar söylüyorum; Bence RCZ...
Diğerlerine 40-50-60 yaşında da binersin... Ama RCZ'ye o yaşlarda binersen torunların dahil herkes sana güler...
Tabiki gider bir Audi TT alırsın oda tadından yenmez bizlerede nasip olur inşallah..
valla bende tam tersini düşünüyorum , sen kalk 75000 araba al ondan sonra benzinini düşün , o zaman bu 75000 lik aracın yapacagı arızalarda göz önününe alınmalıdır madem bu kadar çok bütçe hesabı yapılıyor 30-40 k arası sıfır araç almak çok daha mantıklıdır......sizin düşüncenize göre ferrari satın alıp tüp taktıran bir adam çok akıllıca bi iş yapmıştır......
BMW'leri, Porsche'ları, Nissan'ları harcamışsın sen zaten alıcaksın RCZ'yi belli
Ama onun yerine 308cc tavsiye ederim, RCZ'in tavanı çok basık ve dar geldi bana, rahat edemedim içinde.
rcz de karar kılmışsın sen belli ama belki kafanı karıştırır diiye 2-3 araştırma yaptım