Şimdi Ara

70+ kasmak bence saçmalık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: K3N6N

quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

ya K3N6N ne kadar saçma sapan konuşuyosun sen yahu.
    şimdi bişe dicem olmucak bi yerlerden GB buldun hangi item i alayım die sordun forumca yardımcı olduk soyledik.
    milletin 2 yıl once aldıgı itemları alıp havalandın onada eywallah dedik.
    ama bu kadarıda fazla be birader.
    sen hayatınca hiç exp kasmamış olabilirsin. veya hayatında hiç full exp kasan bir arkadaş grubun olmayabilir.

17 günde lvl 61 %41 charı gorewler le birlikte 70 yapan insanlar var.

exp kasmaktan ürkerseniz tabi kasamazsınız.

''FULL'' Paramun veya DK sana bişeler çağrıştırıyomu ?

Ne Dicen Olmucak.Benim Gb Lerim İtemleriM Sanamı Battı Birader ??.
    Konunun Bunla Ne Alakası Var.Ya Bu Forumda Beni Cekemeyen Onlarca Kedi Var Biliyorum Da Sen Nie Havlıon Ordan.Ben Hayatımda Exp Kasmadım Ama Senin Gibilere Exp Kastırdım Sonra Bastım Tekmeyi.Anladın Mı.

REKLAMLAR bir de boyle yok beni çekemeyen çok bu forum da diyenlerede gıcık oluyorum git kardeşim ozaman halla halla konuyu okurken şuna dikkat ettim göze direk batıyorsun saçma saçma konuşarak .. adamlar doğru demiş 60 dan sonra git estlanda günde 15 saat takıl bakıyım nasıl 15-20 günde 70 oluyormusun .

• Valla bende Ardreamcilerdenim gerçi 80 charla Ronarkta oynamak büyük keyif (75 warrior, 76 asas, 80 mage ile oynadım) adrenalini damarlarınızda hissediyosunuz... Ardream o kadar keyifli değil ama genede pk pkdır dimi

Lvl konusundaki düşüncelerim ise şöyle bence lvl ler arasındaki fark azaltılarak lvller 2 katına çıkartılabilir daha mantıklı olur örneğin 70 %10 charla 70 %99 char arasında hiç bi fark yok...
  • KE zamanında oyun gerçekten cok zewkliydi ama küçüktü... herkes birbirini severdi sayardı şimdiki gibi veletler de yoktu küfür pek rastlamadıgım şeydi.. tabiki o zamanın bence efsane gm si kotoko wardi :) sanirim adı tam olarak öyleydi... clan denince bir anlam wardı şimdiki gibi sadece pelerin anlamına gelmiyordu... friend diyince içindeki gerçek anlam wardı "arkadas" anlamı. ki burda kastetmek istedigim şey bazı kişilerin sadece cıkar için friende eklemesi idi... KE tekrar dönse tekrar dan başlarım bu oyuna.. ama artık bitti :)
  • wallaha ben şuana a kadar bırakın 70 i görmeyi lwl 55 char yapamdım lwl 53 asasım oldu onuda soydular
    şimdi lwl 33 wariorum war paşa paşa tek başıma lwl 57 yapcam bırakcam adream warioru olsun birazda biz kovalayalım koxp dupe gibi şeyler görmedim halamın olu kuruyodu tek tık flan sonunda charı hecklediler benim chara dikti gözünü sonra şifresini degiştirice apıştı kaldı. tek başına kasmak zor oluyo 70 lwl adamlar sizinde dediginiz gibi çogu cafede veletlere oynattırıyo kimi koxpla kasılıyo kolay degil 70 char yapmak bu oyunu 2.5 senedir oynuyom en yüksek lwl 53 asasım oldu
  • bende char satıyorum server pathos 70 lvl battle priest
    itemleri
    +6görev kalkanı
    +3reb exp ms
    +9 2 adet str 1 adet hp 1 adet de mp bonuslu paper kıyafet
    +ske belt warrior pendant warrior earring
    +8 undying set zaten üstündekilerden 4 parçası +9 bi kafalığı +8 72 ye kasın bi favorin bi roc + bi we daha önünde kimse duramaz benim zamanım yok oynuyamıyorum kütahya bursa inegöl antalya manavgattan erzurum alıcılar tercihimdir charın her türlü gizli suali mevcut underzer0@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz tşk
    VE %100 ben kastım :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: ziiiiz

Valla bende Ardreamcilerdenim gerçi 80 charla Ronarkta oynamak büyük keyif (75 warrior, 76 asas, 80 mage ile oynadım) adrenalini damarlarınızda hissediyosunuz... Ardream o kadar keyifli değil ama genede pk pkdır dimi

Lvl konusundaki düşüncelerim ise şöyle bence lvl ler arasındaki fark azaltılarak lvller 2 katına çıkartılabilir daha mantıklı olur örneğin 70 %10 charla 70 %99 char arasında hiç bi fark yok...

en zevklihangisi geldi magmi wariormu
  • 2 senedir oynuyorum bu oyunu ve kuzenim ile beraber kastık charı 79 % 15 falanım şuan
    2 senede hem exp hem pk hem eglence hem çevre yaptım Premium'a verdigim parayı son 3 ayda kat ve kat fazlasıyla aldım Gb'den 1 ay sonra İnş. 80 olucam ve 90 çıkarsa 90a da kasıcam.
    Oyunu sadece oynamak için degil zevk almak için oynuyorum bence sende denemelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Aynen cafedeki adamlar lvl 75 80 oldu anca. sorarım size şurda Bir tek kişi sadece tak başına oynayıp lvl 75 80e kasabilmiş bu kadar zamanda. Ben Şubat 2005 de başladım oyuna de hala 61 charım var. 62 yi geçen charım olmadı. Msnden çok bilmiş ben günde 160 milyon exp kasıyorum 2 günde 68 den 69 oldum diyordu. Belliki 50 kişiyle kasıyon. Ulan ben olmasaydım kimden öğrencektin o oyunu. 2005 Şubatında bütün gölcüğe ben getirttim oyunu. Şimdi hastası olanlar o zamanlar HL/CS den başka bişey bilmezdi ben oynarken ne lan bu iğrenç oyun falan ne anlıyosun bundan diyolardı. Hepsi şimdi knight oynuyor.

