Jettayı boş verin derim.Diğerlerine göre dolu olmaz gibime geliyor C180 temize denk gelirseniz alın mükemmel olur. İ30 ve Ceed içinde, içine sinen C180 bulamazsanız bakın tabi en full donanım olanlara bakın. Hatta DCTli İ30 70 e bulabilirsiniz.
Evet haklısın Jetta da Comfortline oluyor, yine baya şey var içerisinde ama son olaylardan dolayı VW'den soğudum biraz. C180 70 bin tl'ye denk gelirse kesin kazalı olur diye düşünüyorum yani o fiyata satacaklarını sanmıyorum. i30 ve Ceed güzel seçimler gibi duruyor özellikle i30. Fakat tabii ki deneme sürüşü yapmadan bilemem.
2016'da fiyatlar ne olur, düşer mi artar mı beyler ne düşünüyorsunuz?
Yazdığınız araçların hiç biri e90 yada c180 e rakip olabilecek araçlar değil derdiniz multimedyaysa 2.000 e e90'a dokunmatik ekranı takar geçersiniz gösteriş prestij olarakta ikiside bu paralara hem kafa ağrıtmayacak hemde gösterişli olacak 2 araç
Anladım hocam da beni endişelendiren bu araçların km'leri. 250 bin civarı geziyor hep, açıkçası motor ne durumdadır diye düşünüyorum.
Araç aldınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme