beyler ben bir kere internet cafeden oynamıştım ve adamımın şifresini bir bekbek ogrendi beni tehtit eddi bende azını burnunu kırdım sızce ii etmışmıyım yeni adam actım şifdı onuda 60 a kastım dierinin itemlerini buna geırdım +8 şhard felan ve dier şifremi orenenler soymak icin bir gırdıklerınde cıplak bulduklar adamı psikolejim cok bozuldu
beyler ben bir kere internet cafeden oynamıştım ve adamımın şifresini bir bekbek ogrendi beni tehtit eddi bende azını burnunu kırdım sızce ii etmışmıyım yeni adam actım şifdı onuda 60 a kastım dierinin itemlerini buna geırdım +8 şhard felan ve dier şifremi orenenler soymak icin bir gırdıklerınde cıplak bulduklar adamı psikolejim cok bozuldu
Yaz canım sen yaz. 70 lvla kasmış birisi charını öyle kolay bırakmaz. Hadi şimdi gitte başka yerlerde salla tokuz biz...
tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener
ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom nasıl ama ?
tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener
ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom nasıl ama ?
Alıntıları Göster
bende mage ile bi meteor atıyom savaşın ortasında savaşı kazanıyom ztn yaw yeme bizi sen 70e kasıcan ve şifreyi değiştirmeyip adama bırakıyon charı sadece gülüyorum sana
quote:
Orijinalden alıntı: Sérd@r
bende mage ile bi meteor atıyom savaşın ortasında savaşı kazanıyom ztn yaw yeme bizi sen 70e kasıcan ve şifreyi değiştirmeyip adama bırakıyon charı sadece gülüyorum sana
Alıntıları Göster
Fake ... Saçma sapan şeylerle bizim meşgul etme zaten biton adam saçma sapan konularla rahatsız ediyo...Ne yani komik olduğunumu sanıyosun ???
quote:
Orijinalden alıntı: Sérd@r
Alıntıları Göster
kardes adam onların olsun ben bu 63 luk ıle o adamı sattım bırıne 500 m den oyun arası oynarlar ortak ortak ve saten cıplak adamı napıcaklar itemlerini ben once caldım bide gizli soruyu hatırlasam
quote:
Orijinalden alıntı: mavii_yosun
Fake ... Saçma sapan şeylerle bizim meşgul etme zaten biton adam saçma sapan konularla rahatsız ediyo...Ne yani komik olduğunumu sanıyosun ???
Alıntıları Göster
70 Bi adamın olcak cafeden oynican hade onu geçtm şifreni değiştirmeyip charı bırakcan
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mavii_yosun
kardes bole konuscaksan cık topıcten saten asabım bozuk kaba konuşmak ıstemıom ve beyen medı ısen bır dahada gırme kanka ınsan once bı gecmış olsun der her eks yalancı ıse ben napım ben yalancı deılım 70 lvl adamım gıttı psıkolejim bozuldu geceleri rüyama girio kanka ne olur yapma bole
quote:
Alıntıları Göster
bırak artık şu oyunu diyenlere siz knight ı bırakamzsınız o sizi bırakır
quote:
Orijinalden alıntı: _HobgobliN_
70 Bi adamın olcak cafeden oynican hade onu geçtm şifreni değiştirmeyip charı bırakcan
Alıntıları Göster
aha beyler g zli soruyu hatırladım bır dk şifreyi degıştırcem kalır ole yedekte muahahha psıkolejim duzel dı vallaaaaaaaaaaaaa
yaşasın gızlı soruyu hatırladım
quote:
Orijinalden alıntı: _HobgobliN_
Alıntıları Göster
Haddii len
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Safa
bırak artık şu oyunu diyenlere siz knight ı bırakamzsınız o sizi bırakır
Alıntıları Göster
bır kac kışının konuşması ıpucu oldu
cogunuza tesekkur ederım beyler konuşmalarınız dan ıpucu aldım
quote:
Orijinalden alıntı: -Aegwynn-
Haddii len
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DarkHunter22
Haddii len
gercekten kardes cok mutluyummmm
quote:
Haddii len
Alıntıları Göster
bune ya onay bekleniyor???
quote:
Haddii len
Alıntıları Göster
iii fantazi bende bi gün böyle anlatacam fantazilerimi
quote:
Orijinalden alıntı: MiNin
bune ya onay bekleniyor???
Alıntıları Göster
bende de ayrın impahh(gırtlahtan okuyun) +5235 prezerve var magemle bi jacmınd çakarım 37483 canlı adama tek çekerim.
quote:
Orijinalden alıntı: zzeus
iii fantazi bende bi gün böyle anlatacam fantazilerimi