Var mı aranızda 1 kişiyle bile karakteri paylaşmadığınz. Şifreyi sizden başka kimsenin bilmediği, abinizin kardeşinizin bile bilmediği ve oynamadığı, slotlarda ben oturuyom siz kasın demeden referanssız level kastığınız bi char.

benim wardı birader günde 60m exp kasıyordum

sabah 6"dan gece 2"ye kadar.24 saatte 4 saat uyurdum full exp kasardım 66 oldum soyuldu

bu arada 80"e kasmak saçmalık falan da değiL.Mesela iki tanıdık war oly"de biri 73 lvl diğeri 80 lvl

73 lvl olanın canı 7650.
    80 lvl olanın canı 13000 küsür ve 80 olanda hell blade war

• haklısın hacu
  • benim guzel arkadaşım..sen kasma +70 e..bırak biz kasalım..sacma ise sacma..ama bunlar için konu acmaya değer mi?içinden kalsın..sanane..içindekini serbest bırakma,hapset..

• quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

hehe çok mazlum gördüm sizi goldla 1 ayda charımı 70 e kastım bilen bilir cypherda p1 in kralı mrlife

MrLife seni taniyorum ^^ ne kadar sürede kastıgını bilmiyorum ama cypher cz sinin saglamlarindansin ^^

bu arada konuya gelecek olursak günde ortalama 5 saat oynasanız %10 kasarsınız -70 de .. ama tabikide party bulmak ve saglam party lere denk gelmek önemli ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Aynen cafedeki adamlar lvl 75 80 oldu anca. sorarım size şurda Bir tek kişi sadece tak başına oynayıp lvl 75 80e kasabilmiş bu kadar zamanda. Ben Şubat 2005 de başladım oyuna de hala 61 charım var. 62 yi geçen charım olmadı. Msnden çok bilmiş ben günde 160 milyon exp kasıyorum 2 günde 68 den 69 oldum diyordu. Belliki 50 kişiyle kasıyon. Ulan ben olmasaydım kimden öğrencektin o oyunu. 2005 Şubatında bütün gölcüğe ben getirttim oyunu. Şimdi hastası olanlar o zamanlar HL/CS den başka bişey bilmezdi ben oynarken ne lan bu iğrenç oyun falan ne anlıyosun bundan diyolardı. Hepsi şimdi knight oynuyor.

Var mı aranızda 1 kişiyle bile karakteri paylaşmadığınz. Şifreyi sizden başka kimsenin bilmediği, abinizin kardeşinizin bile bilmediği ve oynamadığı, slotlarda ben oturuyom siz kasın demeden referanssız level kastığınız bi char.

AMA SENDE 2 SENEDE COK AZ KASMISIN.SANIRIM 1 DEN FAZLA CHARIN VAR EN BÜYÜK HATA BU.PEK COK KISI YAN CHARLAR ACIYOR YA ÖNCE KENDINE ANA BIR CHAR YAP SAGLAM LVL ONDAN SONRA IYI ARKADAS ORTAMIN SAYESINDE YARDIMLARIYLA ARADA YAN CHAR KAS.MESELA GIR BAK BIR PARAMUN PARTISINE 5-10 saat takil gör kendin ne kadar kasiyorsun.BEN 2-3 GÜN PARAMUNDAN CIKMAYAN ADAMLAR BILIRIM YADA EW PARTISINDEN.SIMDI BU ADAMLARA KALKIPDA SEN KOXP YAPTIN YADA SENDE GOLD,SILVER PRE VAR PUS DAN BILMEMNE ALDIN DIYE SUCLAMA YAPMAKDA FAZLASIYLA AYIP OLUYOR.yigidi öldür hakkini yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLANYORUMCU -- 9 Kasım 2007; 11:33:47 >

• Birincisi hakikaten ömür törpüsü bir oyun en azından 75 yeterliydi.80'in ne gereği var derken şimdi 85i bekliyoruz açıkçası önümüzdeki sene onuda açarlar her neyse.

Ha demişisiniz ki kendi başına kasıp lvl 70 üstü olan varmı. Var ben 3,5 senedir tek bir charım var şu an 75 lvl mage. Ancak bu char gold premium dışında sadece 2 defa silver premiumla nadiren belki bir kez bronze premiumla oynadı. Yani anlayacağınız bu charı bu noktaya getirmek premiumsuz ya da pokemon mu diyorsunuz ufaklıklara onlar olmadan olmuyor. Charımda başkasının katkısı ya toplamda %20 dir bilemedin %25 bende aynı yardımı onlara yapmıştım.

Dediğim gibi bu oyun parası olana arkadaşlar ne yazık ki sızlanmanın alemi yok. Ayrıca zart zurt yeni serverlarda char açıp başka karakterler açıp duruyorsanız tek bir charcatere kanalize olmuyorsanız hacklenip baştan başlıyorsanız ve günde sadece 1 2 saatinizi ayırıyorsanız zaten olmaz üzgünüm.Kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.