Şimdi Ara

70 Olmaya 3 m EX kaldi..Son halim.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yardim ederim tabi..Ama güvenllik açısından msn adreslerini eklemiyorum ..Malum 2 defa hacklendik..Özel mesay yada post ile nikini bana yazarsan iyi olur..Genelde B1 de takilirim ve ordan pm atmayi denerim..Görüşlerine katiliyorum ayrica..
  • haydaaa ne kadar uzamuş bu topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: spoiled31

haydaaa ne kadar uzamuş bu topic
  • brutai kanka demın sen aresde yardım ede bilirim derken para yardımımı demek ıstedın bana :) eğer oleyse aresde bı gun bulusalım +7 ıronx almam gerekde :)

herneyse konu cokkkk dağaldı sen bıze su 70 lık charından bıraz ss ler koda senlenek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 4 Mayıs 2006; 18:36:27 >
  • Ya bu adamlara İnanmıycaksınız 70 felan değil uzatmayın konuyu öküzün teki ben 70 olmaya 3 m kalmış
    ordaki skill leri kopyalıyo 70 oldum diye millete yalan söylüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: enesbey

Ya bu adamlara İnanmıycaksınız 70 felan değil uzatmayın konuyu öküzün teki ben 70 olmaya 3 m kalmış
    ordaki skill leri kopyalıyo 70 oldum diye millete yalan söylüyor

Ya siz ne kadar acayip insanlarsınız ya ben bu topici açan arkadaşı hiç görmedim ama bi ko nun sitesinden bakın kaç m exp istyo diye falan. Bi karşılaştırın o zaman anlıcaksınız. Bu arada bu arkadaşta baya bi kıskanç galiba zuahhahahah çatlıcak şimdi kıskançlığından Nazar etme noolur kas seninde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 6 Mayıs 2006; 14:09:22 >

• enesbey: olm sen warya harbi hoşafsın,amele herif
  • Kaç günde olduğunu 70 oldugunu sorsam bi cevap alabilirmiyim?
  • evet NNCS ismini sık sık goruyorum sonunda kosp u bırakmişsin tabi insan 70 olunca gerek kalmiyor.....
  • ahuahahua czde seek açık gezen adam bu kadar görgüzsüzlük olmazki adam seek açmış millete öyle dalıyor. townda oturup seek açıp party i blocklayanı gördüm moradondada aynısını yapanı gördümde czde neden yapar anlamadım .hayır bide 62 lvl da kesiom seni iyice rezil oluyon..

ben bu smiley leri çok sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SmyrnA_ -- 6 Mayıs 2006; 14:52:14 >

• lwl 69 da 1700 atack var lwl 70 de ise 1400 anlamadım yaf
  • NNCS name chance scrolun kısa yazılısımı ?
    daha önceki ismin neydi (1700 atak wolf lu olmalı)
  • charın ismide söliyim Michelengelo bende CooL_KarTal miclengelo aposta kasıon gel ikimiz döneim?
  • birader bi sorum olacak 260k npn var ve küçücük mor bir kolluğuun var sen ismini silmiyorsun clanını siliyorsun yeme bizi hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DetonatioN

O kolluk grade 5 kollu değilmi senin np 236.347
    clandan adamın birinde belki -236.346 np vardır
  • grade 5 283k np hmmm bu işte bi bit yeniği var
    senin tek başına grade 2-3 ikisinden biri olman lazım ama sen 5 sin bi gariplik var ama neysse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZFR_99

quote:

Orjinalden alıntı: emperor_tr

quote:

Orjinalden alıntı: hortlak20000

quote:

Orjinalden alıntı: Michaelangelo

Dedigim gibi tek tek gönderdiğim tüm msjlara bakabilirsin..Lvl 70 i birak lvl 1 wariorum bile yok..Priest - rogue olmadimi wwarior 1 hiçtir..Tek başına kasan warior görebilir misiniz ? Hayir..Mage kasar priest kasar rogue hayli hayli kasar ama Wariorun tek yolu var oda scroll basip kasmak..Partilerde hep,swift pls,buff pls,str pls,tp pls diye bagiran bi adam warior:)Hiç bi wariorada bugüne kdr özenmedim lvli ne olursa olsun..

lvl i 70 olan arkadaşı takip ettim açıklamalarını güzel buluyordum, ayrıca tebrik ederim o lvl e kadar sıkılmayıp kastıgı için fakat..

