Şimdi Ara

70 te en iyi warrior (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Webmaster_M2
    70 ıwı str li piresti hiç kimse yatıramaz tabi pirest rez olcak

70 lvl priest'i int bile olsa 1e1'de hiç kimse alamaz. Hatta lvl'i ne olursa olsun bir priest'i 5lvl üstü de alamaz (priest int ise, o da rakibini alamaz)

Priest'lere ölümsüz char denilebilir

Bir de 70lvl priest'lerin videosu olsa da keyifle seyretsek

Ben ezik iken (fire belt'im yoktu ve pad half plate goblin'di) imsoinlovewithU (70lvl mage) ile kapışmamı videoya almıştım. İzlemek isteyen priestler bir bakabilir
    http://rapidshare.de/files/16643755/imsoinlovewithU.wmv.html
    **** yerine r-apidshare yazmanız gerekiyor

• en iyi warior olabilir 70lwl de ama su f9 da bi sorun var sanki para yokmus gibi pot kullanmaya üseniyohttp://****.de/files/11380232/ZeroMovieTrailer.wmv.html mesela bu video 0000000 ın icinde f9 la kapısması var ve bide Xrared le kapısması var o bu pk de deil ama Xrared 69 lwl f9 u parcalıyo eger 70lwl de ki tum wariorlar f9 gibiyse
    wideo de **** lı yere rapidshare yazılacak

• olmamıs pardon orda **** lı yere r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.

warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

Server Ares Bugün Cz deydim F9DEWİL A1 E CZ YE GELDİ TABİKİ KARUSLAR GENE TOWER BUG KULLANIYO

SANIRIM 12-13 E YAKIN +60 KARUS MAGE F9DEWİL İN KAFAYA NOWA İNDİRDİLER F9DEWİL İN CANININ 4%2 Sİ GİTTİ BELKİ 4%3 WARRRİOR OLMAK NE GÜZEL O 12 NOWANIN 5 TANESİ BİZE İNSE YERLERİ ÖPERİZ :)

• HAHAHAHAHHAHA DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BEYLER ARESİN VE BÜTÜN SEVERLERİN EN AMA EN İYİ LVL 70 İ LORD_TRYANUS ŞİMDİĞE KADAR CZ DE YATTIĞINI GÖREN YOKTUR LORD_TRYANUS DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM
  • Hitmachine Hitmachine Hitmachine başka bişi demem
  • hitmachine
  • EE LWL 70 WARRİOR DAN BAHSEDİYORSUNUZ ŞAHSEN LWL 61 LİK WARRİOR SAHİBİ OLARAK SÖYLEYİM CAMBODA ÜSTÜNE TANIMAM APOSH PARTİSİ İİ OLUYOR

• En ii asas 00000000 En ii Warrior DontTouchOnlyWatch (herkezle her türlü 1 vs 1 yapıo Lord_Tyranius dahil)

Aksini kimse idda bile etmesin İsteyen Siteye girip Baksın
  • En iyi warrior Hitmachine en iyi assasin kunt ya da 0000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: __KING__

HAHAHAHAHHAHA DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BEYLER ARESİN VE BÜTÜN SEVERLERİN EN AMA EN İYİ LVL 70 İ LORD_TRYANUS ŞİMDİĞE KADAR CZ DE YATTIĞINI GÖREN YOKTUR LORD_TRYANUS DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM

Lord_tyranus hiç yatmadımı
    Sırf ben kaç defa yatırdım ya

• quote:

Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.

bi asasins ın mükemmel olması için spike gibi yüksek damageli skillerinin dolma hızlarının yüksek olması gerekir warriorların skill dolma süreleri bi saniyeden daha kısa asasiansların damageleri ilk sike kullanırsa 1000 500 400 300 gittikçe azalıyor ama sword dancingi acılmıs bi warriorun vurdugu damageler 600 600 600 600 yani hem seri hemde güclü warriorların tek sorunu mana oyunun akılsız yapıcıları roguelerin manalarını daha cok yapmıslar ama warriorlar daha cok mana yiyiyoooo

warrior un manası fazla olsa herkes warrior seçer hem skill anında dolucak hem mana fazla olucak çok şey istiosun
  • yaw yeter artık bu en ii adam muhabbeti girin bakın siteye kim birinciyse o en ii işte yaw uraşmayın bu işlerle yeter artk
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

