arkadaşlar gün içersinde bir çok evrak ve proje çekmem gerekiyor proje gibi büyük evrakları çok çektiğim için geniş açılı 50-90cm arasında net fotoğraf çekebilen ve çok büyük olmayan bir makineye ihtiyacım var yardımcı olabilriseniz çok sevinirim fiyat olarakta 400ytlyi geçmezse çok iyi olur megapixeli 4 üstü olsun yeterli teşekkürler
geniş açılı makine olarak o fiyat aralığında panasonic fx01 var. 28mm lik geniş açı değerine sahip. fakat geniş açısı düşük makineler, kenarlardaki görüntüyü eğebiliyor. belki 35mm'lik bir makine de işinizi görür. çekeceğiniz projelerin boyutu ne kadar? A3, tek gazete kağıdı, ya da çift gazate kağıdı boyutunda gibi kabaca bir değer söylerseniz, bir fikir vermesi açısından, benim 38mm'lik makine ile ne kadar mesafeden kadraj içine aldığını söyleyebilirim ...
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
geniş açılı makine olarak o fiyat aralığında panasonic fx01 var. 28mm lik geniş açı değerine sahip. fakat geniş açısı düşük makineler, kenarlardaki görüntüyü eğebiliyor. belki 35mm'lik bir makine de işinizi görür. çekeceğiniz projelerin boyutu ne kadar? A3, tek gazete kağıdı, ya da çift gazate kağıdı boyutunda gibi kabaca bir değer söylerseniz, bir fikir vermesi açısından, benim 38mm'lik makine ile ne kadar mesafeden kadraj içine aldığını söyleyebilirim ...
valla eksperlik yaptığım için yeri geliyor a2 den büyük(holding,fabrika gibi) projeleri bile çekmem gerekiyor anca genelde dik olarak 1 gazete kağıdından biraz daha uzun bir genişlik süper olur
65 cm yükseklikten 38 mm ile çekildi
Teşekkür ederim güzel bir örnek makina fx01 miydi senin acaba?
benim makine sanyo e6.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme