Şimdi Ara

70 te en iyi warrior (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun konusu lvl 70 de en ii hangı meslek adam demıokı dıesde oynamayı bılen yok dıe sız dıesı unutmayın dıyıp duruonuz kişisel konusmayın
  • Arkadaşlar herşey 70 olmak değil Xrated çatur çutur yiyo f9u 12-3 (kafaya kafaya) ondan sonra hercules 62+ warrior çıplak orc townda dibinde adam beklio arkadaki healcide çıplak ondan sonra gerçektende adını bilmedğiniz bi sürü 70 var dediği doğru bunlar çatur çutur np kasmadıkları için bilmiosunuz...
  • monsterkill oyunu artık eskisi kadar oynamıyor arkadasım o yüzden sıralamada geride 2 ay oncesine kadar 1. idi
  • dikkat edersen bu a kastığı np -50 gecen ay 0 ondan onceki ay 0 ok
  • ben bi kere monsterkill in kapşısına çıkmıştım 63lük assassingle ama 150 koydum hayvana bi master çaktı 1500 lük buff la canım 2030 oluo hayvan bi koydu annem ağladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.

dikkat edersen bu a kastığı np -50 gecen ay 0 ondan onceki ay 0 ok

artık o kadar cok oynamıo olsa gerek cunku bi videosunu islemistim baya baya daıtıo insanları yani o adam kassa oooooooooooooo
    bis humanlarda np kalmas

• bu konunun adı 70lwl de en ii warior seye bakınhttp://www.konptracker.com/koplayerlist.php?sid=209741828&cf=2 warior sıralamasında en ii monsterkill

• quote:

warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

soulslayerla kapıştı sanırm zero ama serverın en taşaklı oyuncusu harbi MONSTERKİLL ama nedense bi icraatını goremedim yani buyuk bi olayını....arada goruorum ama kimsenin daha MONSTERKİLL i oldurmesini gormedim...

• BEYLER BIRAKIN ŞUNU YAA SİZ UJİO YU İZLEYİN ADAM DEHŞET SHELLİ WARİORA 1.5K 1K FELEN VURUYO F9DEVİL 550 VURUYO İYİ DÜŞÜNÜN
  • En iisi assasinhttp://www.konptracker.com/koplayerlist.php?s=0 bakacak olursanız ilk 5 assasin
    **** yerine k o n p t r a c k e r yazcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythicForces -- 31 Mart 2006; 23:23:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud

Arkadaşlar herşey 70 olmak değil Xrated çatur çutur yiyo f9u 12-3 (kafaya kafaya) ondan sonra hercules 62+ warrior çıplak orc townda dibinde adam beklio arkadaki healcide çıplak ondan sonra gerçektende adını bilmedğiniz bi sürü 70 var dediği doğru bunlar çatur çutur np kasmadıkları için bilmiosunuz...

hercules 65 lvl arkasına geçende sürekli ya st_hacker55 yada eag_priest eag_priest 62 st_hacker55 59 lvl di sanırım(bu forumdaki st_hacker)ama st_hacker 64 lvl kasar hood almıştı sanırım
    bende salak gibi allahala

• beyler en ii warrior eğer oyuna devam etseydi şu an tyranus olurdu bence ama adam 70 olduktan 1 ay sonra oyunu bıraktı.ilk komboyu öğrendiği gün f9 diye abarttığınız adamı 1vs1 de aldı buna cz deki herkes şahit.sonra bütün itemleri silindi adamda oyunun boşbeleş bişi olduğunu anlayıp bıraktı.ama şu bi gerçektir şu an oynayanlar arasında soulslayer ın üstüne warrior tanımam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilstorm

quote:

warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

zuhahahhaha0000000 bunlarla kapışmaya cesaet edemez diosan sana 0000000 ın ilk vidyosunu izlemeni tavsiye ederim soulslayerle kapışıyo soulslayer sürekli hareket etmesine rağmen 0000000 onun canını okuyo hea bide f9devil en ii deil diosun doğru olabilir ama monsterkill ve soulslayer f9devilin tırnağı bile olamaz

f9devil kadar amatör oynayan kaç kişi var acaba bu oyunu tek avantajı lvli pk ile ilgili hiç bnişey bilmio nsl 70 olmuş anlamak zor diil edit

• kardes basından beri soluyom maonsterkill kasmıyo 3 aydır ben yalnıs soledim 1 aydır diye ama adam 3 aydır oyunda yoq olsa birinci idi
  • BİDE Bİ ARKADAS DEMİSTE 2 TANE 60 ASASİN LVL 70 WARRİORU EZER DİYE SANA SU VİDEOYU İZLEMENİ ONERİRİM :ALCAZER(İSMİNİ TAM BİLMİYOM) TAM___TAM SERTCOCUK OK 2VS1 CIKIYOLAR 2 ASASİNDE GEBERİYOOOOR
  • ya git arkadaş benim lwl 70 büyücü war ares te gel wairorle savaşalım arkadaş
  • mage da ei bence buff aldimi zate kendi defence si de awr, hem 70 de bombar açolıo tepene tepene biner walla
  • valla assasin garip chardır ne yapacağı belli olmaz combosu hızlı skilleri yani sonuçta silahın speedi fast yazıor ve de minor healiyle bayağı sağlam yani teke tekte warrior kolay kolay kesemez en azından assasin kaçabilir belki warrior biraz küt char assasinin özellikleri yanında nerdeyse + özelliği yok gibi
  • arkadaslar asassin oyunda unique item gibidir bence,sebebi de kendine cure,lightfeet,heal,gizlenme,gizleneni gorme/partiye gosterme,wolf(ki heal dan sonra cok onemli bişe),ve aklıma gelmeyen bi ton skill war ayrıca,combo,silah hızı vs. de bunlara eklenince asas tutulamaz bi char olur ki ben lvl 51ken 57 warrior u kesiyodum
  • 70 ıwı str li piresti hiç kimse yatıramaz tabi pirest rez olcak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.