arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum,belirttiğim fiyat aralığında(f/p oranı iyi olan) ÖNEM SIRASINA göre şu özellikler olan;
1- Çok yüksek MP şart değil, tabii ki çok kaliteli görüntü olmalı. 2- hareket halindeki bir martı fotosunu net çekebilecek hız. 3- en az 5x optik zoom - 10x olsa süper olur. 3- en azından 5 cm makro çekim. 4- Su kılıfı ayrıca da olsa olan- su altı cekimlerine izin verebilen makine olsa cok iyi olurdu.. 5- 640x480 15fps video olsun
önem sırasına göre böyle.. güncel makine önerilerinizi bekliyorummm şimdiden çok teşekkürler...
zoom dersen canon s2 bide fujifilm finepix 5600 we yukarsı derim
canon S2 veya Sony H1 öneririm.. iki cihazda güzel kaliteli.. hangisini alırsan al pişman olmazsın.. ama sualtı korumasıyla alakalı bilgim yok malesef..
Olympus MJU 600 da su altı çekim imkanı var. fotoları gayet iyi ancak 3X optik zoom. 6 mpx. carfeur fiyatı 392 YTL sanırım. bi araştır derim
S2 nin özelli,klerini kurcaladım cok begendim,, pek vaktim kalmadı,H1 e göre farkı nasıl? veya aynı fiyat kategorisi olmasa da A620 ye göre?
CANON S2 fotoğraf kalitesi açısından daha iyidir, ama aşağı yukarı aynı kalitede fakat daha estetik bişey istersen Sony H1'i alabilirsin...