Şimdi Ara

70 Olmaya 3 m EX kaldi..Son halim.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

Rogue tek başına her şeyi yapabilir arkadaşlar..Safety açıp buffsiz adam kesebilir..Ben Dts bana 1 tane vuramadan combo ile alabiliyorum..Bunu warior yapabilir mi? Şu kadarini söleyeyim..Warior czde tek başına gidio ve debuff yedi napcak?

+60 her warior tek başına DTS yi alır DTS vursada vurmasada yinede alır.
    elinde +5 raptor olsun yeter. lvl 55 e kadar warior hep başkalarına muhtaçtır ama 60 dan sonra
    warior kimseye muhtaç değildir. wariorda item çok önemlidir rogue de pek değil
    roguelerin bu yanı iyi birde rogueler lvl 30 dan sonra bile kesebiliyor.
    exp partilerinde warior a pot dayanmadığı için skill vurmamak için partilere girer.
    birde tek başına dts kesen roguler eninde sonunda yatıp, rezzz diye milleti işinden ediyo

lvl 70 OLDUĞUN İÇİN TEBRİK EDERİM DARISI CÜMLEMİZİN BAŞINA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman21 -- 28 Nisan 2006; 15:16:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hortlak20000

quote:

Dedigim gibi tek tek gönderdiğim tüm msjlara bakabilirsin..Lvl 70 i birak lvl 1 wariorum bile yok..Priest - rogue olmadimi wwarior 1 hiçtir..Tek başına kasan warior görebilir misiniz ? Hayir..Mage kasar priest kasar rogue hayli hayli kasar ama Wariorun tek yolu var oda scroll basip kasmak..Partilerde hep,swift pls,buff pls,str pls,tp pls diye bagiran bi adam warior:)Hiç bi wariorada bugüne kdr özenmedim lvli ne olursa olsun..

lvl i 70 olan arkadaşı takip ettim açıklamalarını güzel buluyordum, ayrıca tebrik ederim o lvl e kadar sıkılmayıp kastıgı için fakat..

Warriorlar hakkında yazdığı artis artis yazıları gördükten sonra içimden cevap veresim geldi.
    Eee oyunda karşılık veriyoruz burada neden vermeyelim.

1- arkadaş demiş ki : warriorlar tek başına kasamaz - YANLIŞ (warriorlar defansları sağlam olduğu için tek başlarına golem, troll vs keserek kasabilirler buffsuz, sen ise onların yanından buffsuz geçerken uzaktan light feet atarak geçersin)
    2- arkadaş demiş ki : warriorlar swift ister tp ister - YANLIŞ (warriorların da pek tabiki kullabildikleri kendilerine özgü sprintleri vardır bu dediğin söz priest ve mageler için geçerlidir, tp olayına gelince onu mage de dahil bütün karakterler ister, ayrıca sen ne kadar bilmesen de warriorların gate skilli vardır partyde arkadaşının yanına tp'lenebilir.)
    3- arkadaşım, sen 70 olmuşsun ss ne baktım ne defansın iyi ne de atagın ?? git talosun veya troll kingin altına yat da görelim? ama beğenmediğin warrior çatır çatır kesiyor...(bana itemden bahsetme sendeki itemler ile 70 e gerek yok 65 warrior rahat keser bu bahsettiğim bossları)
    4- sen warrior görmemişsin ne warriorlar var ki, asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca 5-6 kişilik hatta 8 kişilik party'i tek başına dağıtabilir, rogue ne kadar sağlam olursa olsun defansından kaybettiği ve skill gecikmesi olduğu için bunu yapamaz.
    5- warrior HP olarak senden avantajlıdır, defans oalrak avantajlıdır, bi kere karizmadır, şekli vardır, senin gibi 70 olup da tarla faresi gibi ortalarda dolaşmaz asaleti yeter warriorun.
    6- warriorlar priest olmadan 1 hiçtir demişsin bu söz sizin için geçerli ortalama bir user'in 3000-3500 canı vardır, sen kazandığın np'leri ya mageye ya da warriora ks yaparak alabilirsin, öldürücü skillin sağlamdır, fakat çok büyük bir dez avantajdır ki geç dolar. sen yarım olan healtleri kontrol edeceksin spike'ı vurup tüyeceksin, warriorlardan uzak geçeceksin senin oyun mantığın bu (üzgünüm karakterinin özelliği)
    7- son olarak sana şunu söyleyim, sen warioru kıskandığın için sevmiyorsun 70 oldugun halde seni kestikleri için :) (Doğaldır o defans ile karşıma çıksan sana raptorum ile bi ters bi düz yaparım)
    8- bir daha bi karakteri eleştirirken doğruları göz ardı etme lvl 70 noobkardeşim.

