Şimdi Ara

70 lvl adamım gıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne dıosunuz benım +21 exceplıne shard dual reverse lvl 80 adamım gıttı hack lendı sımdı yenı kurdum o da 80 oldu ve elıme yıne +21 reverse exceplıne shard aldım......bu da hack lendı yıne actım yıne aldım...... bu kadar yeter sanırım (bu aralar nedense herkesın charı hack lenıor anlamadım gıttı.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchovy24

mal mal seyler uydurmayın.
    benimde sikizhen levıl meycim var elinde artı on elikzir sıtaff var. üstü artı on compleyt set.
    sonra 80 lewıl wariyorum var. elinde artı 10 ayrın impekt var üstü artı on çitin şelll
    sonra bi roj var . levıl sekizhen. üstünü benim arkadas var gm o yaptı. özel ciem gıyafeti.elinde duyal art on şardı var

şopar seni
    yalnız arkadş ii sallamış bu arda benım de meteorcu prişsetım var hemde ıntcı elınde +8sharlarla meteor atıor uzerınde de warrıor shellrı var cyır cayır yanıor

• cok guzel salladın brawo
  • NE KADAR SALLARSAN SALLA BENİM OLACAN SONUNDA
  • ya tamam da adamın lafı tıkanmış ağzına onay bekliyor hala bekleyin de iki laf etsen bakalım başka hikaye var mı
    belki lvl 66 warrior bırakacaktır birine msnden şifre gönderir zip'li dosya içinde
  • ufurkten teyyare
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchovy24

mal mal seyler uydurmayın.
    benimde sikizhen levıl meycim var elinde artı on elikzir sıtaff var. üstü artı on compleyt set.
    sonra 80 lewıl wariyorum var. elinde artı 10 ayrın impekt var üstü artı on çitin şelll
    sonra bi roj var . levıl sekizhen. üstünü benim arkadas var gm o yaptı. özel ciem gıyafeti.elinde duyal art on şardı var

ŞAKA GIBI
  • Fake..
  • gecmiş olsun
  • benm 70 levellik charımı değil bebe babam yaşında adam soysa gene alırım o charı ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: beramuslu_kemaljoww

bende geçen 80 lvl charım hacklenddii. hackleyeni dövdüm sonra şifreyi değiştirdim hackleyen çocuğa verdim. iiyi etmişmiyim

Çok süper etmişsin. Ama benden cömert deilsin. Benim de lvl 80 charım soyuldu. Hackleyene aferin evladım ben şifreyi deiştirecem yeniden soy dedim. Yine soydu. Ondan sonra çocuğa iyi hacker diye para da verdim. Real money hesabı

• helal olsun bi kaç tnede bnm için wur bi daa görürsen
  • abıler bugun yenı adam actım lvl 1 den lvl 80 e kasıordum tam lvl 79 %99.99 dc oldu bır gırdım adam cıplak sonra yıne dc meger hack lenmısın adam gırıomus ben dc oluyo musum (dermısııııımm)atmayın abıler 70 adam hıc carı bırakırmı baskasına bunlar hep post kasmak ıcın yapılıor yeter artık bu konuya yazmayın kı ustlere cıkmasın
  • Çok ii olmuş ohhh
  • yalan
  • 1.bu hacklenme madem 6 ay once olmuş da nie şimdi yazıon
    2.70 lvl char baskasına o kadar kolay brakılır mı o kadar emek war
    3. hade leyn!!!
  • YAZI YAZMAYIN AŞAĞI DÜŞSÜN KONU.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HobgobliN_

70 Bi adamın olcak cafeden oynican hade onu geçtm şifreni değiştirmeyip charı bırakcan

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

quote:

Orjinalden alıntı: numand

quote:

Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind

höynk ?

Cocugun agzini kırana kadar 70 lvl yapmıssın birdeee şifreyi değiştirmek aklına gelmedimi =?==

Cesaretine hayranim 70 lvl adami cocuga bıraktın yaneeee

tabi bende "ivi 80" im elimde +10 "şhard" sence 000000000000000000000000000000 la kapışsam kim yener

ben yenerim benim şart lar +21 REZERVE üstümü zaten sorma görsen parıltısından gözlerin kör olur
    spike yi vurmaya zahmet etmem R ile 5 kişi alıyom
    nasıl ama ?

aboowww benim babam senin babanı döver

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.