Şimdi Ara

70+ kasmak bence saçmalık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt internette çoğu cocuklara kastırıo ama benim kuzenim evinde 80 oldu NİCK:LEGEND1907 abisi ile kendisi oynuo 1 bilgisayarda 77 den 80 e kdr 1 ay bilgisayar full açık kaldı 1 ayda 77 den 80 ..çok rahat kastı cz ye hiç uğramadı...
  • Bu oyunda kasmak sabır işi
  • Bizim burda Bir abi var tek başına 80 oldu yemin ediyorum
    beramusta bilen bilir adı mitram clanı vardı Armani diye
    tek başına clanıyla beraber fc de 80 oldu mage ..
    ben 3 yıldır oynuyorum en çok lvl kastığım char 54 lvl dir daha fazla kasamadım
    exp cok sıkıyor beni
    oyunu suan oynamıyorum ama 70 charım olmadan bırakmıcam oyuna başladığımdan beri bunu istiyorum çünkü
  • @ULTraN00bz @Slauter @CüNeYt788
    Görüldüğü üzere tek başına kasanlar, hakkıyla kasanlar belli. O abi abi diye yağ çekip arkasından ayrılmadığınız lvl 75+ adamlarında nasıl kastığı belli
  • hehe çok mazlum gördüm sizi goldla 1 ayda charımı 70 e kastım bilen bilir cypherda p1 in kralı mrlife
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

hehe çok mazlum gördüm sizi goldla 1 ayda charımı 70 e kastım bilen bilir cypherda p1 in kralı mrlife

Lol.Nasıl Kastın 1 Ayda 70 E.Bug Suz Koxpsuz.Sen Kendin İnandınmı Bu CEvaba
  • Ex kasmak sapır işi en başda.ama istedikden sonra oluyor ben şahsen sıkılıorum o yuzden czden cıkmıyorum orası daha zevklı gelıyor bana.Ama 80 lvl admaları gorunce hele wariorları adam gaza geliyor ama nafile :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

quote:

Orjinalden alıntı: Tunçsw

hehe çok mazlum gördüm sizi goldla 1 ayda charımı 70 e kastım bilen bilir cypherda p1 in kralı mrlife

Lol.Nasıl Kastın 1 Ayda 70 E.Bug Suz Koxpsuz.Sen Kendin İnandınmı Bu CEvaba

inandın sabah 8 de kalkıp ertesi gün 3 gibi ex ile bunu her gün yaparsan kasarsın ayrıca koxp bug şu an oyunda yok sizin hurafeleriniz

• ya K3N6N ne kadar saçma sapan konuşuyosun sen yahu.
    şimdi bişe dicem olmucak bi yerlerden GB buldun hangi item i alayım die sordun forumca yardımcı olduk soyledik.
    milletin 2 yıl once aldıgı itemları alıp havalandın onada eywallah dedik.
    ama bu kadarıda fazla be birader.
    sen hayatınca hiç exp kasmamış olabilirsin. veya hayatında hiç full exp kasan bir arkadaş grubun olmayabilir.

17 günde lvl 61 %41 charı gorewler le birlikte 70 yapan insanlar var.

exp kasmaktan ürkerseniz tabi kasamazsınız.

''FULL'' Paramun veya DK sana bişeler çağrıştırıyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

ya K3N6N ne kadar saçma sapan konuşuyosun sen yahu.
    şimdi bişe dicem olmucak bi yerlerden GB buldun hangi item i alayım die sordun forumca yardımcı olduk soyledik.
    sen hayatınca hiç exp kasmamış olabilirsin. veya hayatında hiç full exp kasan bir arkadaş grubun olmayabilir.

Bende Anlatmaya Calıstım Ama Anlamadı Agresif Arkadas. Anlasılan Hic Drop Sevinci Fln Yasamamıs Yada Yeni Acılan Bi Skill İ cz de denerken Lvl dusmemis. Televizyonda Reklamlardaki bi repligi Bu Konuya Uyduruyorm "80 lvl e Kasmak iyidir Ama Kasabilirsen":) Arkadaslar Oss Nedeniyle Forumdan uzak Kalicagim Hepinize Guzel Forumlar Butun İyilikler sizinle Olsun Allah Hepinizi korsun Hakkınızı Helal Edin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Aynen cafedeki adamlar lvl 75 80 oldu anca. sorarım size şurda Bir tek kişi sadece tak başına oynayıp lvl 75 80e kasabilmiş bu kadar zamanda. Ben Şubat 2005 de başladım oyuna de hala 61 charım var. 62 yi geçen charım olmadı. Msnden çok bilmiş ben günde 160 milyon exp kasıyorum 2 günde 68 den 69 oldum diyordu. Belliki 50 kişiyle kasıyon. Ulan ben olmasaydım kimden öğrencektin o oyunu. 2005 Şubatında bütün gölcüğe ben getirttim oyunu. Şimdi hastası olanlar o zamanlar HL/CS den başka bişey bilmezdi ben oynarken ne lan bu iğrenç oyun falan ne anlıyosun bundan diyolardı. Hepsi şimdi knight oynuyor.