Not: Diğer rogue arkadaşlardan özür dilerim.

sözlerine dikkat et , ve sana sorayım bu hor gördüğün rogue ler neden her serverda 1 inciler?
    sana ve dediklerine sadece gülüyorum

• quote:

7- son olarak sana şunu söyleyim, sen warioru kıskandığın için sevmiyorsun 70 oldugun halde seni kestikleri için :) (Doğaldır o defans ile karşıma çıksan sana raptorum ile bi ters bi düz yaparım)

hortlak arkadaşım bu arada kimin kimi kıskandığı çok rahat belli oluyo zaten lo_ol
  • hayırlı olsun...
  • quote:

Ya bu kdr noob olmani anlamiyorum..SS e bak 99.00 ve istedigi ex yaklaşık 3 milyon..Raptor +8 dedigin item 1.5 yıldır oynayan biri için nedir ki?Sana aresteki mage ile Czde yaptigim showlari bile gösteririm raptorlu ve darkvaneli..O magede hacklendi..Şuan lvl 64 ve üzeri fena deil..istersen onunda SS lerini çekeim.Ve areste ::FracturedMind::,Cengiz_Nazar_Cafe,Masters_Healler,HURR1CANE,Longyan,gibi çoğu lvl 70 daha sayabilceğim bi sürü insana sor Brutai Kimdir die sana anlatsinlar..Crimson partilerinin..Nova townlarin vazgecilmez adamiydim ben..Hatta satiyorum hala ilan duruo sitede..Biraz ettigin laflara dikkat et.

ahh abı ahhh bıde orda AMWAY desen ahh :(( adam doru soluo adamı adım gıbı tanırım adamı yok sen deilsin ismini kapattından bellı falan filan dıosanız ona bakarsan f9 un videosundada o ya basıp kendı ısmı kapatıo buna ne cvb werıcenız ??

• quote:

quote:

Dedigim gibi tek tek gönderdiğim tüm msjlara bakabilirsin..Lvl 70 i birak lvl 1 wariorum bile yok..Priest - rogue olmadimi wwarior 1 hiçtir..Tek başına kasan warior görebilir misiniz ? Hayir..Mage kasar priest kasar rogue hayli hayli kasar ama Wariorun tek yolu var oda scroll basip kasmak..Partilerde hep,swift pls,buff pls,str pls,tp pls diye bagiran bi adam warior:)Hiç bi wariorada bugüne kdr özenmedim lvli ne olursa olsun..

lvl i 70 olan arkadaşı takip ettim açıklamalarını güzel buluyordum, ayrıca tebrik ederim o lvl e kadar sıkılmayıp kastıgı için fakat..

Warriorlar hakkında yazdığı artis artis yazıları gördükten sonra içimden cevap veresim geldi.
    Eee oyunda karşılık veriyoruz burada neden vermeyelim.

