Şimdi Ara

70 Olmaya 3 m EX kaldi..Son halim.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru özellikle areste...herkesin 70 ve saglam oldugu bi serverda..Ama senin item ve combo konusunda sıkıntın oldugunu düşünmüyorum..Beramusta işler biraz farklı..Czye çıkıyorum nereye baksam shard +8 shell gezio insanlar..Ama bi dupe wipedan sonra yarisi sword breakerlara talim etcek bundan eminim..
    Ex konusuna gelince:)Hala kasiorum..Malum 70 olduk ama kazara 1 yyatarsak deli ex gidio ve 80 lvl açılabilme ihtimalini düşünüp kasiorum..Ama yüzde %10 fln olunca exe uzun bi süre ara vercem.
    Bugün arenadaydim bi forum donanimciya daha yakalandım lvl 62 warior:)4-5 kez kapıştık zevkliydi:)Bayagi forum donanimci varmiş ya oyunda.Ne zaman girsem 1 tanesine rastliyorum nikimi gizlememe ragmen..
  • kardeş helal ve hayırlı olsun

bu ara bazı ları saçma yorumlar yapmış ve karşısındakine hakaret ederk bu lvl 70 değil felan demiş bence hepsi KISKANÇ
  • Bencede kıskanmışlar hayırlı olsun
  • Bİ BEN OLAMADIM LVL 62DEN Bİ GIDIM GİTMİO!!!
  • ÇOK MANYAK YAPMIŞSIN ADAMINI HELE FOTORAFLARA BAKINCA ABOOWW GELDİ
  • Tşkler arkadaşlarr Allah heerkese nasip etsin.(Aslında çektigim işkenceyi düşününce nasip etsin derken tereddüt ediorum ama sonuçu harika zevkli)..
    Bu arada kurdugum clana forum donanimdan Lvl'i ve Np'si saglam arkadaşlar almak istiyorum..
    İlgilenenler özel mesaj yada buraya artik nasil isterlerse yazabilirler..
  • iLk basta s.a beyLer ben buraya uye oLaLi 1 ay civari oLdu... seni tebrik ederim bende yakında 70 oLcam ama senden daha fazla attack ve defansa sahibim... Bu arada bunun itemLerLe aLakasi yok hemen soyLiyeyim.. seni tekrar tebrik ediyorum .. hayirLi oLsun baska ne dicem bi gün arenada kapışalım istersen
  • Olur kapışırız..Neyin itemlerle alakasi olmadiğini anlamadim ama..Defans ve attacktan bahsediyorsan item deilde ne ile alakali olabilir?Ha itemler ne kdr iyi olursa olsun attack yaa defans ne kdr iyi olursa olsun iş el becerisinde biter diyosan amenna:)
  • ahh ahh BrutaI ahh bızı unuttun cvb bilem wermıon ben AMWAY la :D bızım charda gitti ii mi :( 70 olmusun hayırlı olsun hee bu arada bu adama ınanmayanlar bence ınansınlar bu adamla delıler gıbı kasardık adam doru soluo o adamı ii tanırım adam sallamaz aresde kı brutaı de zaten tanımadı dedım demek sattı demekkı harbıden satmısın we baska serverra gecmısın ne dıyım hayırlı olsun :)
  • Way amway..Senin masterini açmıştım:) İyide charin nasi gitti ya?Hacklendimi noldu?Aresteki 64 ü sattmadim ama yigenim oynuyor o yüzden cevap vermemiştir sana..Eğer areste charin varsa sana yardim edebilirim..BrutaI deki paralarla zevkine abbsy kırdırmaktan sıkıldım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