Orjinalden alıntı: __KING__

HAHAHAHAHHAHA DALGA MI GEÇİYORSUNUZ BEYLER ARESİN VE BÜTÜN SEVERLERİN EN AMA EN İYİ LVL 70 İ LORD_TRYANUS ŞİMDİĞE KADAR CZ DE YATTIĞINI GÖREN YOKTUR LORD_TRYANUS DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM

Lord_tyranus hiç yatmadımı
    Sırf ben kaç defa yatırdım ya

Bende Lord'u ve Wilkensoon'u cz'de gördüğümde malice parazit ikilisini üzerinden eksik etmiyorum
    10sn sonra da altta isimleri geçiyor zaten

• Zero nun ilk video sunda soulslayer zero ya 600 600 mü vuruyo iyi bakın isterseniz
  • arkdaslar lutfen bu ınsanların forumlarınıda gezin bızım hakkımızda ne dedıklerıne bakın bu ınsanlara ne ozenmek iyi ne de onları ovmek bu ınsanlar bızım hakkımızda kufur eden ınsanlar
  • Ya siz adamı katil edersiniz gördünüze bile inanmıyosunuz
    0000 çatır çatır kesiyo hiç kiçseye ihtiyacı olmadan bu çoooooook önemli Nycying mi ne onu bana övmeyin sakın
    videosunu izleyin forumda var 2 asas bi prestle kaça kaça bi hal oldu adam. Bowldan elmorad towna gelene kadar 50 tüp yedi arkadada 1920 heal ve debuff var bumu iyi dalga mı geçiyonuz siz ya
    f9devilde diğer warlarda bana göre aynı en iyi meslek rogue bu kesin hiç bişeye ihtiyacı yok
    Dante ise rezilin kıralı videosu izle arkada 1920ve debuf ile normal adamlara dalıyo alsın artık yani
    ben hiçbi pkda warın prestsiz olduğunu görmedim debuff yiyince napcak :)
    00000 ko oynayan herkes biliyo herkes özeniyo efsane oldu bobertin daha videosu bile yok
    Nysing ise hiç bi halta yaramaz kaça kaça aman ölmiyim np gider. bu kadar zaman böyle olduysa elbet toplar 2,5m yon
    00000 Soulslayeri kesiyo gördük f92u niye kesemeyin bide soul combo yapmasınada fırsat veriyodu
    wariorlar sağlamdır iyidir ama iyi asas karşısında hiç bişey duramaz DM bile
    f9 ise bi presti bile kesemedi 5dk uğraştı

ASLINDA BOŞ MJS ATSAM İYİYDİ CVP İMZAMDA YAZIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 8 Nisan 2006; 18:14:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: immo64

Ya siz adamı katil edersiniz gördünüze bile inanmıyosunuz
    0000 çatır çatır kesiyo hiç kiçseye ihtiyacı olmadan bu çoooooook önemli Nycying mi ne onu bana övmeyin sakın
    videosunu izleyin forumda var 2 asas bi prestle kaça kaça bi hal oldu adam. Bowldan elmorad towna gelene kadar 50 tüp yedi arkadada 1920 heal ve debuff var bumu iyi dalga mı geçiyonuz siz ya
    f9devilde diğer warlarda bana göre aynı en iyi meslek rogue bu kesin hiç bişeye ihtiyacı yok
    Dante ise rezilin kıralı videosu izle arkada 1920ve debuf ile normal adamlara dalıyo alsın artık yani
    ben hiçbi pkda warın prestsiz olduğunu görmedim debuff yiyince napcak :)
    00000 ko oynayan herkes biliyo herkes özeniyo efsane oldu bobertin daha videosu bile yok
    Nysing ise hiç bi halta yaramaz kaça kaça aman ölmiyim np gider. bu kadar zaman böyle olduysa elbet toplar 2,5m yon
    00000 Soulslayeri kesiyo gördük f92u niye kesemeyin bide soul combo yapmasınada fırsat veriyodu
    wariorlar sağlamdır iyidir ama iyi asas karşısında hiç bişey duramaz DM bile
    f9 ise bi presti bile kesemedi 5dk uğraştı

aynen

• bence en iyisi tank warrior
  • MİNOR HEALİNGİ İİ KULLANAN VE İİ COMBO YAPAN Bİ ASSASSİN HERKESİ DEVİRİR

AYRICA WARRİOR UN MANASI AZ DEİLDİR

SKİLLERİ COK MANA YER

SD 300 MANA YERKEN SPİKE 100 MANA YİYOR
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.