Şimdi Ara

70 Lv ' de Tg ye yattım :( -- Tg ye yatır-batır yap diyenler giremez ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zombie yi yapan bide red yeowahlar var.Ewt zombie vurunca can 1 e dusuyor.Ama birden dusmuyor

sonra herhangi bir yerden darbe aldinmi oluyosun.Pill olmassa bence normal bise bide komik biraz o anki halini gormek isterdim
  • Dondum kaldım öyle
  • Allah akıl fikir versin ne diyim
    hala yaptığını savunuyo
  • Ya arkadaşlar tamam,tg yi görünce birden heyecanlanıp autopot u % 97 ye,%95 e gibi yüksek bir orana çekmiş olabilir...Ve şunuda söyleyeyim,benim potumun (atıyorum) üstünde 50 HP artırıor yazıyor,ben potu içince tam 50 HP arttı diyenin ben alnını karışlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Silence -- 22 Şubat 2008; 17:17:51 >
  • hYr tg yi görünce çekmedim. pvp den geldim tg yi buldum. pvp de çekmiştim
  • Warior hero gitmiş angel gelmiş , çokta karizmatik bir dönüş yapmış yav dün senle muhabbet ettikte aklıma eldorado geldi ne güzel günlerimiz geçmişti herhalde ilk 100 yarkanın 90 nını filan kesmişizdir , hele serverın ilk yarkanını hiç unutamam niya shamanların orada çıkmıştı bir tane 70 lvl glavieci bir de evil le biz sabahın 3 ü İzmir de fırtına var ; elektirikler gidip geliyor . Benim lvl 74 evil in 73 tü galiba bir ara köşedeki kokereççiye 6 yarım yaptırmaya gitmiştim arkadaşlar da bizdeydi , alem yapıyorduk , tam ben kapının önündeyken yanımda sokağın trafosu patladı , elektirik direği üzerime devriliyordu kendimi sola attım yerde yana doğru dört takla attıktan sonra ayağa fırladım hızla koşuyordum elektirikler gittiğinden otomatik kapı kitlenmişti kapıyı zorladım 5 6 tekmeden sonra pes etttim kapının önüne çöktüm . Allah ım nasıl bir fırtınaydı galiba burada elimde soğuk kokoreç paketleri ile ölecektim , kendiminkini açtım 2 dk da bitmişti hala huzursuz ve mutsuzdum , ayransız gitmiyordu meret sanki taş olmuştu mideme oturmuştu acaba bizimkiler güç kaynakları kapanana kadar yarkanı kesebilecekler miydi , ensemden aşağıya soğuk terler damlarken demir kapının buzlu canımdan o titrek mum ışığını gördüm galiba ölüyordum beynim bana oyunlar oynuyordu , hayır gerçekti biri ya dışarı çıkmak için ya da bana kapıyı açmak için aşağıya iniyordu ama ondan daha hızlı yaklaşan bir gurup vardı tinerci gençlikte aynı hızda yanıma sokulmuş ateş istiyordu Allah tan dilime kuvvet malbuş paketini iyi kamufule edip samsun216 diye yutturmam sayesinde 4 dal cigara ile paçayı kurtarmıştım , eeee kapıyı açmaya gelen arkadaşa ne olmuştu ? Baktım ışık filan yok tekrar çöktüm yaktım bir malbuş üfledim dumanı , Allah ım tanksız bir şekilde 74 lvl hybrid charın işi neydi niye buna izin vermiştim ya da niye gençlere bütün paketi verip ben de bir paket yedek var çocuklar alın siz demek yerine onları kandırıp münasip bir yerimden kelebek etkisinin nasıl bir şey olduğunu mu görmek istemiştim . Evet cevap apaçık önümdeydi heyecan arıyorduk , kokoreççiye geri döndüm abi bana bir çay yap kapıda kaldım dedim , usta ayrı bir heyecan içindeydi kendine de bir çay koydu yanıma oturdu , üç beş trafodan fırtınadan ne zaman tamir ederler diye lafladık , beş dakika sonra kendi düşüncelerimle başbaşaydım , içimden oğlum bu yarkan bizim olursa yırttık var ya yırttık , keşke dışarı çıkmasaydım diye derin düşüncelerdeydim ta ki bizim ustanın elini elimin üzerinde hissedene kadar beni kendime getiren laflar "burada her gece çok yalnızım biliyor musun ? " oldu . Şoktaydım bunu hiç beklemiyordum ama onuda kırmak istemiyordum elimi yavaşça elinden çektim poşedi havaya kaldırıp ikimizin arasına soktum ; "usta be bunlar buz gibi oldu şu tost makinesinde bir ısıtıver" dedim . Ufak bir kız çocuğu gibi paketi elimden kaptı sevinçle havaya fırladı . Yeniden paket yapmıştı kokoreçleri poşede bir iki paket extradan turşu sallandırmıştı , iki sigarada bizim ustaya bıraktım , yolda yürürken acaba hiç umut vermese miydim diye düşünüyordum , baktım bizim arkadaşlardan biri söve söve gecenin 4 ünde bana doğru geliyor , şimdi size söylemek istemediğim kaba sözlerle bana şöyle dedi ; lan transexual seçimi olan arkadaşım , anal tedavi vakti gelmiş güzellik niye o malum işi yaptığım anahtarlarını yanına almıyorsun dedi ama ağladığımı görmüyordu , kendimi tutamadım sinirlerim bozulmuştu , anlayışla karşılık ve telkin beklerken o hayvanator elimdeki poşede saldırdı ve rekor bir sürede artık yarımlardan biri yerinde değildi , bir daha poşede hamle ediyorduki "çüşşşş ohaaaa" diye kibarca araya girme ihtiyacı hissettim . Baktım ki bizim apartmanda ışık var yönetici jeneratör ü çalıştırtmış , kesin kötü birşeyler yapıyordu ışığa ihtiyacı olmuştu ama bir şey demedim çünkü bizimde işimize geliyordu . Arkadaşlardan ikisi dayanamayıp uyumuştu , biri ise midesinin bulandığını yiyemeyeceğini söyledi , Allah ım çok mutluydum ikinci yarıma yumuldum , turşuda iyi gelmişti valla , bizim çocuklar yarkanın eliteları ile boğuşurken çaktırmadan bir yarım daha götürmeyi planlıyordum ki galiba jeneratör patladı internet bağlantısı kopmuştu , evde soğuk rüzgarlar esiyordu yarkanın %20 den az canı kalmıştı ve biz bu noktada disconnect yiyorduk , bir malbuş yaktım öyle dertli çekmişim ki 4 fırtta bitti baktım charların başındaki arkadaşların da elleri maluşa doğru kayıyor hızlı bir hamle ile iç cebime kaydırıverdim malbuşu . Bağlantı yeniden sağlandığında matrix e giriş yapan neo ve trinity edası ile olay mahaline koştuk yarkanın canı biz yokken %40 lara kadar çıkmıştı , umut hala vardı bir saatlik uzun mesai sonrasında AngelSoul killed Yarkan yazısını gördüğümde gözümden yaşlar geliyordu , neden mi gözümden yaşlar geliyordu evet üzerine belki sadece sevinç nidaları atmalıydım diğerleri gibi ama ben duygusal bir insandım , soğuk kokoreçin neye benzediğini bilen biriydim arkadaşlar son vuruşlar ile uğraşırken ben çaktırmadan üçüncü yarımı kaydırıyordum , yakalanma korkusu ile son lokmayı resmen çiğnemeden yuttum daha doğrusu soluk borumun girişine kadar itebildim . Nefes alamıyordum oda gözümün önünde dalgalanıyordu , ne kadar mutlu bir ölüm şekli diye düşündüm gözlerimdeki son görüntü AngelSoul Killed yazısıydı , kulaklarımdaki son ses oha oha lan 5 parça item düştü , topla topla topla , dilimdeki son tat soğuk kokoreç ama bunların hepsi bir yana yere yığılırken ben kokoreççinin ne kadar yalnız olduğunu düşünüyordum , evet ölmedim arkadaşlardan biri tuvalete giderken üzerime basmış ve o basınçla sıkışan ekmek parçası olduğu yerden fırlamış bu hikayeyi size niye mi anlattım , tg de zombiden charınız ölmüş , başınıza bir şey mi geldiğini sanıyorsunuz ben yarkanda kendi hayatımı kaybedecektim . (Deliyim di mi ?)