5 dakka önce Kunttan duello teklifi geldi..Ama reddetmek zorunda kaldım..99.37 deim şuan lvl atlayınca sana pm atarim dedim..Ok dedi gitti..Ama şu halimle Kunt karşısında pek şansım yok dogrusu..Ama o minorlemekte sorunlar yaşio 1-2 öncesinden bildigim kadariyla..1-2 saat sonra görcez:)

bende sana duello teklifinde bulunuyorum ama ben seni kesemem sen beni kesmeye çalışıcaksın 62 lvl paladinim kabul edersen pm den nickini yaz lütfen moradonda konuşuruz..(buff-ac siz gelicem)
  • diyosun ya koxpsuz kastıysan helal olsun koxpsuz su ana kadar 70 olan gormedim goremezsinde diyim ya sen hangi serverde oynuyorsun peki chphr ise kesin tanırım
  • Leo_watt ya çok şanslısın diicem olmucak:)Bugünki kapişmada üzerimdeki +8 chitinlerden 1 ri yanmıştı..Ama iyi kaçiyodun:)Yazdiklarini anlamadım dogal olarak ama arenada sölediğim gibi saldırıyodun:)Asaslarin en zorlandigi şekil..Arada attiginn leg cut ve screamlarde iyiydi..Ama bana karşı kullanma:)
  • super olmus emegıne saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratay_28

diyosun ya koxpsuz kastıysan helal olsun koxpsuz su ana kadar 70 olan gormedim goremezsinde diyim ya sen hangi serverde oynuyorsun peki chphr ise kesin tanırım

Beramustaim cyper deil..Ayrica anladığınızı sanmiorum ama bi insan lvl 65 + bi charini koxpa baglamaz.Mahina ve Irene_ gece gündüz serverda ve b1b2b3 geziolar..Bunu göze almak salakliktir..Ayrica beni hala apos troll ve golem partilerde kasarken görebilirsiniz..Kardeşim arada girip yatio yüzdeyi tekrar almak bana düşüo:S..
    Hatta haftasonu savaşinda gidip Guarda kesildi:)
  • quote:

Way amway..Senin masterini açmıştım:) İyide charin nasi gitti ya?Hacklendimi noldu?Aresteki 64 ü sattmadim ama yigenim oynuyor o yüzden cevap vermemiştir sana..Eğer areste charin varsa sana yardim edebilirim..BrutaI deki paralarla zevkine abbsy kırdırmaktan sıkıldım:)

yok abı aresi bırakdım sıkıldım beramusa gecdım :) genede saol ama eğer beramusa gel kasarım dersen orc l dersen :) hacklendı abım sıfreyi deişdirdi wermedı o kasıo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 2 Mayıs 2006; 15:39:20 >
  • Ya biliyosun ben herzaman elimden geleni yaparim..Şu sıralar kasmiyorum Cz takiliyorum genellikle ama yinede bişeyler ayarlamaya çalışırım..Tekrar geçmiş olsun ama abin almışsa pek hacklenmiş sayılmaz:)
  • quote:

Ya biliyosun ben herzaman elimden geleni yaparim..Şu sıralar kasmiyorum Cz takiliyorum genellikle ama yinede bişeyler ayarlamaya çalışırım..Tekrar geçmiş olsun ama abin almışsa pek hacklenmiş sayılmaz:)

yaw ben arese gerı dondum sanırım :) human char acdım 42 olucam msn nımı eklermısın bısey konusucam :)) crazy_kaptan_nur@hotmail.com genede saol sımdı gelırdım ama 70 e kasmısın bıde benlemı urasıcaksın dedım kendı kendıme :) elınden gelenı yapıcanı bılıorum bundan adım gıbı emınım bizi aresde kım yapdı 60 :)) ahh ahh az delı etmezdımde senı :D
  • quote:

İsmi saklamamın özel bi sebebi yok ama insanların gereksiz PM ve davranışlarından bıktım..Hacklemeye çalışanlarda cabasi..Server beramus zaten yakında ismimi heryerde görürsünüz:)

abicim ben beramusta oynamıyom ama kardeşim beramusta 50 level rogue ona yardımcı olursan sevinirim:D
    msnsi firat_sel@hotmail.com
  • quote:

Olur kapışırız..Neyin itemlerle alakasi olmadiğini anlamadim ama..Defans ve attacktan bahsediyorsan item deilde ne ile alakali olabilir?Ha itemler ne kdr iyi olursa olsun attack yaa defans ne kdr iyi olursa olsun iş el becerisinde biter diyosan amenna:)

eywallah azına sağlık iş el de biter kim ne kadar combo yaparsa ve ya kim iyi pot minor basarsa yener gibi olur istersen sen 60 ol karşındaki 70 olsun amaa elbecerisine bağlı .....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.