Şimdi Ara

70 lvl adamım gıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir gün yolda giderken bi çukura düştüm çkurdan çıktıgımda gm olmuşum istedigim kılıga giriom bide orcların orda insan olunca tabi siz gerisini düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

höynk ?

Cocugun agzini kırana kadar 70 lvl yapmıssın birdeee şifreyi değiştirmek aklına gelmedimi =?==

Cesaretine hayranim 70 lvl adami cocuga bıraktın yaneeee

tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener

ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur
    spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom
    nasıl ama ?

aboowww benim babam senin babanı döver

• quote:

quote:

quote:

quote:

höynk ?

Cocugun agzini kırana kadar 70 lvl yapmıssın birdeee şifreyi değiştirmek aklına gelmedimi =?==

tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener

ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur
    nasıl ama ?

dövemez benim babam kik bokscu dün birini döverek öldürmüş

• Arkadaşım amma uçmuş sallamışsın biraz daha küçük sallada Worm ler yesin
  • 70 lvl adam bıraktın bebeye????
    yaw git kardeş,kimse yemez bunu.
  • şifreyi ŞİMDİ DEGIUŞTIRDIM KARDESSS SEN BENİ NERDENDEN DİNLİON BİRAZ YUKARILARI OKU
  • dövmekle ii yapmışın ama orda 60 lwl demıssın asagıda lwl 63 yazıyo ben bunu pek anlayamadım
  • ben bu konusmanda bıraz yalan hıkayesı oldugunundan supe duyuyorum ama neyse seni daha çok utandırmıyım
  • Ya 70 lwl adam yapıcan onu başkasına bırakıcan . Gizli soru diye birşey var . Hadi onuda unuttun diyelim . Alırım o 70 lwl adamı . Sokarım DM lere yat kalk yat kalk . Sonra beleş koxp açarım GM nin olduğu serverda . GM nin beni süresiz banlaması için elimden geleni yaparım . 70 lwl adam boru değil ...

• kardes 63 lvl de 60 ay yakın yuvarlak hesap olarak soluom normalda lvl 63
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUKUR345

beyler ben bir kere internet cafeden oynamıştım ve adamımın şifresini bir bekbek ogrendi beni tehtit eddi bende azını burnunu kırdım sızce ii etmışmıyım yeni adam actım şifdı onuda 60 a kastım dierinin itemlerini buna geırdım +8 şhard felan ve dier şifremi orenenler soymak icin bir gırdıklerınde cıplak bulduklar adamı psikolejim cok bozuldu

evet belli psikolojin baya bi bozuk ...

• ve ayrıca beyler nerenizden dinliosanız tpede yazdım gızlı soru aklıma geldı degıştırıom şifreyi die yukarıyı okumadan yorum yazmayın pls olumlu mesaj yzacak ark ler kalsın dıerleri gidebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: _HobgobliN_

70 Bi adamın olcak cafeden oynican hade onu geçtm şifreni değiştirmeyip charı bırakcan

70 olup kafeden oynayanlar var ama cafenın sahıbı oldugu ıcın cafeden oynuyor
  • en iyisi bir cafe kur tek bir bilgisayar sahibde sen ol akşama kadar başından kalkma muahhahahahahahaaaaahahaaahahhaha
  • sanırım bos konusuyoz cunku topıcı acan kısı daha 50 mesajı gecmemıs o yuzden onay beklemek zorunda onun dedıklerı gec cıkar barı bısıler demeyın onay alana kadar
  • b
  • quote:

Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD

sanırım bos konusuyoz cunku topıcı acan kısı daha 50 mesajı gecmemıs o yuzden onay beklemek zorunda onun dedıklerı gec cıkar barı bısıler demeyın onay alana kadar

ne alaka? 1 mesaj bile olsa yazılıyo burda.
  • [simage][/simage]
    quote:

[simage][/simage][code][/code]

quote:

Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD

sanırım bos konusuyoz cunku topıcı acan kısı daha 50 mesajı gecmemıs o yuzden onay beklemek zorunda onun dedıklerı gec cıkar barı bısıler demeyın onay alana kadar

bbvngffbfgsfgskelrvkjlwevrmeslrnmeksssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqssssssssssssssssssssssssssddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddasdasdas d asd sad asd as d

d

da
    awd
    a
    ad
    asd
    as
    ashahahhahahaha
    as
    a
    s
    as sa as as as sa sasdasdasddddddddddddddddddpuahahhahahahahaahahahahahahahahahah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

höynk ?

nasıl ama ?

dövemez benim babam kik bokscu dün birini döverek öldürmüş

aboww senin buban katil?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov

bırak artık şu oyunu diyenlere siz knight ı bırakamzsınız o sizi bırakır

çok doğru
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.