Şimdi Ara

70 Olmaya 3 m EX kaldi..Son halim.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hortlak20000

quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

warriorda abartı item yoksa asla kaçmam bu 1. si ve spike la 800 kadar vurursam o warrior benden korksun size bu kadar söyliyim
    farz et priestle kapışcak ve torment/parazit gibi bişey yedi sence bu kağşmanın sonu ne olur yada kapışmaya warriorun .. yermi ben bi sürü warrior tanıyorum ilision atıyorum malice yedik diye town çekiyolar inanmıyosan çık czye dene

gayet sakinim kardeş, karşılıklı tarışma forumu idi biz sadece bunu yaptık fikirlerimizi dile getirdik, hem konu da şenlenmiş oldu :)

fakat DmXxXx arkadaşıma da bi kaç söz söyleyim müsadenizle.

öncelikle biz şartları ve karakterleri eşit ortamda tartışıyoruz olaya malice,torment,parazite ekledin ne yaptın sen :)
    kabul ediyorum bir karakter ne kadar sağlam olursa olsun bu bahsettiğin olaylar olduğunda isterse lvl 80 olsun fazla dayanma şansı yok.
    ben malice yediğimde defansım 550 civarı oluyor e kardeşim senin kaç oluyor :) benim yine 1-2 kişi saldırsa bile town çekebilme ihtimalim az buçuk defansım var, sen direk 300 defansa iniyosun hangimizin yaşama şansı daha fazla :)

madem isim verdin cevap hakkı doğdu o dediğim şeyleri yediğin zaman roguede cure var verir curesini alır safety i yer birir o adamı peki ya warrior napar seninde diğin kibi pot basıp town diyceksin debuff, debuff yersen kaçarsın cure verip far buff istersin warrior napar town
    priest bunları sana atarkan yan yana olmuyosunuz tabiki kaçabilrsin LF ile

• valla cz de bahsetttigimiz olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki ne cure atmaya fırsatın kalıyor ne de town çekmeye, ben dikkat edersen 2 kişi saldırsa da town çekebiliyorum dedim ama aynı durum senin başına gelse biraz zor be kardeş ;)
  • olayı asas warrior tartışmasına çevirdik kim ne derse desin her serverın np 1. leri asas lardır buda tesadüff değildir heralde yada bi +8 raptorla tek bi +8 shard aynı fiyat bilmem anlaya bildinmi70 olan arkadaş hala nick ini söylemeni bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

Hüner dts vuramadan dtsyi kesmek..Tek başına healsiz buffsiz saatlerce pod basmadan dts kesebilirsin rogue ile..Wariorun özellikleri inkar edilmez derece güzel ama tek başına olunca deil..Şu kdrını söleyeyim..2 warioru apos keserken göremezsin..Yanlarina illa bi rogue alirlar..Ama wariorsuz bi apos parti yapılır..Yaada troll vs..Bunu kabullenmek neden bu kdr zor?

lol gel sana solo apos döneyim warrior ile rogue kıyaslanamaz bile bi kere bütün rogueler warriorların eline bakar abi boss kestin ne çıktı abi dm keselim shard lazım vs.sadece wolf ve sw vermek için yaratılmış gereksiz bi karakter
  • NN.. clanı ile ismi aynı
    nasılsın kanka arenada ki bufferim ben hatırmadın sanırım
    yalan sahte gibi palavralar atmayın adam 70 lvl rokue
    konustuk arenada 70 skilinin 2 . kullancağın skilinin vurusu nu artırdığı gibi bişeler konusmutuk sanırım hatırlarsın güzel bi charı var helal olsun başka bişe demiyorum
  • süper olmuş hayırlı olsun
  • kısacası tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

quote:

quote:

Dedigim gibi tek tek gönderdiğim tüm msjlara bakabilirsin..Lvl 70 i birak lvl 1 wariorum bile yok..Priest - rogue olmadimi wwarior 1 hiçtir..Tek başına kasan warior görebilir misiniz ? Hayir..Mage kasar priest kasar rogue hayli hayli kasar ama Wariorun tek yolu var oda scroll basip kasmak..Partilerde hep,swift pls,buff pls,str pls,tp pls diye bagiran bi adam warior:)Hiç bi wariorada bugüne kdr özenmedim lvli ne olursa olsun..

lvl i 70 olan arkadaşı takip ettim açıklamalarını güzel buluyordum, ayrıca tebrik ederim o lvl e kadar sıkılmayıp kastıgı için fakat..

Warriorlar hakkında yazdığı artis artis yazıları gördükten sonra içimden cevap veresim geldi.
    Eee oyunda karşılık veriyoruz burada neden vermeyelim.

