Şimdi Ara

70'nci MKNZ P.TUGKÇLIĞI MARDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• S.A ZAFER BENDE MARDİN İL J. K.LIĞI BA DÜŞTÜM KTM DİYARBAKIR DİREK DİYARBAKIRA MI GİDECEZ YOKSA MARDİNE Mİ SEN NASIL YAPACAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekow

S.A ZAFER BENDE MARDİN İL J. K.LIĞI BA DÜŞTÜM KTM DİYARBAKIR DİREK DİYARBAKIRA MI GİDECEZ YOKSA MARDİNE Mİ SEN NASIL YAPACAN
    sa bende mardin mekanize ye düştüm diyarbakır toplama merkezinden dağıtım olucak bildiğim kadarıyla biletimide aldım hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: aston

sa bende mardin mekanize ye düştüm diyarbakır toplama merkezinden dağıtım olucak bildiğim kadarıyla biletimide aldım hatta

kardeş biz direk mardine gidecez
    diyarbakır ktm berbatmış yerlerde yatacan direk mardine gidebiliyorsan gec mardine teslim ol birligine

cumartesi gününe uçak bileti al mardine diyarbakır ktm berbat diye duyuyorum herkesden..
  • quote:

quote:

diyarbakır ktm berbatmış yerlerde yatacan direk mardine gidebiliyorsan gec mardine teslim ol birligine

cumartesi gününe uçak bileti al mardine diyarbakır ktm berbat diye duyuyorum herkesden..

Alıntıları Göster
    vay anasını zafer biliyodum senle aynı yere düşeceğimi. face de gruptan attın ama devreyiz aynı yerde

12 sinde mardin havaalanındayım :)

• quote:

quote:

ii de abi direk gidiş olabiliomu adamlar nie yazmış ktm die ?? yoksa değiştirim direk bileti...
  • quote:

quote:

quote:

ii de abi direk gidiş olabiliomu adamlar nie yazmış ktm die ?? yoksa değiştirim direk bileti...

Oluyo KTM otobus yolculugu yapacaklar için gecerli mesela gece ben nöbet tutan askerlerle konustum onlarda aynı şeyi diyor direk uçakla gidersen sorun olmaz ama otobus le gidersen ugrayacagı terminalde seni alırlar en yakın ktm ye sevk ederler

KTM (kabul toplama merkezi) nin amacı tehlikeli olabilecek otobus yolculuklarını askeri konvoyla hep beraber birligine sevk işlemini gerçekleştiriyor kendi başına mardine gitmeye calışırsan otobusle sorun olabilir allah göstermesin yolda.

Karar senin kardeşim secimini en kısa sürede yapki kafan rahat olsun. Hayırlı tezkereler.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı tezkereler arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ysndogan

hayırlı tezkereler arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    şimdi mardin içinde rezervasyon yaptım bakalım biraz daha araştırıyım olmadı direk öyle yapıcas artık tugayın yerinede baktım baya bi yakın havaalanına...ktm ile ilgili bilgiyi nerden öğrenebiliriz acaba
  • quote:

S.A ZAFER BENDE MARDİN İL J. K.LIĞI BA DÜŞTÜM KTM DİYARBAKIR DİREK DİYARBAKIRA MI GİDECEZ YOKSA MARDİNE Mİ SEN NASIL YAPACAN

tertip hayırlı olsun,, sıcak bilgi ktmlere katılma zorunluluğu yokmuş bir arkadaş birerbir arayarak öğrendi ve mardin havaalanıyla birliğin arası 10km'imiş ben uçak bileti aldım saat 12gibi orda olacam baya kalabalık olduk ekleyin: zaferyilmaz_z@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferyilmazz

quote:

tertip hayırlı olsun,, sıcak bilgi ktmlere katılma zorunluluğu yokmuş bir arkadaş birerbir arayarak öğrendi ve mardin havaalanıyla birliğin arası 10km'imiş ben uçak bileti aldım saat 12gibi orda olacam baya kalabalık olduk ekleyin: zaferyilmaz_z@hotmail.com

Alıntıları Göster
    birlikle ilgili bilgi alanlar burda paylaşşsın şimdilik duyduğum kadarıyla rahat bir yermiş askerlik açısından???

• quote:

birlikle ilgili bilgi alanlar burda paylaşşsın şimdilik duyduğum kadarıyla rahat bir yermiş askerlik açısından???

