Şimdi Ara

70 te en iyi warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

• En iyi 70 meslek FIRINCILIK bence etliye sütlüye karışmıyon ne güsel .
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:darkdevil:.

warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

zzzzzzzzzzzzzzzzzz soulslayer yakın arkadaşım ama pek iyi oynayamıyo malesef bende isterdim iyi olmasını
    ama monsterkill e gelince herkes onu es geçiyo o konuda sana katılıyorum
  • diezdeki taurus ve rebelde yi de es geçmeyin derim ben size
  • bi asasins ın mükemmel olması için spike gibi yüksek damageli skillerinin dolma hızlarının yüksek olması gerekir warriorların skill dolma süreleri bi saniyeden daha kısa asasiansların damageleri ilk sike kullanırsa 1000 500 400 300 gittikçe azalıyor ama sword dancingi acılmıs bi warriorun vurdugu damageler 600 600 600 600 yani hem seri hemde güclü warriorların tek sorunu mana oyunun akılsız yapıcıları roguelerin manalarını daha cok yapmıslar ama warriorlar daha cok mana yiyiyoooo
  • asasinler eger seri seri spike vurabilselerdi daha ii olurdu ama bu sfer işin b.ku cıkardı herkes asasin olurdu bu oyunun bi sacmalıgından biride warriorlar su gibi mana yiyo ama mana pointleri roguelerden düsük bunu bence düzeltmeliler..... ama her seyiyle warrior en iii
  • aynen katılıyorum mana mız çok cabuk bitiyor. ama eğr dd +25 yoksa. roguelerde sağlam vuruyor + kombo yapıorlar. bizim kombo şansımız yok yani varda yapabilene " S R " Skill " R R Skill " S R W Skill S " gibi. sdaece amac vurdugunu göstermiyorsun. ama manamız çokcabuk bitiyor 1750 mana var 5 defa vurabiliyorum. ve mana sıfıranıyor. mageye 900 800 arası. rogueye 750 800 . chitin shelliye 600. warriora 500 560 . battle prieste 800 900. diğerine dahada az :) ama birde mana bitmese!! ahh ahhhhh+ 70 skili 400 mana harcıyor :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bildiğim warriorlarda combo yapıyo ama mana bitmesi yüzünden fazla uzun süreli olmuyor zaten warriorum hem skilleri kısa sürede doluyo hem hp si var hem defance si var daha ne istiyoz iste hersey ii ama keske mana pointimiz mageler kadar olsa daha uzun süreli combo sansı olur bide benim bildiğim warrior kombosu z rr 1s
    z:adamı secer
    rr:oto vurmayı baslatır durdurursun boylece fazladan 100 damage
    1: skill
    s: skilin slaytını gormessin bu sayede daha seri olur bole dene bide comboyu kardes
  • quote:

warriorların ozelligi bilindigi gibi yüksek defance + yüksek hp + dolma süresi olmayan skill asasin derseniz 4 k hpsi olur en fazla ama ii bi warriorum canı 5,900 e kadar cıkabilir ve defance si 1500 e kadar cıkabilir sizce bu tankın onune gecbilecek bi güc varmı millet areste hep f9devlili konusuyor ama aresin en ii warrioru o deil cogu 70 lerin ismini bile bilmiyosunuzdur areste en iyi warriorlar soulslayer monsterkill 0000000 bunlarla kapısmaya cesaret bile edemez 000000 ın ozelligi ne derseniz adamın full en ii itemleri var hepsi chitin +6 defance agility sizce en iyi 70 meslek hangisi

zuhahahhaha0000000 bunlarla kapışmaya cesaet edemez diosan sana 0000000 ın ilk vidyosunu izlemeni tavsiye ederim soulslayerle kapışıyo soulslayer sürekli hareket etmesine rağmen 0000000 onun canını okuyo hea bide f9devil en ii deil diosun doğru olabilir ama monsterkill ve soulslayer f9devilin tırnağı bile olamaz

