Şimdi Ara

70+ kasmak bence saçmalık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 e kasmak istemiyorsan buraya yazmana gerek yoktu sen git ardream takıl o zaman bu kadarda emin konusma
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

70+ Olan Hangi Player Ben Bug Yapmadım Koxp Kullanmadım Diyebilir.Pfff Hikaye Bunlar Sizde Koxp Kulandınız Bug Yaptınız 1 Ayda 2 Ayda 70 olmaz Kolaymı.

Kedi Uzanamadıgı Cigerler Cogalmıs Baksana. 60 lvl Chr 2 haftada cıkar. Beni Ve Arkadaslarımı Bartinda Bilen Bilir Oss Cıktıgı Gece 6 Pc Yi Yazlık Bi Eve Tasıdık ve paramundan cıkmadık. 2 kisilik yerimiz bostu orayada attacker alirdik. biz 1 ayda 60- 70 yaptık sabah olen 3 de uyanırdık 5-6 ya kadar denize giderdik yada uyuyan uyurdu. 7 ye kadar bizim degimimiz izle kahvaltı sizin degiminiz ile aksam yemegi yerdik 8 de party kurara sabah 6 ya kadar exp kasardık eger party de dagılma olmaz ise sabah 10 a kadar exp kasardık yok cıkan olursa 6 dan 10 a kadar pk yapardk. Boyle Bi Ortamda 3 ayda 80 chr bile cıkartırdık ama 1 ay kalabildik. Bunların Yanında Kurulan Raki Sofraları Gece exp i asıp gidilen Barlar Sayisiz Onemli olan Planlı Olmak:)

• quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

70+ Olan Hangi Player Ben Bug Yapmadım Koxp Kullanmadım Diyebilir.Pfff Hikaye Bunlar Sizde Koxp Kulandınız Bug Yaptınız 1 Ayda 2 Ayda 70 olmaz Kolaymı.

Kedi Uzanamadıgı Cigerler Cogalmıs Baksana. 60 lvl Chr 2 haftada cıkar. Beni Ve Arkadaslarımı Bartinda Bilen Bilir Oss Cıktıgı Gece 6 Pc Yi Yazlık Bi Eve Tasıdık ve paramundan cıkmadık. 2 kisilik yerimiz bostu orayada attacker alirdik. biz 1 ayda 60- 70 yaptık sabah olen 3 de uyanırdık 5-6 ya kadar denize giderdik yada uyuyan uyurdu. 7 ye kadar bizim degimimiz izle kahvaltı sizin degiminiz ile aksam yemegi yerdik 8 de party kurara sabah 6 ya kadar exp kasardık eger party de dagılma olmaz ise sabah 10 a kadar exp kasardık yok cıkan olursa 6 dan 10 a kadar pk yapardk. Boyle Bi Ortamda 3 ayda 80 chr bile cıkartırdık ama 1 ay kalabildik. Bunların Yanında Kurulan Raki Sofraları Gece exp i asıp gidilen Barlar Sayisiz Onemli olan Planlı Olmak:)

LoL.Niye Üzerine Alınma Gereği Duydun.Bir Kere Sen Hic Bug Yapmadım Koxp Kulanmadım Diyosan Yalan Söylüyorsun Kendini Kandırma.Allah Aşkına Kassana 3 Ayda 80 Lvl Char.Ne İstersen Onu Alıcam Sana

• O kadar kolay mı sahiden 80 olmak yaw :S
  • quote:

quote:

quote:

LoL.Niye Üzerine Alınma Gereği Duydun.Bir Kere Sen Hic Bug Yapmadım Koxp Kulanmadım Diyosan Yalan Söylüyorsun Kendini Kandırma.Allah Aşkına Kassana 3 Ayda 80 Lvl Char.Ne İstersen Onu Alıcam Sana

Su Ana Kadar Yaptıgım en buyuk Bug Yılbasında +7 Shell yapıp Satmak oldu Koxp Kurdum kurmadım demiyorum ama exp icin Kuracak Kadar Mal degilim. Bunu İtirafta Ettim dual +3 kekury ring Yaptım Sonrasındada Bol Bol +1 Kekury Yapip Sattim. Exp icin G.t veren Tiplerden Degilim. Su Ana KAdar Exp Namina Serefsizce Birsey Yaptıysam Biri Gelsin Soylesin Sen yaptın ettin diye. Nicklerim belli infrared CursedQueeN Areste Bilen Bilir TRQuasH hakkında Bisey Diyemem Chr Ben KEndim Satın Aldım. Dedigim Dogruymus Ac Kediler Basmıs Etrafı.