Warriorlar hakkında yazdığı artis artis yazıları gördükten sonra içimden cevap veresim geldi.
    Eee oyunda karşılık veriyoruz burada neden vermeyelim.

1- arkadaş demiş ki : warriorlar tek başına kasamaz - YANLIŞ (warriorlar defansları sağlam olduğu için tek başlarına golem, troll vs keserek kasabilirler buffsuz, sen ise onların yanından buffsuz geçerken uzaktan light feet atarak geçersin)
    2- arkadaş demiş ki : warriorlar swift ister tp ister - YANLIŞ (warriorların da pek tabiki kullabildikleri kendilerine özgü sprintleri vardır bu dediğin söz priest ve mageler için geçerlidir, tp olayına gelince onu mage de dahil bütün karakterler ister, ayrıca sen ne kadar bilmesen de warriorların gate skilli vardır partyde arkadaşının yanına tp'lenebilir.)
    3- arkadaşım, sen 70 olmuşsun ss ne baktım ne defansın iyi ne de atagın ?? git talosun veya troll kingin altına yat da görelim? ama beğenmediğin warrior çatır çatır kesiyor...(bana itemden bahsetme sendeki itemler ile 70 e gerek yok 65 warrior rahat keser bu bahsettiğim bossları)
    4- sen warrior görmemişsin ne warriorlar var ki, asas ın spike'ı gibi damage alır, yatmak da bilmez..Sağlam bir warrior koskoca 5-6 kişilik hatta 8 kişilik party'i tek başına dağıtabilir, rogue ne kadar sağlam olursa olsun defansından kaybettiği ve skill gecikmesi olduğu için bunu yapamaz.
    5- warrior HP olarak senden avantajlıdır, defans oalrak avantajlıdır, bi kere karizmadır, şekli vardır, senin gibi 70 olup da tarla faresi gibi ortalarda dolaşmaz asaleti yeter warriorun.
    6- warriorlar priest olmadan 1 hiçtir demişsin bu söz sizin için geçerli ortalama bir user'in 3000-3500 canı vardır, sen kazandığın np'leri ya mageye ya da warriora ks yaparak alabilirsin, öldürücü skillin sağlamdır, fakat çok büyük bir dez avantajdır ki geç dolar. sen yarım olan healtleri kontrol edeceksin spike'ı vurup tüyeceksin, warriorlardan uzak geçeceksin senin oyun mantığın bu (üzgünüm karakterinin özelliği)
    7- son olarak sana şunu söyleyim, sen warioru kıskandığın için sevmiyorsun 70 oldugun halde seni kestikleri için :) (Doğaldır o defans ile karşıma çıksan sana raptorum ile bi ters bi düz yaparım)
    8- bir daha bi karakteri eleştirirken doğruları göz ardı etme lvl 70 noobkardeşim.

Not: Diğer rogue arkadaşlardan özür dilerim.

sözlerine dikkat et , ve sana sorayım bu hor gördüğün rogue ler neden her serverda 1 inciler?
    sana ve dediklerine sadece gülüyorum

70 lwl olmuşsun charın hayırlı olsun bu söyleyeceğim lafları üstüne alınmamanı rica ediyorum... Seni suçlamıyorum genel konuşucam...
    Arkadaşım Rogueler bütün server'larda 1. demişsin. Neye göre birinci?
    Np dersen: Bence Asasin'in np kasması için item-sağlamlık o kadar da önemli değil. Tek ihtiyacı olan şey Kıvrak zeka 55+ bi asasin rush'tan veya topluluktan kopmadıkça (yani single takılmadıkça) spike'la çok rahat ks yaparak np kasabilir.
    Exp olarak dersen: Sana şu kadar söyleyeyim Cypher'da 60 lwl bi warrior'un YTL değeri : Atıyorum 150ytl ise Rogue'nin değeri: 30-40 ytl sence neden? Çok düşünmene gerek yok söyleyeyim COXP. Cypher'da adamların Eslant DM'ye koxp kurduklarını gördüm.........