1- arkadaş demiş ki : warriorlar tek başına kasamaz - YANLIŞ (warriorlar defansları sağlam olduğu için tek başlarına golem, troll vs keserek kasabilirler buffsuz, sen ise onların yanından buffsuz geçerken uzaktan light feet atarak geçersin)
    2- arkadaş demiş ki : warriorlar swift ister tp ister - YANLIŞ (warriorların da pek tabiki kullabildikleri kendilerine özgü sprintleri vardır bu dediğin söz priest ve mageler için geçerlidir, tp olayına gelince onu mage de dahil bütün karakterler ister, ayrıca sen ne kadar bilmesen de warriorların gate skilli vardır partyde arkadaşının yanına tp'lenebilir.)
    3- arkadaşım, sen 70 olmuşsun ss ne baktım ne defansın iyi ne de atagın ?? git talosun veya troll kingin altına yat da görelim? ama beğenmediğin warrior çatır çatır kesiyor...(bana itemden bahsetme sendeki itemler ile 70 e gerek yok 65 warrior rahat keser bu bahsettiğim bossları)
    4- sen warrior görmemişsin ne warriorlar var ki, asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca 5-6 kişilik hatta 8 kişilik party'i tek başına dağıtabilir, rogue ne kadar sağlam olursa olsun defansından kaybettiği ve skill gecikmesi olduğu için bunu yapamaz.
    5- warrior HP olarak senden avantajlıdır, defans oalrak avantajlıdır, bi kere karizmadır, şekli vardır, senin gibi 70 olup da tarla faresi gibi ortalarda dolaşmaz asaleti yeter warriorun.
    6- warriorlar priest olmadan 1 hiçtir demişsin bu söz sizin için geçerli ortalama bir user'in 3000-3500 canı vardır, sen kazandığın np'leri ya mageye ya da warriora ks yaparak alabilirsin, öldürücü skillin sağlamdır, fakat çok büyük bir dez avantajdır ki geç dolar. sen yarım olan healtleri kontrol edeceksin spike'ı vurup tüyeceksin, warriorlardan uzak geçeceksin senin oyun mantığın bu (üzgünüm karakterinin özelliği)
    8- bir daha bi karakteri eleştirirken doğruları göz ardı etme lvl 70 noob kardeşim.

Not: Diğer rogue arkadaşlardan özür dilerim.

saçmalamışsın

• Hüner dts vuramadan dtsyi kesmek..Tek başına healsiz buffsiz saatlerce pod basmadan dts kesebilirsin rogue ile..Wariorun özellikleri inkar edilmez derece güzel ama tek başına olunca deil..Şu kdrını söleyeyim..2 warioru apos keserken göremezsin..Yanlarina illa bi rogue alirlar..Ama wariorsuz bi apos parti yapılır..Yaada troll vs..Bunu kabullenmek neden bu kdr zor?
  • Tebrikler
  • bana saçmalamışsın diyen arkadaşlara soruyorum, adam warriorlar hakkında yorum yapmış cevap verdik, yazdıklarımın hangisi yanlış ??

delikanlı olan yok o öyle değil böyle derdi yalandan yeri karakterini savunmazdı , açıklama yapamıyosunuz doğrular karşısında -saçmalamışsın deyip geçiştiriyosunuz.
    siz oyunda da böylesiniz, gözününüzün kestiğine gider...kesmediğine ise kaçar gider
    ayrıca o kıskanıyorsun diyen elemana sözüm, lvl 'im 65 olmasına ragmen ac'li 1090 defansım 2110 atağım war, bu elemanın neyini kıskanayım ???
    tk dan tut talosuna dm sine hq sine oyunda gördüğün ve göremeyeceğin her türlü yaratığa gider yapıyorum ne olursa olsun ya sen ????
    her türlü keserim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hortlak20000 -- 28 Nisan 2006; 18:57:22 >

• Sakin ol..charin hayirli olsun.güzelmiş..bosslarida kes ama bazı gercekleri kabul et..Kimse sana onu beni şunu kesemezsin demior..Tek başına en kötü char wariordur dioruz..Hepsi bu..
  • weight 650 ps kokuları alıom
  • quote:

Clani yeni kurdum..yeni dedigim 3 gün oldu..Ezik gibi görünmek hoşuma gidio..Bugün apos partide biri ks yapiodu..Kendine çok güveniosun herhalde dedim..Gülerek evet dedi sonra arenaya çektim bunu:)Ne denediyse yatti sürekli sonra Küfür edip Pm i blockladi gitti..

uahuahahuahuaha war oole esikler
  • quote:

bana saçmalamışsın diyen arkadaşlara soruyorum, adam warriorlar hakkında yorum yapmış cevap verdik, yazdıklarımın hangisi yanlış ??

