Şimdi Ara

70 Bine 2. El Otomatik Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Otomatik+sensörler (far-yağmur-park)-cruise control ++ D sınıfı olmalı

Yılda ort. 15 bin km

seçenekler:

Insignia 1.6 T Cosmo (170 hp) -----(74 bin tl ort - 2.el)
    Mondeo 1.5 Style (160 hp) --------(78 bin tl ort -2.el)

Forumda bunları test etme fırsatı bulan-önerisi bulunan ya da katkı sunmak isteyen olursa sevinirim

İnsignia temsili:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-model-hatasiz-boyasiz-opel-insignia-1.6-t-cosmo-fulll-plusfulll-325498355/detay

Mondeo temsili:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-ankara-dan-mondeo-1.5-ecoboost-style-otomatik-326930030/detay

• Opel masraflı oluyor diyorlar ben demiyorum.

Kendim alacak olsam mondeo alırım.

Konfor için -- Mondeo

Performans için -- İnsignia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans için -- İnsignia demişsin de 200 hp bile insignia mondeo ile başa çıkamaz çünkü insignia aşırı ağır. Denedim oradan biliyorum.
    Soruya gelecek olursak bir çok disiplinde mondeo daha üstün ve daha kaliteli bir araç. Tipi bile almak için karar vermede etkendir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 18 Ağustos 2016; 17:18:29 >
  • Yeni kasasinin cikmasini dert etmeyecekseniz insignia,mondeo sadece makyaj yedi.ilanlardaki insignia daha dolu.

• Mondeo konfor ve tasarımda bence daha iyi diye düşünüyorum tercihim o olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobil alemi -- 18 Ağustos 2016; 17:30:32 >
  • D sınıfı istemeseydiniz, 120 bg 1,5 dizel otomatik focus iyi bir seçenek olurdu, benzinli mondeoda yakıt masrafınız iki katı olacak..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler

Alfa Romeo önerisi cazip dursa da KMsi çok fazla ve de 9-10 yıllık araç. Nispeten az KMli ve 2-4 yıllık araç olması tercih sebebi.

Focus ve Mondeo bilindiği gibi Powershift. Bu şanzumanla ilgili de soru işaretleri var. Sarsıntılı olması ile alakalı forumda yazılar okudum ancak kullanmadığım için emin değilim.

İnsigna'nın yeni kasasının gelecek olması değil de en çok merak ettiğim yeni kasadan sonra 2. el bir önceki kasanın fiyatlarında düşüşe yol açar mı? Zaten dar olan 2. eli daha da çıkmaza mı girer...?

Yaklaşık 4 aydır araştırıyorum ve önce C sınıfı bakıyorken D sınıfına yöneldim. Ve açıkçası SUV grubuna da baktım.

Mitsubishi ASX (2013 VE SONRASI) , Honda CRV (2009-2011) ve Mazda 3 (2014 ve sonrası) elediğim araçlardan oldu ve en son yukarıda saydığım ikisi kaldı.

Siz olsanız ort. 4 yıllık bir kullanım ve yılda ort. 15 bin km yol için araçların satılabilme durumlarını-sorun çıkarma durumları-şanzumanlarını da baz alarak neye karar verirdiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.