Şimdi Ara

70 Olmaya 3 m EX kaldi..Son halim.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

Ya yazılanlara gülüp geçiorum..O seeking açıp czde gezen kardeşim..öglenleri bazen o giriyor..Şuan grade 2 yim.Clani kurdugum ilk gün grade 5 olmasi neden bu kdr garibinize gidio?
    O seni lvl 62 ile aldim dien akradaş akşam 9 dan sonra girde al bakalım beni alabilio musun..Kardeşimle kapışıp sonra bana ezik dienlerin hepsninin haddini bildirdim..Site açıldığında beramusta bu ayki np sıralamasına bakın..Kardeşim yaptigim np yi günde ortalama 2000-3000 düşürmesine rragmen sadece gecen hafta 32000 np kastim..
    Eleştirmeden yada saçmalamadan önce biraz düşünün.çünki haddinizi bildircek biri karşınıza çıktıgında bi gerekceğiniz olsun..
    Nikim NNCS ve bana mesaj attiginizda Ben olduguma emin olun sonra arenayami nereye istiosanız davet edin kappışalım..Michaelangelo sen misin die sorun evet dersem işte o benimdir..
    Akşam oyuna girdiğimde bu saçmalıkları yazanlarin pm atmasini bekliyorum..

1.si kospla kasmadım demişin 4 sayfa boyunca sen çok meşhur bi kospersıntün sitelerde fotoların var 2. si ben oyuna zaten akşam 9dan sonra giriorum o zmn damı kareşin vardı?3.sü klan gradei konusunda haklısın ona dicek sözüm yok ama forum oyun konusunda cahil insanlarla dolu bu ne senin nede benim suçum

• Ya kardeşim senin nikin ne sölermisin?Ben şuana kdr kapıştıklarimdan sadece _tasdelen_ e kaybettim 2 defa sonra aldim üst üste onu..Hangi sitede nerde resmim var ss yada link birak göreyim..Böyle bol keseden atmakla olmuyor..Beni tüm serverlardan taniyanlar var..Areste 64 e mage kastim..Odami koxp?Senin gibi haddini bilmezler kıskanclıklarını bu şekilde dile getiriolar ama hiç umrumda deil kardes..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

1.si kospla kasmadım demişin 4 sayfa boyunca sen çok meşhur bi kospersıntün sitelerde fotoların var 2. si ben oyuna zaten akşam 9dan sonra giriorum o zmn damı kareşin vardı?3.sü klan gradei konusunda haklısın ona dicek sözüm yok ama forum oyun konusunda cahil insanlarla dolu bu ne senin nede benim suçum
    cahil insanlar kelimesi çok yanlışşşş oyunu bilmeyen desen daha iyi olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: spoiled31

quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

cahil insanlar kelimesi çok yanlışşşş oyunu bilmeyen desen daha iyi olurdu

cahil insalar demeden önce oyun konusunda die eklemiştim iyi oku bak ayrıca michelengelo benim nickim rob_lq sen şu ana kadar kimlerle kapıştınki saece _taşdelene yenildim diosun ??? kendini oyundaki 70 lerle kıyaslaman gerekirken 62+ adamlarla kestim ettim diyorsun r1sk te 70 kunt,hitmachine,az bunların hepsi lewel 70 char ama 1 den 70 e kadar koxp yapmamışlar arada item kasmışlar ve comboyu öğrenmişler ama senin bunlarla kapışma şansın hiç yok çünkü sen onların yaptığını hiç yapmamışsın.

• 1. senin nikinii ilk kez duyuyorum..
    2.Bana o sitelerin linkini ver dedim hani?yada ss hala bekliyorum.ç.
    3.Ben levelde kastim itemde kastim npde kastim..NPm 250 K 2 defa hacklenmeme ragmen rol kekuri +2 amulet of dex rogue earring chitin +8ler dd 25 sd 20 +7 shell set ve shard +7 lerim var..Hala utanmadan konuşuyosun..
    4.Eğer biraz erkek isen bugün akşam 9-10 gibi gelirsin arenaya..Sana combo nasil yapilir göstereim..
  • quote:

1. senin nikinii ilk kez duyuyorum..
    2.Bana o sitelerin linkini ver dedim hani?yada ss hala bekliyorum.ç.
    3.Ben levelde kastim itemde kastim npde kastim..NPm 250 K 2 defa hacklenmeme ragmen rol kekuri +2 amulet of dex rogue earring chitin +8ler dd 25 sd 20 +7 shell set ve shard +7 lerim var..Hala utanmadan konuşuyosun..
    4.Eğer biraz erkek isen bugün akşam 9-10 gibi gelirsin arenaya..Sana combo nasil yapilir göstereim..

