Bildirim
70 bine kadar otomatik araç tavsiyesi alınır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pejo 308 -
quote:
Orijinalden alıntı: wwide1543
pejo 308
Hocam onun iç tasarımını pek beğenmiyorum, dıştan gayet güzel bir araç fakat direksiyon simidi falan hiç hoşuma gitmiyor. -
yeni astrayı bekle kasımda gelecekquote:
Orijinalden alıntı: Schiazquote:
Orijinalden alıntı: wwide1543
pejo 308
Hocam onun iç tasarımını pek beğenmiyorum, dıştan gayet güzel bir araç fakat direksiyon simidi falan hiç hoşuma gitmiyor.
Alıntıları Göster -
2013 octavia 1.6 dizel elegance tavsiye edilir. Gemi gibi bir arac. Wv grubu uretimi olup jettadan daha kaliteli ve fiyati daha uygun. -
2014 Kia Sportage bakabilirsin senin istediğin şekli olur her zaman.quote:
Orijinalden alıntı: mfeker89
2013 octavia 1.6 dizel elegance tavsiye edilir. Gemi gibi bir arac. Wv grubu uretimi olup jettadan daha kaliteli ve fiyati daha uygun. -
Teşekkürler beyler bunlar güzel alternatiflermiş, yazdım bir kenara.quote:
Orijinalden alıntı: YozgatLee0666
2014 Kia Sportage bakabilirsin senin istediğin şekli olur her zaman.
Alıntıları Göster
@bada38; Evet ama fiyatının 90 bin tl civarı olacağını düşünüyorum. Yani alınabilecek modelinin tabii ki, baz modellerde de 70 civarı bir rakam görünür diye tahmin ediyorum. Ama bekleyip göreceğiz elbette, teşekkürler yorumun için. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-3.20i-full-isik-paket-sunroof-orjinal-kazasiz-140.000-km-232331054/detayquote:
Orijinalden alıntı: Schiaz
Teşekkürler beyler bunlar güzel alternatiflermiş, yazdım bir kenara.
@bada38; Evet ama fiyatının 90 bin tl civarı olacağını düşünüyorum. Yani alınabilecek modelinin tabii ki, baz modellerde de 70 civarı bir rakam görünür diye tahmin ediyorum. Ama bekleyip göreceğiz elbette, teşekkürler yorumun için.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-ve-bakimli-kazasiz-individual-paket-185099387/detay
-
2. aracı beğendim gerçekten, sunroof olması da önemli tabii benim için. Seviyorum yani.
-
quote:
Hocam iyi forumlar.Sportage'ın iyi ve kötü yönlerinden bahsedebilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Klorf
quote:
Hocam iyi forumlar.Sportage'ın iyi ve kötü yönlerinden bahsedebilir misiniz
Benzin içen deniyor. -
Fiyatı artırabilecek olsanız 3.20 d öneririm. -
ikinci el c180 otomatik lpg 2009-2010 bulunur o parayaquote:
Orijinalden alıntı: Midesizz
Fiyatı artırabilecek olsanız 3.20 d öneririm. -
@Midesizz; 85-90 civarı diyor o biraz tuzlu gelir hocam. Ama kaç model olduğunu söylememişsiniz o yüzden ben direk çıkanlara baktım.quote:
Orijinalden alıntı: tavernac1
ikinci el c180 otomatik lpg 2009-2010 bulunur o paraya
Alıntıları Göster
@tavernac1; Mercedes fazla sevmiyorum hocam ama önerim için teşekkür ederim. -
quote:
@Midesizz; 85-90 civarı diyor o biraz tuzlu gelir hocam. Ama kaç model olduğunu söylememişsiniz o yüzden ben direk çıkanlara baktım.
@tavernac1; Mercedes fazla sevmiyorum hocam ama önerim için teşekkür ederim.
2010 altı diye düşünmüştüm ama dediginiz gibi fiyat biraz artar. -
quote:
quote:
@Midesizz; 85-90 civarı diyor o biraz tuzlu gelir hocam. Ama kaç model olduğunu söylememişsiniz o yüzden ben direk çıkanlara baktım.
2010 altı diye düşünmüştüm ama dediginiz gibi fiyat biraz artar.
5.20d'lere bakıyorum şuan 60 bin ile 75 bin arası. Kilometreler hep 200 bin civarı olduğu için biraz tedirgin oldum ama gözüme girdi araç.
-
quote:
2. aracı beğendim gerçekten, sunroof olması da önemli tabii benim için. Seviyorum yani.
320i alırsanız arkada rafineri ile gezmeniz lazım, yoksa incir ağacı diker
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elsa
quote:
320i alırsanız arkada rafineri ile gezmeniz lazım, yoksa incir ağacı diker
Ne yapalım hocam ben çalışayım o yesin, kaç kere geleceğiz dünyaya?
-
quote:
quote:
quote:
2010 altı diye düşünmüştüm ama dediginiz gibi fiyat biraz artar.
5.20d'lere bakıyorum şuan 60 bin ile 75 bin arası. Kilometreler hep 200 bin civarı olduğu için biraz tedirgin oldum ama gözüme girdi araç.
Hoam 3.20 d bakin 5.20 d fiyat düşerse kilometre artar.
-
Leon 1.2 TSI 110 hp DSG S&S > Style 63.000 ₺ > Detaylar
Leon Style Advanced Paketi: (Full Led + Led Gündüz Sürüş Farı + Led Arka Stop Lambaları + Ön-Arka Park Sensörü + Optik Park Sistemi + Medya System Plus + Alcantara Spor Koltuklar + Arka Kol Dayama + 17'' Alüminyum Alaşımlı Jantlar) - Ön Sis Farında dönüşe duyarlılık özelliği bulunmamaktadır.
7,000 TL
Benzer içerikler
- t-roc kronik sorunları
- symbol otomatik vites yorumları
- opel corsa alınır mı
- kia ceed paket sıralaması
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X