1- arkadaş demiş ki : warriorlar tek başına kasamaz - YANLIŞ (warriorlar defansları sağlam olduğu için tek başlarına golem, troll vs keserek kasabilirler buffsuz, sen ise onların yanından buffsuz geçerken uzaktan light feet atarak geçersin)
    2- arkadaş demiş ki : warriorlar swift ister tp ister - YANLIŞ (warriorların da pek tabiki kullabildikleri kendilerine özgü sprintleri vardır bu dediğin söz priest ve mageler için geçerlidir, tp olayına gelince onu mage de dahil bütün karakterler ister, ayrıca sen ne kadar bilmesen de warriorların gate skilli vardır partyde arkadaşının yanına tp'lenebilir.)
    3- arkadaşım, sen 70 olmuşsun ss ne baktım ne defansın iyi ne de atagın ?? git talosun veya troll kingin altına yat da görelim? ama beğenmediğin warrior çatır çatır kesiyor...(bana itemden bahsetme sendeki itemler ile 70 e gerek yok 65 warrior rahat keser bu bahsettiğim bossları)
    4- sen warrior görmemişsin ne warriorlar var ki, asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca 5-6 kişilik hatta 8 kişilik party'i tek başına dağıtabilir, rogue ne kadar sağlam olursa olsun defansından kaybettiği ve skill gecikmesi olduğu için bunu yapamaz.
    5- warrior HP olarak senden avantajlıdır, defans oalrak avantajlıdır, bi kere karizmadır, şekli vardır, senin gibi 70 olup da tarla faresi gibi ortalarda dolaşmaz asaleti yeter warriorun.
    6- warriorlar priest olmadan 1 hiçtir demişsin bu söz sizin için geçerli ortalama bir user'in 3000-3500 canı vardır, sen kazandığın np'leri ya mageye ya da warriora ks yaparak alabilirsin, öldürücü skillin sağlamdır, fakat çok büyük bir dez avantajdır ki geç dolar. sen yarım olan healtleri kontrol edeceksin spike'ı vurup tüyeceksin, warriorlardan uzak geçeceksin senin oyun mantığın bu (üzgünüm karakterinin özelliği)
    7- son olarak sana şunu söyleyim, sen warioru kıskandığın için sevmiyorsun 70 oldugun halde seni kestikleri için :) (Doğaldır o defans ile karşıma çıksan sana raptorum ile bi ters bi düz yaparım)
    8- bir daha bi karakteri eleştirirken doğruları göz ardı etme lvl 70 noobkardeşim.

Not: Diğer rogue arkadaşlardan özür dilerim.

sözlerine dikkat et , ve sana sorayım bu hor gördüğün rogue ler neden her serverda 1 inciler?
    sana ve dediklerine sadece gülüyorum

70 lwl olmuşsun charın hayırlı olsun bu söyleyeceğim lafları üstüne alınmamanı rica ediyorum... Seni suçlamıyorum genel konuşucam...
    Arkadaşım Rogueler bütün server'larda 1. demişsin. Neye göre birinci?
    Np dersen: Bence Asasin'in np kasması için item-sağlamlık o kadar da önemli değil. Tek ihtiyacı olan şey Kıvrak zeka 55+ bi asasin rush'tan veya topluluktan kopmadıkça (yani single takılmadıkça) spike'la çok rahat ks yaparak np kasabilir.
    Exp olarak dersen: Sana şu kadar söyleyeyim Cypher'da 60 lwl bi warrior'un YTL değeri : Atıyorum 150ytl ise Rogue'nin değeri: 30-40 ytl sence neden? Çok düşünmene gerek yok söyleyeyim COXP. Cypher'da adamların Eslant DM'ye koxp kurduklarını gördüm.........

Charın tekrar hayırlı olsun, İnş. bi daha hack yüzü görmessin. Adama evlat acısı gibi koyuyo..
    Darısı hepinizin başına

• Jervan sölicek bişe bırakmamışsın neredeyse tamamını sölemişsin..Bugün kardeşim gidip Dm leree yatmış ben arenadan çktıktan sonra..lvl yine 69 düştü ve şimdi onu kasmakla mesgulum..
    Senin o saglam dedigin wariouru 3 defa woflsuz aldim.:) Hatta arenada önüne geleni kesen wariorla clan arenada kapıştık o scrollu ben scrollsuz..1 defa o 3 defa ben.
    Sana bana attack yap derken bugün aldigim sword defance'i kontrol ediyordum..Normalde 650 fln vuruodun onu taktiktan sonra 500 e düştü..Ama half plate olmasi kötü..
  • quote:

quote:

Dedigim gibi tek tek gönderdiğim tüm msjlara bakabilirsin..Lvl 70 i birak lvl 1 wariorum bile yok..Priest - rogue olmadimi wwarior 1 hiçtir..Tek başına kasan warior görebilir misiniz ? Hayir..Mage kasar priest kasar rogue hayli hayli kasar ama Wariorun tek yolu var oda scroll basip kasmak..Partilerde hep,swift pls,buff pls,str pls,tp pls diye bagiran bi adam warior:)Hiç bi wariorada bugüne kdr özenmedim lvli ne olursa olsun..

lvl i 70 olan arkadaşı takip ettim açıklamalarını güzel buluyordum, ayrıca tebrik ederim o lvl e kadar sıkılmayıp kastıgı için fakat..