bugün %90 mesaiyim o yüzden oyuna giremem ama yarın kapışırız hemde zevkle ama şunu unutma ben kaybedersem lvl 70 bi rogueye kaybedicem sen kaybedersen 62 bi warriora bu oyunda kis ile 1v1 den kaçmadm senden hiç kaçmam

• quote:

Ya yazılanlara gülüp geçiorum..O seeking açıp czde gezen kardeşim..öglenleri bazen o giriyor..Şuan grade 2 yim.Clani kurdugum ilk gün grade 5 olmasi neden bu kdr garibinize gidio?
    O seni lvl 62 ile aldim dien akradaş akşam 9 dan sonra girde al bakalım beni alabilio musun..Kardeşimle kapışıp sonra bana ezik dienlerin hepsninin haddini bildirdim..Site açıldığında beramusta bu ayki np sıralamasına bakın..Kardeşim yaptigim np yi günde ortalama 2000-3000 düşürmesine rragmen sadece gecen hafta 32000 np kastim..
    Eleştirmeden yada saçmalamadan önce biraz düşünün.çünki haddinizi bildircek biri karşınıza çıktıgında bi gerekceğiniz olsun..
    Nikim NNCS ve bana mesaj attiginizda Ben olduguma emin olun sonra arenayami nereye istiosanız davet edin kappışalım..Michaelangelo sen misin die sorun evet dersem işte o benimdir..
    Akşam oyuna girdiğimde bu saçmalıkları yazanlarin pm atmasini bekliyorum..

birader tek kafdama takılan şey np ve kolluk ? açıklarmısın yoksa umrumda deil senin 70 olman :)

• aNaaa NNCS sen misin valla ben seni çok görmüşüm.Sen şimdi NEVRIYE_BUDAK ı da tanıyosundur.Hatta senin clanda war nise Görünce sana Pm ataRım ben Benimde nickim CocCii
  • quote:

Ya kardeşim senin nikin ne sölermisin?Ben şuana kdr kapıştıklarimdan sadece _tasdelen_ e kaybettim 2 defa sonra aldim üst üste onu..Hangi sitede nerde resmim var ss yada link birak göreyim..Böyle bol keseden atmakla olmuyor..Beni tüm serverlardan taniyanlar var..Areste 64 e mage kastim..Odami koxp?Senin gibi haddini bilmezler kıskanclıklarını bu şekilde dile getiriolar ama hiç umrumda deil kardes..

16.08.2006 tarihinde sat 23,00 ile 23,30 saatleri arasında _tasdelen_ ile NNCS adlı noob arkadaşımız 1vs1 yaptılar ve _tasdelen_ ilk önce giysileriyle sonra ise ÇIPLAK onu çatır çatır yedi.Ve NNCS adlı noob arkadaşımız bunu kendine yediremeyip _tasdelen_'e sen iki kişi oynuyorsun deyip iftira attı.Bunu ben kendi gözlerimle gördüm.Eğer birazcık aklı varsa gelsin Bilecik/Söğüt'e yapsın 1vs1 bakalım kaç kişi oynuyor görsün.70 metmiş olcam deyip sonrada ÇIPLAK adamlara yatmak basbayağı komikliktir.Bence hiç zorlamasın direk oyunu bıraksın o.Bırak iki defa üst üste yenmeyi ilk önce _tesdelen_'i çıplakken yenemeyen adamı ben ne yapayım.Bu da NNCS'ye kapak olsun... Bu arada bu adamı adam sanıp ta medet umanlar hiç aldanmasınlar.Bu adamın kendine yararı yok ki başkalarına yardım etsin.

• Bu arada _tasdelen_'in lwl 71...

edit:Lwl'i yanlış yazmışım pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 17 Ağustos 2006; 10:23:18 >
  • ya bu topic nasıl up oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KO_Tank_Warrior

ya bu topic nasıl up oldu

up olmadı hort oldu
  • BEYLER İLK RESİMDE YAZILANLAR BAKIN BİRİ GM ye KÜFÜR ETMİŞ ANASINA GM ANANI S.. DİE
  • HAYIR ADAM SIZI KAZIKLIYOR ARKADASLAR BU FORUMDA DAHA ONCE VERILDII!!!! ONDAN ISMINI SAKLIYOR YEMIN EDERIM DAHA ONCE WERILDI!!!
  • bence ap ve hp n lvl ina gore az benim lvl 68

ap 2096(wolfsz)
    hp:1982
  • hayırlı olsun diyelim öle kalsın ne uğrağşıyonuz???
  • Beyler bu Türk Gamer mi ?Yada resimler mi eski?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

Beyler bu Türk Gamer mi ?Yada resimler mi eski?

topiğin açılış tarihine bak

niye hortlayıosunuz kaç aylık topic ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

Beyler bu Türk Gamer mi ?Yada resimler mi eski?

Arkadasım tarihe baksana 2006 nisan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.