delikanlı olan yok o öyle değil böyle derdi yalandan yeri karakterini savunmazdı , açıklama yapamıyosunuz doğrular karşısında -saçmalamışsın deyip geçiştiriyosunuz.
    siz oyunda da böylesiniz, gözününüzün kestiğine gider...kesmediğine ise kaçar gider
    ayrıca o kıskanıyorsun diyen elemana sözüm, lvl 'im 65 olmasına ragmen ac'li 1090 defansım 2110 atağım war, bu elemanın neyini kıskanayım ???
    tk dan tut talosuna dm sine hq sine oyunda gördüğün ve göremeyeceğin her türlü yaratığa gider yapıyorum ne olursa olsun ya sen ????
    her türlü keserim

warriorda abartı item yoksa asla kaçmam bu 1. si ve spike la 800 kadar vurursam o warrior benden korksun size bu kadar söyliyim
    farz et priestle kapışcak ve torment/parazit gibi bişey yedi sence bu kağşmanın sonu ne olur yada kapışmaya warriorun .. yermi ben bi sürü warrior tanıyorum ilision atıyorum malice yedik diye town çekiyolar inanmıyosan çık czye dene

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

weight 650 ps kokuları alıom

hesapla doğru weightir çünkü lvl başına 5 weight artar benim charda 610 weight war lvl 62
  • Ordaki weighti 1100 bile yapabilirsin..Ve orda anormal olan ne onu anlamış değilim..Zaten savaşa yetişemedim die canım sıkılıo adamı iyice daraltiosun ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michaelangelo -- 28 Nisan 2006; 19:20:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayti

O manner ne öle yaw

anlamıyormusun koxp la kasmış
    exp artsın diye hep civciv almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

warriorda abartı item yoksa asla kaçmam bu 1. si ve spike la 800 kadar vurursam o warrior benden korksun size bu kadar söyliyim
    farz et priestle kapışcak ve torment/parazit gibi bişey yedi sence bu kağşmanın sonu ne olur yada kapışmaya warriorun .. yermi ben bi sürü warrior tanıyorum ilision atıyorum malice yedik diye town çekiyolar inanmıyosan çık czye dene

gayet sakinim kardeş, karşılıklı tarışma forumu idi biz sadece bunu yaptık fikirlerimizi dile getirdik, hem konu da şenlenmiş oldu :)

fakat DmXxXx arkadaşıma da bi kaç söz söyleyim müsadenizle.

öncelikle biz şartları ve karakterleri eşit ortamda tartışıyoruz olaya malice,torment,parazite ekledin ne yaptın sen :)
    kabul ediyorum bir karakter ne kadar sağlam olursa olsun bu bahsettiğin olaylar olduğunda isterse lvl 80 olsun fazla dayanma şansı yok.
    ben malice yediğimde defansım 550 civarı oluyor e kardeşim senin kaç oluyor :) benim yine 1-2 kişi saldırsa bile town çekebilme ihtimalim az buçuk defansım var, sen direk 300 defansa iniyosun hangimizin yaşama şansı daha fazla :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Judgement_Tr

quote:

Orjinalden alıntı: nayti

O manner ne öle yaw

anlamıyormusun koxp la kasmış
    exp artsın diye hep civciv almış

lafa bak. bitek koxp kullananlar mı exp artmasını akıl ediyolar. koxp kullanmayanlar civciv alamaz mı? alkoçun da mannerı böyle bişeydi o adam da asassin koxp falan yok 2sinde de. adam gelir civcivleri toplar arkasında bi priestle apos döner. al sana manner.

• Abi adam bazı kavramları aklında kazımış ve öle bi çağrışım gördüğünde hemen teşhişi koyuyo..Manner fazla: Bu koxpcu..Sen lvl 65 olda koxp kas bakalım..Yer mi?2005 şubattan beri bu emek..
  • Yeter beyler kavga yok.. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış bence fazla uuraşmayın adam kasmış 70 olmuş işte ezik mezik demeyin 2 kere hack yemiş adam için itemler ii bile hem zaten bundan sonra adam item kasmaya başlar adam 70 olmaya kasmış zaman mı var item kasmaya Warrior olayına gelirsek scrollsuz en kotu char warriordur ama scrolla gerçekten güçlü oluyorlar. Ama debuf yiyince kendilerini cure etme gibi bi şansları olmadığı için pek bi şansları olmuyo. Ama bunların hepsi oynayana göre değişir...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.