Şimdi Ara

70$'a WR30m Seiko 5'mi WR 200m Amphibia'mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Günlük kullanış için iki otomatik(ve ya mekanik) saat almak istyorum.
    NOT: Su işlemleri bulunan labaratuvarda çalışıyorum.
    Biri 60-75$ civarında,
    Diğeri 80-100$ civarında.

60-75$ için kaliteye göre aşağıdakılar bulunmaktadır.

1. Standart Seiko 5 modelleri. Eksileri: WR30m (Günlük sapma degerini bilmiyorum.) Artilari Paslanmaz Celik, mineral(ve ya hardlex) cam ve Şık görünüş.
    shock resistance varmıdır bilmiyorum.
    Mesela
    Seiko SNK809 ve SNK809k1 Military ve bunun gibi standart seiko saatlar.

2. Vostok Amphibia standart modelleri. Eksileri: Görünüşü seikolar gibi iyi değil ve Organik(çizilir) cam kullanmaktalar ve günlük sapmaları -20/+60 .
    Artıları: WR200m ve 10 yılda bir bakım süreci. Bi de Shock Resistance vardır.

ve 80-100$ civarinda aşağıdakıları bula bildim.
    Seiko SNKE01J WR 50m
    Orient Orca Blue(WR100m), Starfish(WR50m), Charlene(WR50m), Brazen(WR50m)
    Invicta 8928(WR200m)

Olmazsa olmaz makra ve fonksiyon nedir?
    Sıralamalara göre hangi marka ve modelleri tercih edilmeli ve neden?

Yardım eder ve açıklarsanız mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shandorrado -- 23 Mart 2015; 17:18:22 >

• Gün içinde suyla meşgul oluyorsanız, tepesi (kurma kolu) vidalı ve 100 m su geçirmezliğe sahip bir saat yeterli olacaktır.

30 m su geçirmezliğe sahip saat su sıçramalarına karşı dayanıklıdır, duşa bile girmemek gerekir.

100 USD bütçeyle ben olsam Japon saatlerine yönelirdim. Bu bütçe ile bence pilli bir saat almak daha isabetli olacaktır.
  • Peki pilli bir saat icin oneriniz varmi? ve ya mekanik 100M suya dayanikli. Tercihim mekanikdir(ve ya otomatik). Mekaniklerden Invicta`mi orient'mi seiko'mu?
    100$a orient(100m) ve invicta(wr200m) ala bilirim. bunlardan hangisi? seikonun WR100 modeli ise minimum 120 dolardan basliyor. ne dersiniz?
    Bi de sizin pillli saat oneriniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.