Şimdi Ara

70 LVL MAGE FİYATI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 70 lvl 920 dmg up 7.5k hp (pve itemleriyle),829 dmg up 7.9k hp 142 resillance olan bir frost mage ne kadar eder??Bilgisi olan warsa cevap beklıyorum.

• ben bilmiom yardım etmek isterdim ama üzgünüm
  • 250milyon
  • 250 milyon çok düşük bi fiyat bnce..adamlar1-70 229$ diolar...bnce 400 fln eder
  • olurmu 1k fire spelli mage 240 milyona gitti adanada?? t4 warrior 300 milyona satıldı abarttın...
  • cok ucuza gıtmıs onlar demekki. helekı mage cooook ucuz :D
  • bütün classların aynı item düzeyinde oldugunu varsayarsak en cok hangisi para eder sizce???
    mesela bütün classlar full t5 olsa hangisine daha cok para verilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldarkorn -- 13 Temmuz 2007; 15:24:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

bütün classların aynı item düzeyinde oldugunu varsayarsak en cok hangisi para eder sizce???
    mesela bütün classlar full t5 olsa hangisine daha cok para verilir....

ben mesela mage e veririm..yada warriora...satın alcak adam baglı bence bu..adamın ne oynamak istedigine bakar..
  • Zaten wow+bc alsan sıfır 100 tl eder bir ay da bedavası var 125 tl hadi. 250tl ye sayarsan lvl70 mage i 125tl ye satmış gibi oluyorsun aslında. Demek istediğim 250 milyon çok ucuz, en azından 350-400 milyon eder bence.
  • Valla mage yalan açık söylim. Çünkü yer gök mage o kadar çok mage varki, üstünede nerdeyse her mage AP+POM+Pyro mage dediğimiz katagoride oynuyor. Bu direk 5 snyede öldürdüm öldürdüm, öldüremessem şansım 0 tipi mage. Ve artık bu tarz olayları kimse yemiyor. Tüm ilk 20-30a oynıyan takımların magelerini incelersen göreceksinki nerdeyse bu tarz olupta başarılı olmuş tek mage yok.

PvE'ye gelincede sayılarının fazlalığı yüzünden guildler mage kosunda hep dolu, üstelik magelerin %70ine yakını sağlam bir guilde girince warlockların hatta shadow priestlerin dpsi karşısında eziliyor.

Bu sebeple kimse mage istemiyor. Ancak işte hayatında mage oynamamış ama gidip bir mageden 7-8k pyro yemiş , magei imba sanan adamlar satın alıyor. Onlarda epey azaldı. Üstünede tailor olayı sayesinde bir magein deli farm yapıp, sağlam para harcıyarak gerçekten kısa sürede 900+ damagei geçmesi çok kolaylaştı.

Eeee tüm bunlar birleşince doğal olarak mage parada etmiyor. Senin söylediğin ayardaki bi mage 250 ye satılırsa öp başına koy derim. Çünkü 1 saatlik araştırma ile 150-180 dolara mage bulunuyor.

@stealth213
    O powerlevelların 300 dolara 1-70 kastırmaları gerçekten büyük rahbet görüyor çünkü o şekilde kastırttığın char senin hesabında oluyor. Ne eski charını bırakmak zorunda kalıyosun, nede ayda 2 wow parası ödemek.

@faithlesszombie
    Sanki hesap yapınca öyle gibi görünüyor ama malesef öyle olmuyor. Sonuçta başkasının hesabını almanın risk fakörü o fiyatı %50-60 düşürüyor.

Hem şimdi baktımda öle wow+bc 100 ytl falanda değil. E-bayda açılmamış kutular WOW için 10 dolar , BC için 20 dolar bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 13 Temmuz 2007; 16:05:36 >

• Valla benimde 70 mageim var ve 600 spell dmg hiç okadar imba da değil fakat sen herhalde pyrosuz hiçbirşey yapamayacağımızı zannediyosun . Benim pyronun resist geçipte kestiğim 12k lı warriorlerde oldu . Pyro sadece bi avataj sağlıyo adamı çok daha kısa bi sürede öldürüyosu ve nerden geldiğini görmeden ölüyo . Sonra pyrosu olmasa kesin keserdim hiç şansı yoktu deyip hırs yapıyolar. Pyro yok diyelim Arcane power ve trinket ne hayrına duruyo ?

Ayrıca Spellstrike set yapmak hiç okadarda kolay değil . 375 tailor yapmayı bırak o spellstrike parçasının teki sadece 2k golda mal oluyo . Yani afedersin kı.ını sadalyeden kaldırmayıp bütün gün grinding yapman gerekiyo . Ayrıca o setleri tamamlamış biri sağlam bi guildde ise dmg meterda mutlaka birici veya ikinici oluyo . Bende sağlam bi guilddeyim ve en tepede karazhanda olsun başka biyerde hep mageleri dmg listesinde tepede görüyorum . Ayrıca 600 spell dmg ile bile birçok Dps yi geçip fark atıyorum ...

Ben bilmiyorum fakat Ankarada 1k spell dmg i olan ve epic mountlu mageleri 600-700 milyondan satışa çıkarıyolar ve satıyorlarda . Bence 250 milyon çok ama çok düşük bi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dritter -- 14 Temmuz 2007; 5:10:33 >

• 300 milyon eder bizim serverde 300 400 arasi
  • Bundan 3 ay önce arkadaşım çoğu yere exalted olmuş full epicli ve blood elf mage satın aldı. 200ytl ye almıştı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Bundan 3 ay önce arkadaşım çoğu yere exalted olmuş full epicli ve blood elf mage satın aldı. 200ytl ye almıştı...

iiymis hakakten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

Bundan 3 ay önce arkadaşım çoğu yere exalted olmuş full epicli ve blood elf mage satın aldı. 200ytl ye almıştı...

oha ya..nezmn tbc çıktıda 70 yapıp epic set dizmiş...
  • abi veriyim characterin ismini ona göre armory den bakıp yorum yazarsınız Turkscream sanırım armorydeki itemları pve itemlerini gösteriyor su an.
  • prot pala para edermi sizce.... 519 defence....vs vs... epicler var üzerinde....11.3 k unbuffed hp si olcak 1-2 sonra...yoksa holy e mi geçmem lazım satmam için..holy de de 1250 heal bonus u falan var şu an..ne dersiniz ?

http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Nagrand&n=Headerbjk
  • Abi charın bi extrasi olması lazım yanı mmılet suan t4 bıttı t5 gectı hanı mage bı nevze dps kralı ama paladınde saglam gear lazım
  • Yazık günah valalhi saçma sapan knight online'da pgoramla kastırıyorlar milyar paralar ödüyorlar burda 250 milyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.