Şimdi Ara

70 Level char satilik Beramusta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 level rogue ve priest satiyorum ilgilenen arkadaşlar lütfen msn datanyan@gmail.com eklesin.

• kanıt ??? ss koy bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PreDLoNa

kanıt ??? ss koy bakalım

Sanki adam "Benim lvl 70" adamım var demiş..Ya ne kadar gereksiz konuşmalar geçiyor artık forumda.Artık sıkıldım forumdan,girmek istemiyor canım.Artık birşeyler yapılmazsa forumu temenni bırakacağım..
  • Msnden verilebilcek her türlü kaniti vermeye hazirim. Burda gereksiz sacma sapan yorumlarla uraşmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

Orjinalden alıntı: PreDLoNa

kanıt ??? ss koy bakalım

Sanki adam "Benim lvl 70" adamım var demiş..Ya ne kadar gereksiz konuşmalar geçiyor artık forumda.Artık sıkıldım forumdan,girmek istemiyor canım.Artık birşeyler yapılmazsa forumu temenni bırakacağım..

Rahatsizlik verdiysem üzgünüm sadece charlarimi tatile gitmeden önce satmak istiyorum. Gereksiz bi yere tepki uyandirmak degil amacim.

• Orjinalden alıntı: DarkScreamer

Rahatsizlik verdiysem üzgünüm sadece charlarimi tatile gitmeden önce satmak istiyorum. Gereksiz bi yere tepki uyandirmak degil amacim.

sorun sende deil screamer ss koy diyende
  • Ek olarak İstanbul/beylikdüzünde oturuyorum ciddi olan arkadaşlarla gerekirse buluşup görüşedebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss koymadan kimse inanmaz okadar kolay kolay kardeş.
  • MSN e gelen arkadaşlara ben zaten ss yolluyorum burda yollamamaktaki amacim ,bir cok kişi takdir ederki. satin alindiktan sonra satin alan kişinin maruz kalıcağı saçma yorumlardır.
  • olduu bide trojan yolla..ne var yani topicin altına bide SS koysaydın çokmu olurdu.. ss isteneyen arkadaşlar çok eminler kendilerinden..
  • Jpg uzantili bi resim dosyasindan trojan almayi becerebiliyorsaniz bilemiycem şahsen ben bugüne kadar karşılaşmadım böyle bir durumla. Bu konuda şüpheye düşmek durumundada bırakmam kimseyi charlarimi oyun içersindede gösterebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkScreamer -- 9 Haziran 2006; 22:57:02 >
  • Peki kardeş neden burada ss koymaktan çekiniyorsun?Ha msn ha forum...Msn de dosya alışverişine kimse sıcak bakmaz.İster jpg isterse doc olsun.Unutma ki doc uzantılı dosyalarla da trojan ve virüsler geliyor.Yani senin yollayacağın jpg uzantısında birşey olmayacağını kimsenin düşünmesini bekleme.Bir de jpg uzantılı bir dosyadan da trojan alınır....Bunu insanların bilgisizliğini kullanarak olmuyormuş gibi de gösterme.

Ve son olarak kimse de senin şuan da 70 lvl chara sahip olduguna %99 inanmıyordur.Hiçbir kanıt yok hiçbir belirti hiçbir ikna edici durum yok.Sadece msn.....
  • arkadasım bu gıbı gereksız konuları bu topıce acarsan sevınırım
    http://forum.donanimhaber.com/m_7516467/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.