Charın tekrar hayırlı olsun, İnş. bi daha hack yüzü görmessin. Adama evlat acısı gibi koyuyo..
    Darısı hepinizin başına

bak güzel kardeşim np olarak söyluyorum tabiki ne için soylicem tabe ex kasmadada server sıralamaları cıktı ve ben bılmıyosam o ayrı hani bildigin ilk 100 warya , neden sence çoğunlukla (her zmn demicem) rogue ler her serverda 1.nci?
    bana char fiyatlarını soylemene gereNkk yok char almam char satmam, sadece kendim emek veririm ve sonucu da YAŞARIM..
    x : saintPeter
    ares : 0000000
    ares : nyChris
    vb..
    ben kimseye laf soylemıyorum sadece hortlak arkadasımızın yazdıgı bazı yazılarda Michaelangeo yu çekemeyişini açığa vuruyorum o kadar ..

• quote:

Orjinalden alıntı: hortlak20000

bana saçmalamışsın diyen arkadaşlara soruyorum, adam warriorlar hakkında yorum yapmış cevap verdik, yazdıklarımın hangisi yanlış ??

delikanlı olan yok o öyle değil böyle derdi yalandan yeri karakterini savunmazdı , açıklama yapamıyosunuz doğrular karşısında -saçmalamışsın deyip geçiştiriyosunuz.
    siz oyunda da böylesiniz, gözününüzün kestiğine gider...kesmediğine ise kaçar gider
    ayrıca o kıskanıyorsun diyen elemana sözüm, lvl 'im 65 olmasına ragmen ac'li 1090 defansım 2110 atağım war, bu elemanın neyini kıskanayım ???
    tk dan tut talosuna dm sine hq sine oyunda gördüğün ve göremeyeceğin her türlü yaratığa gider yapıyorum ne olursa olsun ya sen ????
    her türlü keserim

var , var var oğlu war ama SS yok ss koy da biz de gorelim , ben sana yok demıycem sadece konuşuyosunda icraat yok..
    boss konusunda beni resmen aşşalamışın sana bişey sorayım , sen beni tanımadan bilmeden NERDEN biliyosun sen den fazla boss kesmedigimi ? boş muhabbet bunlar ilk yazdıgına bak son yazdıklarına bak KARDEŞ ayaklarına geçmşsin resmen..

• quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

grade 5 283k np hmmm bu işte bi bit yeniği var
    senin tek başına grade 2-3 ikisinden biri olman lazım ama sen 5 sin bi gariplik var ama neysse

clan lar ilk kurulduğu gün 1 milyar np si olsa bile grade 5 olur.ama ertesi günü kolluğu da yanar grade 1 de olur.
  • Ya yazılanlara gülüp geçiorum..O seeking açıp czde gezen kardeşim..öglenleri bazen o giriyor..Şuan grade 2 yim.Clani kurdugum ilk gün grade 5 olmasi neden bu kdr garibinize gidio?
    O seni lvl 62 ile aldim dien akradaş akşam 9 dan sonra girde al bakalım beni alabilio musun..Kardeşimle kapışıp sonra bana ezik dienlerin hepsninin haddini bildirdim..Site açıldığında beramusta bu ayki np sıralamasına bakın..Kardeşim yaptigim np yi günde ortalama 2000-3000 düşürmesine rragmen sadece gecen hafta 32000 np kastim..
    Eleştirmeden yada saçmalamadan önce biraz düşünün.çünki haddinizi bildircek biri karşınıza çıktıgında bi gerekceğiniz olsun..
    Nikim NNCS ve bana mesaj attiginizda Ben olduguma emin olun sonra arenayami nereye istiosanız davet edin kappışalım..Michaelangelo sen misin die sorun evet dersem işte o benimdir..
    Akşam oyuna girdiğimde bu saçmalıkları yazanlarin pm atmasini bekliyorum..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.