Şimdi Ara

70 Lv ' de Tg ye yattım :( -- Tg ye yatır-batır yap diyenler giremez ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: luckyone

attack petleri için fire skilli...

Ne ??? İyide item mall da böyle birşey yok.. Ksro da mı war bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

attack petleri için fire skilli...

Ne ??? İyide item mall da böyle birşey yok.. Ksro da mı war bu ?

bilmem belki vardır...
  • Cevap açık..PvP yaparken gittim diyorsun.Cape warsa 1i sana vurmuş olabilir.Sen potu basarsın can 1 olur.Adam bırakır sonra.Mob vurunca zaten 1 vurması garanti.Gerisi ?
  • ^^
  • Tamam tg olayı içinde yazalım biraz şimdi olay benim başıma gelmiş gibi yazacağım onun için arkadaşa bir şey diyorum sanılmasın , olaylar ve kişiler tamamen hayal ürünüdür

Soğuk bir şubat gecesiydi , aslında sıcaktı yan taraftan süradımı pişik yapmış elektrikli sobanın mayıştıran etkisi altındaydım bir nevi stun yemiş gibiydim , kasmaktan sıkıldığımı sanıyordum lakin yanılmışım tam ihtiyacım olan item düşmüştü bone soldierdan 72 critical 9 phy %67 blade dünyanın en mutlu insanı bendim , keyiften bir sigara yaktım , hemen +5 basmalıydım lakin keyifle yaktığım son sigara olmuştu , güzel başlayan korku dolu bir gece , mause un kenarları kir tutmuştu hele 1 2 3 tuşlarını hiç söylemiyorum Allah ım ne kadar pis bir insanım ben dedim ve etrafıma bakındım masanın üzerinde ne arasan vardı insani bir sıvıdan dolayı katılaşmış peçeteler , yarısı yenmiş pizzalar içinde kırıntıları kalmış cips paketleri ve sayısız miktarda boş kola kutusu , o kadar vahim bir durumdu ki küllüğü bulamıyordum onun için kutu kolanın deliğinden içeri potalı olarak atmaya çalıştığım küller etrafa saçılıyor daha da beter bir batağa saplanıyordum ve o blade işte o blade hayatımı değiştirdi yeni beyaz bir sayfa açmak için mükemmel bir başlangıçtı . Charı kenara çektim İsy nun çıkma vakti gelmişti , birden karın ağrısı başladı tuvalete nasıl yetiştiğimi hatırlamıyorum , acele etmeliydim hissediyordum İsy benim olacaktı ama bağırsaklardaki lanet olası spazm kalkmama izin vermiyordu ne zaman klozet kapağı ile teması kessem ilişkimiz yeniden ateşleniyordu , pijamalarımı toplarken işte o korkunç sahneyi gördüm , İsy u tam yanımda kesmişlerdi , wizard ın biri çıkan itemleri staldan kapış yaptırıyordu , stala girmeyi denedim lakin o kadar şansızdım ki o gece sazanlamasına staldan çektğim 60 lvl repair edilemeyen sword için 10 mil ödediğimi fark ettim çok pis kazıklanmıştım aman Allah ım ne kadar da hızlı 1 goldu 10 mil diye değiştirmişti , peki neden ben neden ben diye ağlarken düşündüm staldaki tek aptal ya bendim ya da çok açgözlüydüm , cezalandırılıyor olmalıydım , spazm terar nüksetti , o kadar mutsuzdum ki klozetin üzerinde ağladım gözyaşlarım musluktan damlayan sulara karıştı . Şehre geri döndüm olsun bir karar almıştım ve yeni bir başlangıç için çok geç değildi . Üst üste 4 . denememde de +1 de silahı patlatınca anladım ki üzerimde çok büyük bir cenabetlik vardı , banyoya girdim bir duş aldım eh mağdem + basamadık biraz str int denyeyim dedim , demez olaydım ilk tablette phy i %6 ya düşürdüm , ağlamıyordum çünkü bayılmışım . Bu seferde bozulan phy i düzelteyim derken criticalı 2 yaptım , kendimden geçmişim ertesi gün ayıldım . Başıma daha trajik bir şeyin geleceğini artık düşünmüyordum onun için silahı npc ye satmaya gittim ama satmak için açtığım pencereyi tuturamayıp silahı boşluğa bırakmışım bilmiyorum neden yaptım ama yes butonunu tıkladığımda silahı yere attığımı fark ettim uçarcasına üzerine atladım lakin olay mahaline koşturan bir maymun silahı kaptı ve bana orta parmağını kullanarak çektiği bir hareketle oradan uzaklaştı , tekrar bayılmışım . Ayıldığımda sigaramın bittiğini fark etim üzerime bir şeyler giyip bakkala yollandım , Bakkal Rüstem in oğlan laptopu kurmuş silkroad oynuyordu zaten bu lanet oyuna da beni bu .iç bulaştırmıştı , abi bak ne düştü bana dedi bladeini gösterdi , hemen tanımıştım veledin gırtlağına yapıştım ver ulan onu geri dedim seni de maymununu da sinkaf ederim sübyan dedim , Rüstem abi gürültüye geldi , suradıma doğru uçan kafadan başka bir şey hatırlamıyorum , ayıldığımda bir paket sigara bir de soda aldım bakkaldan çıktım . Eve dönerken sanki takip edildiğimi hissediyordum , Rüstem abi valla ben öyle olsun istemedim anama küfür etti diyecektim ki , bizim mahallenin delisiymiş vah Hikmet baba nasılsın dedim . Sigara dedi , yok abi ben sigarayı bıraktım dedim . Üzerime yürüdü korktum , eve gelene kadar topuklarım götüme vura vura koştum , kapıyı kilitledim ... Ehe ehe nasıl kaçtım ama diye gülerken deli Hikmetin suradını pencerede gördüm , sesini işitemedim ama dudaklarını okuyordum ... Öleceksin dedi , kayboldu ... elim ayağım titriyordu . balkona çıktım bir sigara yaktım . Deli hikmet bir hamlede balkona sıçradı sigara dedi . Yeni yaktığım pavloş parmaklarımın arasından kaydı , şimdi gülme sırası Hikmet teydi . Giriş katını kiralayan kafamı şey edeyim diye diye içeri girdim balkonun kapısını kitledim . Bilgisayarın başına oturdum , canım kasmak istemiyordu bandit kalesine gittim tg yi kesmeliydim belki sinirlerim yatışırdı , Hikmet nikli biri Öleceksin ... diye pm attı , tutamadım altıma kaçırdım . Tg appear yazdı elimle koymuş gibi buldum , kenera çektim dalıyordum lakin biri pencere camına vuruyordu , iplemedim lakin pencere canımdan içeri giren tulayı umursamamak olmazdı , deli Hikmet in arkasından avluya fırladım peşini bırakmıyordum , sigaraların yan etkisinden dolayı yarı yolda tıkandım eve dönerken yolda aklıma char geldi hayatımda o kadar hızlı koştuğumu hatırlamıyorum döndüğümde zombi yediğimi ve tg nin kaplanlarının gang-baang ine uğradığımı fark ettim , tadıma doyamamış olmalılar ki üzerimde geziniyorlardı . Oyundan ağlayarak çıktım bayılmışım , Hikmet uyandırdı sağolsun , sigara paketini aldı gitti . Tam olarak kendime geldiğimde silkroad ı pc den silmiştim , Şimdi size bunları neden anlatıyorum biliyor musunuz ? Yav şey silkroad cd mi bulamadım yeni client ı nereden bulabilrim ?