• Ne yazdın ya kim okycak bunu ?

ilk cümleyi açklym :

bu hesap yanlş anlamayla banlanmştı.Hero yu açtm pm attım mod lara.Sağolsnlar yardım cı olup açtılar bu hesabımı. bende diğerinin banlanmasını istedim.
    şimdi oturup bi okym yazdıklarını
  • oha okudum hepsini .... plz devamı warmı bunun ?
  • @mai_mai

Güzel Bir Hikaye Senin Yazar Olman Lazım.
  • hoşuna mı gitti ? Yazarız ne olacak , verin malzemeyi ben yazayım şimdi aslında malzeme var bu tg olayına ben bir yazarım komaya girersiniz okurken ama şimdi hassas bir konu hiç bulaşmayalım .
  • Bu Tg Olayına Yaz Güzel Olur.
  • @mai_mai
    tek kelime
  • kardesims en isi bilmion potu cıkarcaktın hemen
  • @mai mai
    harika yazmışsın süper valla devamını isterük:D
  • lol ben bunu biyerden hatırlıyoum :D

ne geceydi be 10 saatte yarkanı kesmiştim... bide yarısında elektirikler gidince deliyye dönmüştüm:D
    sroyu bırakmaya en çok yaklaştığım andı bu...

not: beyler bu hikaye tamamen gerçektir, uydurma olduğunu falan düşünmeyin...
    mai biraz süslemiş okadar:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 23 Şubat 2008; 17:44:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

lol ben bunu biyerden hatırlıyoum :D

ne geceydi be 10 saatte yarkanı kesmiştim... bide yarısında elektirikler gidince deliyye dönmüştüm:D
    sroyu bırakmaya en çok yaklaştığım andı bu...

not: beyler bu hikaye tamamen gerçektir, uydurma olduğunu falan düşünmeyin...
    mai biraz süslemiş okadar:D

• quote:

Orjinalden alıntı: SaD_SouL

Ya arkadaşlar tamam,tg yi görünce birden heyecanlanıp autopot u % 97 ye,%95 e gibi yüksek bir orana çekmiş olabilir...Ve şunuda söyleyeyim,benim potumun (atıyorum) üstünde 50 HP artırıor yazıyor,ben potu içince tam 50 HP arttı diyenin ben alnını karışlarım

zombie yiyince auto pot devre dışı bunu unutma
  • attack petleri için fire skilli...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.