Var mı aranızda 1 kişiyle bile karakteri paylaşmadığınz. Şifreyi sizden başka kimsenin bilmediği, abinizin kardeşinizin bile bilmediği ve oynamadığı, slotlarda ben oturuyom siz kasın demeden referanssız level kastığınız bi char.

haklısın kardeş ne diyem

• Monotonluk olacak tabi fakat asıl zevk 70ten sonra çıkıyor.
  • quote:

Ne Dicen Olmucak.Benim Gb Lerim İtemleriM Sanamı Battı Birader ??.
    Konunun Bunla Ne Alakası Var.Ya Bu Forumda Beni Cekemeyen Onlarca Kedi Var Biliyorum Da Sen Nie Havlıon Ordan.Ben Hayatımda Exp Kasmadım Ama Senin Gibilere Exp Kastırdım Sonra Bastım Tekmeyi.Anladın Mı.

• quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

quote:

Ne Dicen Olmucak.Benim Gb Lerim İtemleriM Sanamı Battı Birader ??.
    Konunun Bunla Ne Alakası Var.Ya Bu Forumda Beni Cekemeyen Onlarca Kedi Var Biliyorum Da Sen Nie Havlıon Ordan.Ben Hayatımda Exp Kasmadım Ama Senin Gibilere Exp Kastırdım Sonra Bastım Tekmeyi.Anladın Mı.

kedi ve havlamak enterasan
    +
    çok seviyesizsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |TuTu| -- 2 Ekim 2007; 2:11:40 >

• 1 Kedi Kavramı Ayrı Havlama Kavramı Ayrı Olaylar Anlama Derecene Göre Değerlendir.
    2 Ben Artık Bu Konuya Bakmıyorum Yoksa Ban Yİcem
  • Katılıyorum bencede çok gereksiz bır olay 70+ kasmak.

Ardream'ı kötüleyenlere bır lafım olucak.Ardream'da senın ıtemlerın ezık bıle olsa iyi bır playersan veya party ıle gezersen zevk alabılırsın.Ama Cz'de sen lvl 75 bır assas veya mage bıle olsan 80 lvl bır warrıor gelır seni kıtır kıtır keser.Ardreamda oynayan kişiler aslında oyunun en iyi playerları olurlar zamanla.Çünkü sen paramunda z spıke felan yaparken ardreamdaki kişiler daha hızlı nasıl combo yaparım ıtemlerımi nasıl geliştirir derdındedir.

Yukarda arkadaşların dedıklerınede katılıyorum,80 lvl olan kişiler en az 3 kişi kasarlar (pikaçuları saymıyorum tabi) ve o bıle en az 1 yıllarını alır.Tek kastım dıyen varsa eğer anası babası zengındır apartmanları felan vardır işi gücü yokdur kasar ona bır sey dıyemem.
  • arkadaslar 70 olayını abartmayın bakın şöle düşünün oyuna basladını 3 gun bronz premıum kasabıldıgın kadar kasıcan buda en az 40 - 45 lwl falan yapar (evden oynayan biri için cafede malum maddiyat olması lazım ) neyse sonra gidip bir gold premıum aldını diyelim cash lerle sembol of gladiator ve sembol of warrior alıcaksınız sadece lwl 59 %99,95 te ardream görevini yapıcaksın 61 lwl e kasıcaksın sonra 61 - 63 lwl arası görevle uçup gidiyor anlamadan 1 hafta bile sürmeden 63 lwl oldun bile sıkı bi çalısmayla direk 1 ay içerisinde bilemedin 1,5 ayda 70 sin ( söyledigim scrolların ne işe yaradıgını bılenler anlamıstır kasma hızını tabi yeni acılmıs bi serverda ılk aydan 70 olmak hayal olur itemin oldugu bi server olması lazım suan ronark zorlar grakorn imkansız diger serverlarda yapılamayacak birsey degil )
  • 72 warrior 67 warrior 64 bp 62 int pri 64 mage kastım hepsinide arklarımla kastım(diğer 62+charlar bana ait değil sayısız kastım yoksa). Zaten fd den kısa süre sonra lvl kasmanın anlamsız olduğunu gördük ardream e aktık. 59 charlarla oyun daha bi zevkli bana kalırsa. Hammal gibi 80 lvl kasacam +9+3 leri edincem peeh kim uğraşacak ben 59 rogue la 75 warriordan almadığım zevki alıyorum:) Ne gerek var ama tercih meselesi kasarsan veya alırsan senin bileceğin iş. Zaten bir mmorpg oyununa yenilikler geliyorsa bilin ki o oyun eski kullanıcılarını memnun etmez. Başladığımda xigenon bera cypher dies ares vardı sadece ve fd geldiğinde patosla beraber çok gıcık aldık oyundan. Zaten 70 olmak insan üstü bir çaba gerektiriyordu KE zamanında cz troll eslant apos falan, bide 80 olmak çıktı anlamsız bence oyunu tek düze geliştirmek yerine yeni haritalar, yeni itemler gelse yeterli. WoW daki gibi dungeonlar olsa mesela lvl 80 e ne gerek var insanlar lvl kasmaktan hoşlanmıyor ki pk yapmaktan item droplamaktan hoşlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 2 Ekim 2007; 9:31:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: judge54