• quote:

masanın üzerinde ne arasan vardı insani bir sıvıdan dolayı katılaşmış peçeteler...

burdaki insani sıvı sarı olanmı yok diğerimi
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Ayrıca SRO Uzmanları sizlerede geyik yapmayı konunun yanlış yerde olduğunu belirtmeyi ve şikayet etmemeyi yakıştıramadım
  • @mai_mai
    sn şair olman lazım buralarda harcanıyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Ayrıca SRO Uzmanları sizlerede geyik yapmayı konunun yanlış yerde olduğunu belirtmeyi ve şikayet etmemeyi yakıştıramadım

İnsan olduğum için çok özür dilerim , sanırım ciddileşmemi istiyorsunuz o zaman şöyle söyleyeyim , ben bu rütbeyi istemedim Nomad ustaya 50 tane özel mesaj attım msn de 1 saat dil döktüm , sizlere layık olamadığım için çok özür dilerim , bundan sonra her mesajımı atmadan sizi düşünüp ona göre hareket edeceğim merak etmeyin

• quote:

Ne geçti eline ? adam ne güzel döktürüyodu

• quote:

quote:

Ne geçti eline ? adam ne güzel döktürüyodu

Olayın suçlusu sensin hiç konuşma biraz dikkat edip konuyu SRO konudışına açsaydın.Yazıları okuyuo birlikte gülerdik.

• Tg ye zombie olup ölmek silkroad la alakasız birşeymi yani ? hmm zekice
  • quote:

Tg ye zombie olup ölmek silkroad la alakasız birşeymi yani ? hmm zekice

Peki Sro genel/uptadeler bölümüne girermi?Ayrıca SRO konu dışı bölümü silkroadla alakasız şeyler için değil silkroadla ilgili diğer bölümler dışındaki konular için var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 23 Şubat 2008; 22:04:58 >
  • Bence Konu Amacını Aştı.
  • quote:

quote:

Peki Sro genel/uptadeler bölümüne girermi?Ayrıca SRO konu dışı bölümü silkroadla alakasız şeyler için değil silkroadla ilgili diğer bölümler dışındaki konular için var

eğer sadece update ler i görüyorsan buda zekice.. Yaşanan olay silkroadda normal yaşanabilir bi olay oldğundan, we diğer başlıklara da hiç konulamayacağı için bu bölüm seçildi ok ?

quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Bence Konu Amacını Aştı.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 23 Şubat 2008; 20:07:34 >

• quote:

quote:

quote:

eğer sadece update ler i görüyorsan buda zekice.. Yaşanan olay silkroadda normal yaşanabilir bi olay oldğundan, we diğer başlıklara da hiç konulamayacağı için bu bölüm seçildi ok ?

Ok saol.Senin sayende artık noobluk(eziklik)lerin Sro genel/uptadeler bölümüne girdiğini öğrenmiş oldum

• quote:

sonuna kadar haklısın kardeş..
    ulan mai koskaca sro uzmanı olmuşsun, hala utanmadan gelip burada geyik yapıyorsun, bide üstüne üstlük konu yanlış yerde, bunu şikayet etmiyorsun... yazık lan sana yazık... bekle sen bir eve geleyim suratına tükürecem senin...
    sro uzamanı geyik yapmaz...
    sro uzmanı tüm konuları tek tek gezip doğru yerdemi diye kontrol eder...
    sro uzmanı günün 18 sati sro oynamak zorundadır...
    sro uzmanı.....................

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ok saol.Senin sayende artık noobluk(eziklik)lerin Sro genel/uptadeler bölümüne girdiğini öğrenmiş oldum

şimdi bişi dicem, mai yine bi lord macerasını anlatacak

• quote:

Orjinalden alıntı: LifeForStyle

quote:

masanın üzerinde ne arasan vardı insani bir sıvıdan dolayı katılaşmış peçeteler...

burdaki insani sıvı sarı olanmı yok diğerimi

Bu arada konu çorba olmuş =)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.