• Aloneperson
    Valla Onu Bunu Bilmem Kulandın Mı Kulanmışın O Zaman Miyak Miyak Cıvıldamıyıcan.Benim 80 Olmak Gibi Bir Gayretim YOK.İtemim Var Lvl İm Ne Kadar Düşük Olsada Lvl Lerime Üstünlük Sağlıyorum Benim Sorunum Olmuyor.Ama Sen Böyle Kendinİ İflah Edemiyormuşşsun Gibi Bi İzlenim Bırakma Etrafda..
  • quote:

Aloneperson
    Valla Onu Bunu Bilmem Kulandın Mı Kulanmışın O Zaman Miyak Miyak Cıvıldamıyıcan.Benim 80 Olmak Gibi Bir Gayretim YOK.İtemim Var Lvl İm Ne Kadar Düşük Olsada Lvl Lerime Üstünlük Sağlıyorum Benim Sorunum Olmuyor.Ama Sen Böyle Kendinİ İflah Edemiyormuşşsun Gibi Bi İzlenim Bırakma Etrafda..

Lol Hayatımda Gordugum En Mantiksiz Yorumu yaptım Helal Olsun. Yukarda Bahsettigin Kisiler Koxpla Exp Bug Yapip 2 Haftada 70 olan kisiler Yada 64 Gorevini Yapip 1 haftada 80 olan kisiler. Ben sana Cogunlugun Oyle Olmadıgını Gostermeye Calısıyorum ama Nafile. Sen Takıl Ardreamda Guzel bi Yerdir. Bende Oynadim Ama Beni Asmıyor. Hayallerim De yer Almıyor.Areste Ardreamda 1 player e yaklasık 20 Player dusuyor Anlicagın Tek Gezemiyorsun Tek Gezsen Vs yapsan Son Anda Bi akıllı geliyor Vs Yi Bozuyor. Boyle Sinir Bi durum Karısında Zevk Alamam. Ama Yaptıgım ve Verdigim kararlar Hep Dogru Cıktı.Cogu arkadasım Fd Geldikten sonra Ardream de Kalicam Dedi bu Yaz Sonunda Gordumki O ardream Chrları 70 e Dayanmıs. Ben Gorunen Gerceklerle Benim orneklerimi Gosterdim sana Burda Ne Miyaklicak Nedei Cıvıldicak Durumum Yok. Bosuna Polemik yapicak Durumumda Yok Sana Ornekler Gostermeye Calıstım Ama Almazsın Sen Bilirsin. Ben Ustume Dusen Gorevi Yapayimda Gerisine Karısmam:)

• quote:

quote:

Aloneperson

Lol Hayatımda Gordugum En Mantiksiz Yorumu yaptım Helal Olsun. Yukarda Bahsettigin Kisiler Koxpla Exp Bug Yapip 2 Haftada 70 olan kisiler Yada 64 Gorevini Yapip 1 haftada 80 olan kisiler. Ben sana Cogunlugun Oyle Olmadıgını Gostermeye Calısıyorum ama Nafile. Sen Takıl Ardreamda Guzel bi Yerdir. Bende Oynadim Ama Beni Asmıyor. Hayallerim De yer Almıyor.Areste Ardreamda 1 player e yaklasık 20 Player dusuyor Anlicagın Tek Gezemiyorsun Tek Gezsen Vs yapsan Son Anda Bi akıllı geliyor Vs Yi Bozuyor. Boyle Sinir Bi durum Karısında Zevk Alamam. Ama Yaptıgım ve Verdigim kararlar Hep Dogru Cıktı.Cogu arkadasım Fd Geldikten sonra Ardream de Kalicam Dedi bu Yaz Sonunda Gordumki O ardream Chrları 70 e Dayanmıs. Ben Gorunen Gerceklerle Benim orneklerimi Gosterdim sana Burda Ne Miyaklicak Nedei Cıvıldicak Durumum Yok. Bosuna Polemik yapicak Durumumda Yok Sana Ornekler Gostermeye Calıstım Ama Almazsın Sen Bilirsin. Ben Ustume Dusen Gorevi Yapayimda Gerisine Karısmam:)

İyi Sen Şampiyonsun .80 olduğunda Pm At Ödül Takıcam

• quote:

quote:

quote:

Aloneperson

İyi Sen Şampiyonsun .80 olduğunda Pm At Ödül Takıcam

Saol Canım Sampiyon Olmasamda İltifatın icin Cok saol:) Odul E gerk yok Seni Tanımak benim İcin bi oduldur

