bir gün yolda giderken bi çukura düştüm çkurdan çıktıgımda gm olmuşum istedigim kılıga giriom bide orcların orda insan olunca tabi siz gerisini düşünün
tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener
ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom nasıl ama ?
tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener
ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom nasıl ama ?
aboowww benim babam senin babanı döver
dövemez benim babam kik bokscu dün birini döverek öldürmüş
Arkadaşım amma uçmuş sallamışsın biraz daha küçük sallada Worm ler yesin
70 lvl adam bıraktın bebeye???? yaw git kardeş,kimse yemez bunu.
dövmekle ii yapmışın ama orda 60 lwl demıssın asagıda lwl 63 yazıyo ben bunu pek anlayamadım
ben bu konusmanda bıraz yalan hıkayesı oldugunundan supe duyuyorum ama neyse seni daha çok utandırmıyım
Ya 70 lwl adam yapıcan onu başkasına bırakıcan . Gizli soru diye birşey var . Hadi onuda unuttun diyelim . Alırım o 70 lwl adamı . Sokarım DM lere yat kalk yat kalk . Sonra beleş koxp açarım GM nin olduğu serverda . GM nin beni süresiz banlaması için elimden geleni yaparım . 70 lwl adam boru değil ...
kardes 63 lvl de 60 ay yakın yuvarlak hesap olarak soluom normalda lvl 63
quote:
Orjinalden alıntı: SUKUR345
beyler ben bir kere internet cafeden oynamıştım ve adamımın şifresini bir bekbek ogrendi beni tehtit eddi bende azını burnunu kırdım sızce ii etmışmıyım yeni adam actım şifdı onuda 60 a kastım dierinin itemlerini buna geırdım +8 şhard felan ve dier şifremi orenenler soymak icin bir gırdıklerınde cıplak bulduklar adamı psikolejim cok bozuldu
evet belli psikolojin baya bi bozuk ...
ve ayrıca beyler nerenizden dinliosanız tpede yazdım gızlı soru aklıma geldı degıştırıom şifreyi die yukarıyı okumadan yorum yazmayın pls olumlu mesaj yzacak ark ler kalsın dıerleri gidebilir
quote:
Orjinalden alıntı: _HobgobliN_
70 Bi adamın olcak cafeden oynican hade onu geçtm şifreni değiştirmeyip charı bırakcan
70 olup kafeden oynayanlar var ama cafenın sahıbı oldugu ıcın cafeden oynuyor
en iyisi bir cafe kur tek bir bilgisayar sahibde sen ol akşama kadar başından kalkma muahhahahahahahaaaaahahaaahahhaha
sanırım bos konusuyoz cunku topıcı acan kısı daha 50 mesajı gecmemıs o yuzden onay beklemek zorunda onun dedıklerı gec cıkar barı bısıler demeyın onay alana kadar
b
quote:
Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD
sanırım bos konusuyoz cunku topıcı acan kısı daha 50 mesajı gecmemıs o yuzden onay beklemek zorunda onun dedıklerı gec cıkar barı bısıler demeyın onay alana kadar
ne alaka? 1 mesaj bile olsa yazılıyo burda.
[simage][/simage]
quote:
[simage][/simage][code][/code]
quote:
Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD
bbvngffbfgsfgskelrvkjlwevrmeslrnmeksssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqssssssssssssssssssssssssssddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddasdasdas d asd sad asd as d
d
da awd a ad asd as ashahahhahahaha as a s as sa as as as sa sasdasdasddddddddddddddddddpuahahhahahahahaahahahahahahahahahah
aboowww benim babam senin babanı döver
dövemez benim babam kik bokscu dün birini döverek öldürmüş
aboww senin buban katil?
quote:
Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov
bırak artık şu oyunu diyenlere siz knight ı bırakamzsınız o sizi bırakır