Şimdi Ara

70 Tl ye Websiteniz olsun /İster şirket ister kişisel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız sadece 70 TLye Websitesi açıyoruz.

Her türlü firma ve şahsa özel hazır şablonlarımızla tasarımlar sunulmaktadır.

Gerekli iletişim bilgileri ve daha fazla bilgi için;

Msn: msn@pilekom.com
    Tel: 0542 574 23 84
    Site:www.pilekom.com

----------

Şirket ve şahıslara özel amblem ve logo tasarımları yapılmaktadır....

• 70 milyona özgün tasarımmı yapıcan,firmaya özgün flash animasyonmu yapıcan, şirket bilgilerini ve fotolarını düzenleyip siteye mi koyucan, domain mi hostmu vericen, kaç gb yer vericen, ne kadar anlık trafik vericeksin, teknik destek ve güncelleme talepleri nasıl, yönetim paneli varmı ,google seo yöntemleri neler, database olayları nasıl, istatistik konusunda ne gibi bir çözüm sunuyorsun, site hangi güvenlik yollaryıla korunuyor, serverdaki güvenlik önlemleri neler, öyle 70lira ama ne içi boş laflar söylemeyelim. üstüne alınma ama böyle siteler yaptırıolar ondan sonra ne adama ulaşabilion ne domaini geri alabilion mail sistemi bi çalışır bi çalışmaz çok dikkat edelim. bu işler 70 liraya yaplıacak işler filan değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanergul -- 3 Ağustos 2009; 22:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanergul

70 milyona özgün tasarımmı yapıcan,firmaya özgün flash animasyonmu yapıcan, şirket bilgilerini ve fotolarını düzenleyip siteye mi koyucan, domain mi hostmu vericen, kaç gb yer vericen, ne kadar anlık trafik vericeksin, teknik destek ve güncelleme talepleri nasıl, yönetim paneli varmı ,google seo yöntemleri neler, database olayları nasıl, istatistik konusunda ne gibi bir çözüm sunuyorsun, site hangi güvenlik yollaryıla korunuyor, serverdaki güvenlik önlemleri neler, öyle 70lira ama ne içi boş laflar söylemeyelim. üstüne alınma ama böyle siteler yaptırıolar ondan sonra ne adama ulaşabilion ne domaini geri alabilion mail sistemi bi çalışır bi çalışmaz çok dikkat edelim. bu işler 70 liraya yaplıacak işler filan değil...
    Evet 70 lira çok ucuz ve bunun içinde bir iş var gibi geliyor insana.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Evet 70 lira çok ucuz ve bunun içinde bir iş var gibi geliyor insana.

Alıntıları Göster
    ne işler var hemde ya bi kere iyi bir yatırım yapmadan bir web sitesinde geri dönüş beklenemez. güzel bir tasarım olmalı, çalıntı olmamalı, interaktif alanlar olmalı, güvenilir ve sağlam olmalı, güncellemeler istediğiniz zaman yönetim panelinden yapılmalı, siteyi yapan firmaya istediğiniz zaman ulaşıp teknik destek alabilmelisiniz, google seo uyumlu olmalı, güzel reklam ve tanıtımı yapılmalı 2 html yapmakla birşey elde edilmez 70 liran bile ziyan olur bide rezil olursun, diğer türlü 2 milyar verirsin daha fazla para ve prestij sahibi olur müşteri portföyünü genişletirsin. iyi şeyler düşünüyorsanız profesyonel firmalarla çalışmalısınız

• quote:

ne işler var hemde ya bi kere iyi bir yatırım yapmadan bir web sitesinde geri dönüş beklenemez. güzel bir tasarım olmalı, çalıntı olmamalı, interaktif alanlar olmalı, güvenilir ve sağlam olmalı, güncellemeler istediğiniz zaman yönetim panelinden yapılmalı, siteyi yapan firmaya istediğiniz zaman ulaşıp teknik destek alabilmelisiniz, google seo uyumlu olmalı, güzel reklam ve tanıtımı yapılmalı 2 html yapmakla birşey elde edilmez 70 liran bile ziyan olur bide rezil olursun, diğer türlü 2 milyar verirsin daha fazla para ve prestij sahibi olur müşteri portföyünü genişletirsin. iyi şeyler düşünüyorsanız profesyonel firmalarla çalışmalısınız

Alıntıları Göster
    Siteye giriyorsun sağ tarafda "uzman kadro" var oraya basıyorsun hop site göçüyor.Baya uzman bir kadroymuş

Hata kodu olarakda bunu veriyor.

Not Found 

The requested URL /link was not found on this server.
    Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at www.pilekom.com Port 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 5 Ağustos 2009; 13:29:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Siteye giriyorsun sağ tarafda "uzman kadro" var oraya basıyorsun hop site göçüyor.Baya uzman bir kadroymuş

Hata kodu olarakda bunu veriyor.

