Şimdi Ara

70 bine kadar otomatik araç tavsiyesi alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013-2014 qashqai hem suv, hem donanımı iyi, hem az yakar
  • Klorf kullanıcısına yanıt
    Otomatik için yorumlarsam

İyi yönleri:
    Donanım
    Malzeme kalitesi
    Yol tutuşu
    Konfor
    Ses izolasyonu
    Kötü yönleri:
    Yüksek yakıt tüketimi
    Düşük devirde aşırı hantallık öle böle değil
    Tork Konvertörlü olmasından dolayı manuele göre performans kaybı...

Belki cüssesine göre büyük olmayan bagaj(472Lt)

Bu aracı ben böyle yorumlarım şuanda manuel kullanıyorum yüksek devir çevirirsen gerçekten gidiyor 135 Bg benim burdayım diyor ama devir çevirmezsen onca arabaya bindim sürdüm alt devirlerde bunun kadar cansızını görmedim 1.0-1.3 motorlar hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Otomatik için yorumlarsam

İyi yönleri:
    Donanım
    Malzeme kalitesi
    Yol tutuşu
    Konfor
    Ses izolasyonu
    Kötü yönleri:
    Yüksek yakıt tüketimi
    Düşük devirde aşırı hantallık öle böle değil
    Tork Konvertörlü olmasından dolayı manuele göre performans kaybı...

Belki cüssesine göre büyük olmayan bagaj(472Lt)

Bu aracı ben böyle yorumlarım şuanda manuel kullanıyorum yüksek devir çevirirsen gerçekten gidiyor 135 Bg benim burdayım diyor ama devir çevirmezsen onca arabaya bindim sürdüm alt devirlerde bunun kadar cansızını görmedim 1.0-1.3 motorlar hariç

Sağolasın hocam iyi forumlar

• Klorf kullanıcısına yanıt
    Birşey değil. Ben Sportage hakkındaki deneyimimi her türlü isteyene aktarırım.

Birde yanlış anlaşılma olmasın diye eklemeye yapayım.

Düşük devirde cansızlık ile araç gitmiyor diye anlaşılmasın gidiyor ama isteği ve tepkisi beklenen gibi olmuyor.
    3000 devirden sonra araç istediğiniz beklediğiniz gibi oluyor.

• quote:

Birşey değil. Ben Sportage hakkındaki deneyimimi her türlü isteyene aktarırım.

Birde yanlış anlaşılma olmasın diye eklemeye yapayım.

Düşük devirde cansızlık ile araç gitmiyor diye anlaşılmasın gidiyor ama isteği ve tepkisi beklenen gibi olmuyor.
    3000 devirden sonra araç istediğiniz beklediğiniz gibi oluyor.

Hafif oluşu da yakıt konusunda pozitif bi değişim yapsaymış daha iyi olabilirmiş aslında
    Yapısından ötürü zorlanıyordur heralde hocam

• Otomatikte hondanın üstüne tanımam, civic alırsınız modifiyeye uygun zaten kendi zevkinize uygun görünüşünü değiştirirsiniz. Tercihen beyaz ve panoramik cam tavan olursa ben aşık oldum siz de olabilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Otomatikte hondanın üstüne tanımam, civic alırsınız modifiyeye uygun zaten kendi zevkinize uygun görünüşünü değiştirirsiniz. Tercihen beyaz ve panoramik cam tavan olursa ben aşık oldum siz de olabilirsiniz :)

Hondanda panoramik cam tavan varda benim mi haberim yok ?

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Sunroof işte ya gavurcası gelmedi aklıma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Schiaz

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-3.20i-full-isik-paket-sunroof-orjinal-kazasiz-140.000-km-232331054/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-ve-bakimli-kazasiz-individual-paket-185099387/detay

2. aracı beğendim gerçekten, sunroof olması da önemli tabii benim için. Seviyorum yani.

320i alırsanız arkada rafineri ile gezmeniz lazım, yoksa incir ağacı diker

e90 da hangi 3.20i n46 yada n43 motor var hangisi fazla yakıyor ? e90 3.16i den az yakar, 1.6 opel den dahi az yakar 3.20i teknik verisi şehiriçi 6 şehirdışı 9lt dir ama 170hp motordur üstelik turbosuz

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-3.20i-full-isik-paket-sunroof-orjinal-kazasiz-140.000-km-232331054/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-ve-bakimli-kazasiz-individual-paket-185099387/detay

2. aracı beğendim gerçekten, sunroof olması da önemli tabii benim için. Seviyorum yani.

e90 da hangi 3.20i n46 yada n43 motor var hangisi fazla yakıyor ? e90 3.16i den az yakar, 1.6 opel den dahi az yakar 3.20i teknik verisi şehiriçi 6 şehirdışı 9lt dir ama 170hp motordur üstelik turbosuz