Warriorlar hakkında yazdığı artis artis yazıları gördükten sonra içimden cevap veresim geldi.
    Eee oyunda karşılık veriyoruz burada neden vermeyelim.

1- arkadaş demiş ki : warriorlar tek başına kasamaz - YANLIŞ (warriorlar defansları sağlam olduğu için tek başlarına golem, troll vs keserek kasabilirler buffsuz, sen ise onların yanından buffsuz geçerken uzaktan light feet atarak geçersin)
    2- arkadaş demiş ki : warriorlar swift ister tp ister - YANLIŞ (warriorların da pek tabiki kullabildikleri kendilerine özgü sprintleri vardır bu dediğin söz priest ve mageler için geçerlidir, tp olayına gelince onu mage de dahil bütün karakterler ister, ayrıca sen ne kadar bilmesen de warriorların gate skilli vardır partyde arkadaşının yanına tp'lenebilir.)
    3- arkadaşım, sen 70 olmuşsun ss ne baktım ne defansın iyi ne de atagın ?? git talosun veya troll kingin altına yat da görelim? ama beğenmediğin warrior çatır çatır kesiyor...(bana itemden bahsetme sendeki itemler ile 70 e gerek yok 65 warrior rahat keser bu bahsettiğim bossları)
    4- sen warrior görmemişsin ne warriorlar var ki, asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca 5-6 kişilik hatta 8 kişilik party'i tek başına dağıtabilir, rogue ne kadar sağlam olursa olsun defansından kaybettiği ve skill gecikmesi olduğu için bunu yapamaz.
    5- warrior HP olarak senden avantajlıdır, defans oalrak avantajlıdır, bi kere karizmadır, şekli vardır, senin gibi 70 olup da tarla faresi gibi ortalarda dolaşmaz asaleti yeter warriorun.
    6- warriorlar priest olmadan 1 hiçtir demişsin bu söz sizin için geçerli ortalama bir user'in 3000-3500 canı vardır, sen kazandığın np'leri ya mageye ya da warriora ks yaparak alabilirsin, öldürücü skillin sağlamdır, fakat çok büyük bir dez avantajdır ki geç dolar. sen yarım olan healtleri kontrol edeceksin spike'ı vurup tüyeceksin, warriorlardan uzak geçeceksin senin oyun mantığın bu (üzgünüm karakterinin özelliği)
    7- son olarak sana şunu söyleyim, sen warioru kıskandığın için sevmiyorsun 70 oldugun halde seni kestikleri için :) (Doğaldır o defans ile karşıma çıksan sana raptorum ile bi ters bi düz yaparım)
    8- bir daha bi karakteri eleştirirken doğruları göz ardı etme lvl 70 noob kardeşim.

Not: Diğer rogue arkadaşlardan özür dilerim.

quote:

asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca

Offfffffffffff be ne yazmışsın valla..ayrıca her maddeyi doğru buluorum.arkadaş çok ii yazmış.5. madde beni bitirdi...Ne priestler var lwl 57 im arenada pvp teklifleri gelio.Warriorun vuruşlarını bütün karakterler merak edio..hatta sana şunu söyliyeyim..warriorun bir asaleti vardır..hele raptorlu ve shell li ise...warrior kullanmak emek ister...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 29 Nisan 2006; 5:08:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

Hüner dts vuramadan dtsyi kesmek..Tek başına healsiz buffsiz saatlerce pod basmadan dts kesebilirsin rogue ile..Wariorun özellikleri inkar edilmez derece güzel ama tek başına olunca deil..Şu kdrını söleyeyim..2 warioru apos keserken göremezsin..Yanlarina illa bi rogue alirlar..Ama wariorsuz bi apos parti yapılır..Yaada troll vs..Bunu kabullenmek neden bu kdr zor?

lol gel sana solo apos döneyim warrior ile rogue kıyaslanamaz bile bi kere bütün rogueler warriorların eline bakar abi boss kestin ne çıktı abi dm keselim shard lazım vs.sadece wolf ve sw vermek için yaratılmış gereksiz bi karakter

sen öle san git biraz czde orc dm ye bak eziq asaslar bile kesiyo adamda +8 / +7 mirage var çatır çatır kesiyo sendende hızlı kestiğine eminim adı Vua çoğu zamn orda görüyorum tek priestle keseiyo adam

• hayırlı uğurlu olsn darısı başımızaa
  • HAYIRLI OLSUN
  • quote:

Jervan sölicek bişe bırakmamışsın neredeyse tamamını sölemişsin..Bugün kardeşim gidip Dm leree yatmış ben arenadan çktıktan sonra..lvl yine 69 düştü ve şimdi onu kasmakla mesgulum..
    Senin o saglam dedigin wariouru 3 defa woflsuz aldim.:) Hatta arenada önüne geleni kesen wariorla clan arenada kapıştık o scrollu ben scrollsuz..1 defa o 3 defa ben.
    Sana bana attack yap derken bugün aldigim sword defance'i kontrol ediyordum..Normalde 650 fln vuruodun onu taktiktan sonra 500 e düştü..Ama half plate olmasi kötü..

güzel kardeşim hayırlı olsun ama ben de ki durandal berbat bişe item alamıyorum düpe çıkacak diye zaten para da kalmadı 2 milyarlık item düpe çıktı berbat bir durum sağlam dediğim warrioru teke tekde ben hep aldım ama malice attım tabi buffludum bide onun bufu önemli değil acsi çok du biraz denge getirdim ama ben malice yediğim zaman asaslar yalan ediyo warriordan korkmam zaten lvl 65 üstü olmadıkca kesemiyo (tabi bu combo programı kullanmıyosa adam ben potbasana kadar bana 3500 vuruyo )ama rokuler çok pis ( dd başlığım ve +7 ms düpe çıktı yoksa odahikayedi ama ) nese ogün daha konuşcak çok şey vardı sohbet iidi yani teşekkür ederim dc olmasak iide kesiyoduk :) )

• quote:

Orjinalden alıntı: Devil_is_Magic

quote:

Jervan sölicek bişe bırakmamışsın neredeyse tamamını sölemişsin..Bugün kardeşim gidip Dm leree yatmış ben arenadan çktıktan sonra..lvl yine 69 düştü ve şimdi onu kasmakla mesgulum..

güzel kardeşim hayırlı olsun ama ben de ki durandal berbat bişe item alamıyorum düpe çıkacak diye zaten para da kalmadı 2 milyarlık item düpe çıktı berbat bir durum sağlam dediğim warrioru teke tekde ben hep aldım ama malice attım tabi buffludum bide onun bufu önemli değil acsi çok du biraz denge getirdim ama ben malice yediğim zaman asaslar yalan ediyo warriordan korkmam zaten lvl 65 üstü olmadıkca kesemiyo (tabi bu combo programı kullanmıyosa adam ben potbasana kadar bana 3500 vuruyo )ama rokuler çok pis ( dd başlığım ve +7 ms düpe çıktı yoksa odahikayedi ama ) nese ogün daha konuşcak çok şey vardı sohbet iidi yani teşekkür ederim dc olmasak iide kesiyoduk :) )

bu arada alkoç abi sende hoş geldin görünmüyodun uzun zamandı
    (özür dilerim değiştir yapacaktım alıntı yapmısım) yaşıma bağışlayın henüz çok gencim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devil_is_Magic -- 30 Nisan 2006; 13:48:10 >

• bende areste oynuyorum warriorum war ancak cengiz abiyle ben taa oyun ilk açıldıgından beri mage kasıodum cengiz abi kasardı beni lwl 64 cengiz abi
  • hayırlı olsun ne dıyelım dımı ark'lar allah herkeze wersın:)))) ins...
  • quote:

quote:

quote:

bu arada alkoç abi sende hoş geldin görünmüyodun uzun zamandı
    (özür dilerim değiştir yapacaktım alıntı yapmısım) yaşıma bağışlayın henüz çok gencim :

GÖRÜNMEM İÇİN Bİ SEBEP YOK SADECE ARADA GİRİP BAKIYORUM.

• Saol alkoc..Sen beni aresten hatirlarsin belki senin kardeşin arada girerdi seni harpylerde kasarrdik..Nikim BrutaI'ydi aresteki mage..En son 67 de görmüştüm seni..inş ilerleme kaydetmişsindir..Lvl 67-69 arasi hiç gitmiyor tam 1 işkence..Allah kolaylik versin sana ve diger arkadaşlarra..
  • quote:

Saol alkoc..Sen beni aresten hatirlarsin belki senin kardeşin arada girerdi seni harpylerde kasarrdik..Nikim BrutaI'ydi aresteki mage..En son 67 de görmüştüm seni..inş ilerleme kaydetmişsindir..Lvl 67-69 arasi hiç gitmiyor tam 1 işkence..Allah kolaylik versin sana ve diger arkadaşlarra..

:)) zor 283 milyon kasmak hele...azaldı gerçi benim bişi kalmadı 4 ravenden %00.01 gelince tabi ki heves kalmıyo ama bitti gibi bişi kasma benim için:) ama şu da bi gerçek 70 olmakla hiç bişi bitmiyo aksine yeni bişiler başlıyo....
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.