arkadaslar 70 olayını abartmayın bakın şöle düşünün oyuna basladını 3 gun bronz premıum kasabıldıgın kadar kasıcan buda en az 40 - 45 lwl falan yapar (evden oynayan biri için cafede malum maddiyat olması lazım ) neyse sonra gidip bir gold premıum aldını diyelim cash lerle sembol of gladiator ve sembol of warrior alıcaksınız sadece lwl 59 %99,95 te ardream görevini yapıcaksın 61 lwl e kasıcaksın sonra 61 - 63 lwl arası görevle uçup gidiyor anlamadan 1 hafta bile sürmeden 63 lwl oldun bile sıkı bi çalısmayla direk 1 ay içerisinde bilemedin 1,5 ayda 70 sin ( söyledigim scrolların ne işe yaradıgını bılenler anlamıstır kasma hızını tabi yeni acılmıs bi serverda ılk aydan 70 olmak hayal olur itemin oldugu bi server olması lazım suan ronark zorlar grakorn imkansız diger serverlarda yapılamayacak birsey degil )

Ben dediğin gibi sıfırdan sıfır bir server da 14 günde 62 warrior yaptım günde 15-18 saat ben geri kalanında bir arkadaşımla yaptık. Item yok para yok görev yok KE döneminde. Ama şimdi düşününce ne kadar anlamsız olduğunu anlıyorum:)

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

72 warrior 67 warrior 64 bp 62 int pri 64 mage kastım hepsinide arklarımla kastım(diğer 62+charlar bana ait değil sayısız kastım yoksa). Zaten fd den kısa süre sonra lvl kasmanın anlamsız olduğunu gördük ardream e aktık. 59 charlarla oyun daha bi zevkli bana kalırsa. Hammal gibi 80 lvl kasacam +9+3 leri edincem peeh kim uğraşacak ben 59 rogue la 75 warriordan almadığım zevki alıyorum:) Ne gerek var ama tercih meselesi kasarsan veya alırsan senin bileceğin iş. Zaten bir mmorpg oyununa yenilikler geliyorsa bilin ki o oyun eski kullanıcılarını memnun etmez. Başladığımda xigenon bera cypher dies ares vardı sadece ve fd geldiğinde patosla beraber çok gıcık aldık oyundan. Zaten 70 olmak insan üstü bir çaba gerektiriyordu KE zamanında cz troll eslant apos falan, bide 80 olmak çıktı anlamsız bence oyunu tek düze geliştirmek yerine yeni haritalar, yeni itemler gelse yeterli. WoW daki gibi dungeonlar olsa mesela lvl 80 e ne gerek var insanlar lvl kasmaktan hoşlanmıyor ki pk yapmaktan item droplamaktan hoşlanıyor.

çok güzel ifade etmişsin. benim mageim var.ve ardreamda np kasamıyordum.6+ ya yüklendim oyunda fazla tanıdıkta olmadığından 60 tan 63'e kasana kadar göbeğim çatladı.şimdilerde ise oyundan iyice soğudum.sadece evden oynuyorum.ve charımın 70 lwl olabileceğine inanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.