Hocam galiba yazınızda bir yanlışlık olmuş ama yinede fabrika verisi paylaşalım da karışıklık olmasın.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9929

• quote:

70 bin liraya kadar otomatik vites araba tavsiyeleriniz alınır. 2. el veya 0 olması önemli değil. 2. el BMW olabilir 3 serisi. Biraz gösterişli bir şey istiyorum açıkçası, şuan değil 2016'da alacağım bu ön tavsiye gibi bir şey olacak. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

2.el w204 kasa c180 kovalayın bulabilirsiniz
    Yada 2.el lci e90 316i (sıfır gibi arabalar bulabilirsiniz bu paraya) performans olarak kafayı yedirtir ama lpg ile mis gibi binersiniz

Bu fiyata daha gösterişli prestijli 2 alternatif budur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cauvr -- 25 Eylül 2015; 18:07:55 >
  • Gosterisli olmasi on plandaysa sedan Mazda 3

rastgele ornek ilan ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2014-mazda-3-skyactiv-g-power-kirmizi-6-aylik-bakimi-yapilmis-232566316/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

quote:

quote:

Hocam galiba yazınızda bir yanlışlık olmuş ama yinede fabrika verisi paylaşalım da karışıklık olmasın.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9929

yanlışlık yok, 150 lik motor TR ye gelmedi asya pazarı içindi, TR ye gelen motor N43 156hp ve N46N 170hp , teknik verileri de budur

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=17226

• cavador kullanıcısına yanıt
    3.20i teknik verisi olarak vermişsiniz önce ama linkiniz coupe versiyon olan 3.20Ci, ben sadece yakıt tüketimi olarak yanlışınız giderilsin diye link verdim gerilime gerek yok

• 3.20'lere baya bir baktım da içinde ekran olmaması eksi bir özellik benim için. Multimedya şart (dokunmatik olmasa bile).

Onun dışında Honda Civic'in dış tasarımına hayranım fakat içerisi için aynı şeyi söyleyemem (benim fikrim bu, hoşlanan olabilir tabii ki).

Şu aralar gözümü Hyundai i30, Mercedes C180, Kia cee'd ve Volkswagen Jetta'ya diktim. Büyük ihtimalle bu 4 model arasından seçim yapacağım.
  • Schiaz kullanıcısına yanıt
    Jettayı boş verin derim.Diğerlerine göre dolu olmaz gibime geliyor
    C180 temize denk gelirseniz alın mükemmel olur.
    İ30 ve Ceed içinde, içine sinen C180 bulamazsanız bakın tabi en full donanım olanlara bakın. Hatta DCTli İ30 70 e bulabilirsiniz.
  • quote:

İ30 ve Ceed içinde, içine sinen C180 bulamazsanız bakın tabi en full donanım olanlara bakın. Hatta DCTli İ30 70 e bulabilirsiniz.

Evet haklısın Jetta da Comfortline oluyor, yine baya şey var içerisinde ama son olaylardan dolayı VW'den soğudum biraz.
    C180 70 bin tl'ye denk gelirse kesin kazalı olur diye düşünüyorum yani o fiyata satacaklarını sanmıyorum.
    i30 ve Ceed güzel seçimler gibi duruyor özellikle i30. Fakat tabii ki deneme sürüşü yapmadan bilemem.

2016'da fiyatlar ne olur, düşer mi artar mı beyler ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

quote:

Evet haklısın Jetta da Comfortline oluyor, yine baya şey var içerisinde ama son olaylardan dolayı VW'den soğudum biraz.
    C180 70 bin tl'ye denk gelirse kesin kazalı olur diye düşünüyorum yani o fiyata satacaklarını sanmıyorum.
    i30 ve Ceed güzel seçimler gibi duruyor özellikle i30. Fakat tabii ki deneme sürüşü yapmadan bilemem.

İ30-Ceed bütçe bakım yedek parça yürütme maliyeti açışından uygun olur.

2016 fiyatlar düşer mi dersek herşey kur fiyatlarına bağlı :)

• quote:

quote:

Yazdığınız araçların hiç biri e90 yada c180 e rakip olabilecek araçlar değil derdiniz multimedyaysa 2.000 e e90'a dokunmatik ekranı takar geçersiniz gösteriş prestij olarakta ikiside bu paralara hem kafa ağrıtmayacak hemde gösterişli olacak 2 araç

• VWnin oyun ettiği motor TDI motor, TSI motor bakabilirsiniz orada sorun çıkmadı :) ama çok pahalıya veriyor donanımını en boş ile en dolu arasında 0 olarak 30-35 bin lira fark oluyor. VW kullanıcısı olarak size almayın derim. 3.20 yada c180 de karar kılın multimedia arkadaşın da dediği gibi 2 bin liraya halloluyor orasını takmayın kafanıza.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.