Not Found 

The requested URL /link was not found on this server.
    Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at www.pilekom.com Port 80

Alıntıları Göster
    arkadaşım ben sizin firmaya site yapabilirim istersen.

terzi kendi söküğünü dikemezmiş

• quote:

arkadaşım ben sizin firmaya site yapabilirim istersen.

terzi kendi söküğünü dikemezmiş

Alıntıları Göster
    70 tl yapılan web sitesinden özgün ve kaliteli bir tasarım beklemek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dağ ambarı

70 tl yapılan web sitesinden özgün ve kaliteli bir tasarım beklemek zor.

Alıntıları Göster
    Web tasarım ve web geliştiriciliği de diğer kardeşleri gibi (arayüz geliştiriciliği, grafik tasarımı) ayağa düştü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takilberry

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    70 TL'yse ben bir web sitesi istiyorum. Firma için.. Tanıtım, hakkımızda, ürünlerimiz olcak. Ürünlerimiz kategorilendirilecek ve bütün bankaları destekleyen bir sanal posu olacak. Yani online satış yapabileceğim. Ayrıca bunun için illaki bir üyelik sistemi istiyorum. Ayrıca sitenin bütün hakimiyetini elimde tutmak istiyorum.

Eğer bu web sitesini 70 liraya-özgün, yani herşeyi sen yapacan- yaparsan ki her siteyi yaparız demişsin yaptırmazsam bu foruma daha gelmem...

• quote:

Orijinalden alıntı: oralunal

70 TL'yse ben bir web sitesi istiyorum. Firma için.. Tanıtım, hakkımızda, ürünlerimiz olcak. Ürünlerimiz kategorilendirilecek ve bütün bankaları destekleyen bir sanal posu olacak. Yani online satış yapabileceğim. Ayrıca bunun için illaki bir üyelik sistemi istiyorum. Ayrıca sitenin bütün hakimiyetini elimde tutmak istiyorum.

Eğer bu web sitesini 70 liraya-özgün, yani herşeyi sen yapacan- yaparsan ki her siteyi yaparız demişsin yaptırmazsam bu foruma daha gelmem...

Alıntıları Göster
    70 liraya yapılan web sitesinden ne hayır beklenir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: S Line

70 liraya yapılan web sitesinden ne hayır beklenir acaba?

Alıntıları Göster
    Öldürmeyin piyasayı Allah aşkına...150-200 desen neyse 70 TL nedir yahu..Yapmayın şurda bi geçim kaynağımız var zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorümsü Minör

Öldürmeyin piyasayı Allah aşkına...150-200 desen neyse 70 TL nedir yahu..Yapmayın şurda bi geçim kaynağımız var zaten..

Alıntıları Göster
    yaşını neden sakladın
  • Arkadaşlar hazır şablonlarımız var bunları kuruyoruz ve siteyi hazırlıyıp teslim ediyoruz özgün isterse tabiki fiyat artar ekstra isterse ekstra fiyat olur bu kadar basit kardeş yaşımıda saklayacak değilim 1988 doğumluyum oldu mu?;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkaan

Arkadaşlar hazır şablonlarımız var bunları kuruyoruz ve siteyi hazırlıyıp teslim ediyoruz özgün isterse tabiki fiyat artar ekstra isterse ekstra fiyat olur bu kadar basit kardeş yaşımıda saklayacak değilim 1988 doğumluyum oldu mu?;)
    Peki siz kendi sitenizidemi hazır şablondan yaptırdınız.

Bu fiyata herşey dahilmi?

Herşey dahil ise helal olsun diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Peki siz kendi sitenizidemi hazır şablondan yaptırdınız.

Bu fiyata herşey dahilmi?

Herşey dahil ise helal olsun diyorum..

Alıntıları Göster
    Sitedeki %100 uptime olayıda ofsayt.Serverlar belli aralıklarlada olsa.reset atılır yani %99.9 olsa tamam da %100 imkansız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Sitedeki %100 uptime olayıda ofsayt.Serverlar belli aralıklarlada olsa.reset atılır yani %99.9 olsa tamam da %100 imkansız...

Alıntıları Göster
    Ben 1000TL den aşağı siteleri yapmıyorum bile. Çünkü yaptığım işin bedelini alamamış oluyorum. Seo, Cms, gerçek anlamda host hizmeti, teknik destek, eğitim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosel

Ben 1000TL den aşağı siteleri yapmıyorum bile. Çünkü yaptığım işin bedelini alamamış oluyorum. Seo, Cms, gerçek anlamda host hizmeti, teknik destek, eğitim...

Alıntıları Göster
  • ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ NEDİR BU YA 70 DİYOR YANLIŞ DUYMADINIZ DİYOR OF OF ALLAH BİLİYORYA DÜĞÜMLENİYORUM UTANIYORUM BIRAKACAM BU İŞLERİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

• quote:

Orijinalden alıntı: theflood

ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ NEDİR BU YA 70 DİYOR YANLIŞ DUYMADINIZ DİYOR OF OF ALLAH BİLİYORYA DÜĞÜMLENİYORUM UTANIYORUM BIRAKACAM BU İŞLERİ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.