Alıntıları Göster
    evet rahat diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineerpro

vay anasını zafer biliyodum senle aynı yere düşeceğimi. face de gruptan attın ama devreyiz aynı yerde

Engin kardeşim kader bizi ayne yere düşürdü bak ekle tertip msnden beni sende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engineerpro

Engin kardeşim kader bizi ayne yere düşürdü bak ekle tertip msnden beni sende

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı tezkereler dilerim..325.dönem olarak 70.mekanizede acemi birliğimi yaptım,sonra dağıtımda mardin in ilçesinde kızltepe de usta birliğimi yaptım...sormak istediğiniz soru olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kiros

arkadaşlar hepinize şimdiden hayırlı tezkereler dilerim..325.dönem olarak 70.mekanizede acemi birliğimi yaptım,sonra dağıtımda mardin in ilçesinde kızltepe de usta birliğimi yaptım...sormak istediğiniz soru olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...

nasıl biyer hocam rahat mı zor mu kışları nasıl?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Selam tertipler ben de mardin 70 mknz düştüm.Uçak biletimi aldım dün gece istanbul'dan 6.45 uçağı izmir aktarmalı olan pegasus. Benimle aynı uçakta olan tertiplerim varsa haberleşelim tertipler:) Direk mardine aldım biletimi.Diyarbakır ktm ye katılacak olan arkadaşlara kesin tavsiyem direk mardine gelmeleridir.Diyarbakır ktmde 1 hafta 10 gün sonra ancak tugaya gelebiliyorlarmış.Bu süre içinde herşeyiniz kısıtlı yemekleriniz dahil.İnşallah sorunsuz bir askerlik dönemi geçiririz hepimiz.Hayırlı teskereler hepimize...

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Selam tertipler ben de mardin 70 mknz düştüm.Uçak biletimi aldım dün gece istanbul'dan 6.45 uçağı izmir aktarmalı olan pegasus. Benimle aynı uçakta olan tertiplerim varsa haberleşelim tertipler:) Direk mardine aldım biletimi.Diyarbakır ktm ye katılacak olan arkadaşlara kesin tavsiyem direk mardine gelmeleridir.Diyarbakır ktmde 1 hafta 10 gün sonra ancak tugaya gelebiliyorlarmış.Bu süre içinde herşeyiniz kısıtlı yemekleriniz dahil.İnşallah sorunsuz bir askerlik dönemi geçiririz hepimiz.Hayırlı teskereler hepimize...

aynı uçağa izmirden binecem tertip görüşelim zaferyilmaz_z@hotmail.com
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende 327. dönem olarak 70.mknz de acemiliğimi yaptım..İlk önce kendinizi şanslı hissetmelisiniz çünkü acemilik süresince yürümekten başka bir faliyet olmıycak =) Acemiliğin sonların da mesleğinize göre bir dağılım olcak..İşlerine yarıyanları orduevi yada Tugayda kalacak biçimde yerleştirecekler..Diğer arkadaşları kura yöntemiyle kendi seçecekleri yerler belirlenecek.Bu yerlerin hepsi 4.hudut alayına bağlı yerler olcak..Çoğunuz Suriye sınırında ki karakollar da görev alcaksınız.

• quote:

Diyarbakır üzerinden sakına gitmeyin..ktmler pek iç açıcı bir yer değil.Orda sıkıntı çekebilirsiniz.Mardinin , kendi havalimanı var.Tugay , Mardin havalimanın karşın da..Ktm ye girmeden de birliğinize katılabilirsiniz.Ki ben öyle yapmıştım..Hatta bir gün önceden gidip Mardin turu yapmıştım kendime =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.Demir -- 10 Aralık 2009; 12:58:11 >
  • quote:

quote:

Acemi birliği için çok rahat yer gerçekten.Komutanların bizlere olan yaklaşımları,ilgileri çok şaşırtmıştı bizi.Dilerim sizlerede aynı şekilde yaklaşırlar ki,bu her dönem askere özgü bir yaklaşımdır bence.Acemi birliğinde bol bol yürüyeceksiniz.Başka hiç birşey yok eğitim adına.Değişmiş olabilir ama geçen seneki Tugay Komutanı üniversite mezunlarına çok değer veren bir komutandı.Tek sıkıntı acemilikten sonra düşebileceğiniz yerler.Önce tugayda kalıcak çok az sayıda asker belirleniyor.Sonra meslek kurası çekiliyor.Meslek kurası çekmeyi hakedemeyenler normal torbadan karakol vs. gibi yerler için kura çekiyor.Biraz torpil dedikosu dönüyordu bizim zamanımızda ama ne kadar doğru bilemem.Usta birliği için gidilmesi ihtimal olan yerleri duyduğunuzda hiç moral bozukluğu yaşamayın,bence nerde yaptığınız değil kimlerle yaptığınız önemli.Dilerim hepiniz güzel bir askerlik dönemi geçirirsiniz.Yazdıklarım benim dönemimde olanlar.Sizi yanıltmak istemem.Başka sormak istediğiniz bişey olursa anlatmaya çalışırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.