• bence assasin
  • 1. olarak karder monsterkill gm lere en az 10000$ vermistir itmelere ve koxp ve düpe yaptığı için ban yemesin diye 2 monsterkill 1 ay once 0000000 dan daha cok np si vardı adam sitede 2. idi birinciyi su an bilmiyom kesin oda warriordur yani f9dediğin legal yolla calıstığı için adı duyulmus monsterkillse fazla duyulmuyor ama kesin adamda raptor 10 ve shell 9 vardır yani bu isleri ogrenmen lzm bide 0000000 ın f9 la kapıstığı videoyu diyosan orada dikkat et soulslayer yatmadan baska bi videoya geciyo eger pk istiyosan DANTE_ nin videosunu izle 10 humanın arasına dalıyo bakbalım 0000000 gibi 2 tane alıp kacıyomu full aralrında herkesi yığıyo sonra oradan ayrılıyooorrrr bu arada DANTE_ warrior
  • quote:

1. olarak karder monsterkill gm lere en az 10000$ vermistir itmelere ve koxp ve düpe yaptığı için ban yemesin diye 2 monsterkill 1 ay once 0000000 dan daha cok np si vardı adam sitede 2. idi birinciyi su an bilmiyom kesin oda warriordur yani f9dediğin legal yolla calıstığı için adı duyulmus monsterkillse fazla duyulmuyor ama kesin adamda raptor 10 ve shell 9 vardır yani bu isleri ogrenmen lzm bide 0000000 ın f9 la kapıstığı videoyu diyosan orada dikkat et soulslayer yatmadan baska bi videoya geciyo eger pk istiyosan DANTE_ nin videosunu izle 10 humanın arasına dalıyo bakbalım 0000000 gibi 2 tane alıp kacıyomu full aralrında herkesi yığıyo sonra oradan ayrılıyooorrrr bu arada DANTE_ warrior

F9DeviL legal mi

Bence deil

• HİTMACHİNE, KUNT we 27
  • TAbiki lvl 70 de warrior tartışılmaz bence o defans ve o oatack ıle seri skıller eklenınce kombosu ztn cok kolay warrıorun mana eksıklıgı olmasa hıc bı warrıoru cızemezlerdi
  • 70 lik bir warior 2 tane 60 lık rogue keser bence ama sizin kararlarınızı bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MiDaS__

HİTMACHİNE, KUNT we 27

• quote:

1. olarak karder monsterkill gm lere en az 10000$ vermistir itmelere ve koxp ve düpe yaptığı için ban yemesin diye 2 monsterkill 1 ay once 0000000 dan daha cok np si vardı adam sitede 2. idi birinciyi su an bilmiyom kesin oda warriordur yani f9dediğin legal yolla calıstığı için adı duyulmus monsterkillse fazla duyulmuyor ama kesin adamda raptor 10 ve shell 9 vardır yani bu isleri ogrenmen lzm bide 0000000 ın f9 la kapıstığı videoyu diyosan orada dikkat et soulslayer yatmadan baska bi videoya geciyo eger pk istiyosan DANTE_ nin videosunu izle 10 humanın arasına dalıyo bakbalım 0000000 gibi 2 tane alıp kacıyomu full aralrında herkesi yığıyo sonra oradan ayrılıyooorrrr bu arada DANTE_ warrior

DAHA SIRALAMADA KİMİN NE DURUMDA OLDUĞUNDAN HABERİN YOK DOSTUM ÖNCE Bİ BAK SIRALAMA NE DURUMDA ONDAN SONRA YORUM YAP KARDEŞ öyle daha iyi olur senin için
    aşşağıdaki linkten görebilirsin ben oyunu bildim bileli 1.nychris 2.bobert

http://www.konptracker.com/koplayerlist.php?s=0

• **** olan kısım konptracker olacak
  • allahallaaa bi yazamadım
    k o n p t r a c k e r olacak...
  • bence de diesdekileri unutmayın glarfist ,cexit ,taurus ,rebelde bunlar çok ii ( ama taurus bizi sattı karus oldu)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.