• ben 80 lwlim charım olsa satarım yeniden kasarım öle öle para benim nasıl ama
  • sizce hep 59 lwl de durup hep ardreamda takılıp kendini geliştirmemek mi yoksa kendini 70 e kasmak hep geliştirmek yeni yerler ve yeni şeyler görmek yeni skiller açmak mı saçmalık ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Aynen cafedeki adamlar lvl 75 80 oldu anca. sorarım size şurda Bir tek kişi sadece tak başına oynayıp lvl 75 80e kasabilmiş bu kadar zamanda. Ben Şubat 2005 de başladım oyuna de hala 61 charım var. 62 yi geçen charım olmadı. Msnden çok bilmiş ben günde 160 milyon exp kasıyorum 2 günde 68 den 69 oldum diyordu. Belliki 50 kişiyle kasıyon. Ulan ben olmasaydım kimden öğrencektin o oyunu. 2005 Şubatında bütün gölcüğe ben getirttim oyunu. Şimdi hastası olanlar o zamanlar HL/CS den başka bişey bilmezdi ben oynarken ne lan bu iğrenç oyun falan ne anlıyosun bundan diyolardı. Hepsi şimdi knight oynuyor.

Var mı aranızda 1 kişiyle bile karakteri paylaşmadığınz. Şifreyi sizden başka kimsenin bilmediği, abinizin kardeşinizin bile bilmediği ve oynamadığı, slotlarda ben oturuyom siz kasın demeden referanssız level kastığınız bi char.
    [sm=s15.gif

var

w4r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 1 Ekim 2007; 17:05:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: daniel archer

Benim kişisel düşüncem 70 levele kadar gelebilen bir karakter sahibi oyunda yeterince deneyim kazanmıştır daha da bu adama sürekli aynı şeyleri avlatarak canını sıkmak bence saçmalıktır.Eskiden oyundaki level sınırı 70miş.Peki şimdi kaç tane 80 level var k2 yönetimi bunu kendine sormalı.Ares de kaç kişi 80 leveli görmüş?.
    Gerçi bu hatalarını anladılar yeni bir dungeon çıkarmışlar 70-80 lvl arası için artık 80 level olmak daha kolaymış galiba.

CANI SIKILAN KASMAK İSTEMEYEN KASMAZ ZORLAYAN YOK UMARIM ANLAMIŞSINDIR
  • yeni açılmış bi servera ilk gün başla hiç bırakma sıkıldığın zamanlar exp yapma ticaret pk yap oyunu bırakmadan ilerlersen ztn hep en önde gidenlerden olursun tek kişi gerçekten zor +60 kasmak ama 2kişi çok rahat kasılıyo 75 e kadar kolay 75-80 arası gerçekten tek kişinin yapabileceği iş değil.
  • HERKES Bİ YORUM YAPMIŞ KAFASINA GÖRE AMA KIMSE ORAN YAZMAMIŞ.BEN BERAMUSTA OYNUYORUM 9 10 SAATLIK 70+ Bİ FALCON PARTYYDE 120 İLE 140 M ARASII EX KASILIR.(PARTYDE 1 PRİ.1WARIOR,1ASSAS,5 MAGE OLUR GENELDE)ORTALAMA 130 M EX KASILDIGINI DÜŞÜNURSEK 1 GUNDE 79 DAN 80 OLMAK OYNAMADIGI GUN FALAN DA KATARSAK 17 18 GUN SURUYO(VE Bİ ÇOK KİŞİYİ 80 YAPTIK) ex kasmak sanıldıgı kadar zor degıll ıyı bı ekıp olduktan sınra.70 ten 71 3 gun (bizzat ben kendım kastım 3 gunde 71 e ewet özellıkle 75 ten sonra çok ex ıstıyo ama oraya gelıpte skıller ve yenı lwlın gazıyla 80 e kadar gıdıyosun dedıgım gıbı ekıp önemlıı
  • sen kasmak istemiyosan kasma birak oyunu zorla degil ya.
    evet ekip önemli kasmak aslinda o kadar zor degil.cafede adama bi bakiom 70 bi kac gün sonra 72 olmus :D
  • nerde kasıyorsanız okar ex geliyorsa
    evde kasanlar bence ksamıyor cafe arkadaş ortamı oldummu cok hızlı kasıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exselans562 -- 1 Ekim 2007; 18:03:54 >
  • Herkesin kişisel görüşü. Kimine göre saçma kimine göre değil. 70+ lvllerdeki en avantajlı durum 70 üstünda açılan skiller. Aksi taktirde lvl almanın fazla bir anlamı yok...
  • bir yerden sonra çok sıkmaya başlıyor o zaman da genelde okçular koxp a başvuruyor
  • 70 olduktan sonra skıll acılmasa kımse kasmas ama 70 den sonra yenı skıller acılıyor o yuzden de kasılıyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.