Şimdi Ara

700-800 lira civarı önerebileceğiniz en iyi tabletler nelerdir LÜTFEN ACİL!!!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce 400 liraya çin tabletlerinden aldım hiç memnun kalmadım iade ettim şimdi limitimi biraz arttırdım.700 800 lira civarı alabileceğim en iyi tablet nedir.

10 inç civarı olsun istiyorum.
    İnternette yani wifi de sorun olmasın hızlı olsun.
    Görüntü kalitesi ve kamerada önemli.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar 1 ay içinde almam lazım çünkü daha sonra yurtdışına çıkıcam uzun bir süreliğine(İngiltere).Acil yorumlarınızı bekliyorum?

• Tavsiye yokmu arkadaşlar????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cburut -- 11 Şubat 2013; 13:27:28 >
  • Lütfen birkaç tavsiye?:)
  • Önceki aldığın tablet neydi?
  • asus TF300T, kamerasi cok onemli degilse de daha ucuza nexus 7 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence archos 101 xs bi bak derim.bende bunu almayı düsünüyorum cok şık bi ürün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cburut

Lütfen birkaç tavsiye?:)

android istiyorsan aslında piyasada şu an için bir kaç tablet dışında kalite tablet yok. Ama o fiyata sıfır ipad 2 bulabilirsin. Ve dediklerinin hiç birinde sorun yaşamazsın. Veya 8 inç düşünürsen ipad mini de olabilir.

Android dünyasında da asus modellerini incele. O kadar parayı archos gibi markalara verme bence. Eğer crackli oyun fln uğraşmam ben nette takılırım dökümanları takılmadan geziyim fln diyorsan ipad al.

Mesela ben sırf crack li oyunlar için android tablet kullanıyorum kaç tane değiştirdim ama sana şu çok güzel en iyisi diyemem, her zaman sıkıntılar çıkıyor.

Bu arada ipad ise bir hafta fln kullandım gerçekten çok memnun kaldım. 2000 sayfalık belgelerde sayfa değiştirirken sanki elimin altında defter var gibi smooth bir şekildeydi.

• Nexus 7 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açıp unutan biri daha: (Ya da amaç farklı, millet saf ya)
    http://forum.donanimhaber.com/m_71468261/tm.htm
    Orada cevap verilmiş, cevaplar hakkında en ufak yorum yapmadan yeni ve aynı başlığı açıyorsun. Amacın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadaswardashga

bence archos 101 xs bi bak derim.bende bunu almayı düsünüyorum cok şık bi ürün..

katılıyorum şu model demi

http://www.pcdepo.com/archos-97-titanium-hd-1-6ghz-retina-1gb-8gb-9-7--urun9300.html

• retina ekran birşey deil zaten aartı bir durum deil yani
  • quote:

Tavsiye yokmu arkadaşlar????

hocam ingiltere„den alsana
  • quote:

Arkadaşlar daha önce 400 liraya çin tabletlerinden aldım hiç memnun kalmadım iade ettim şimdi limitimi biraz arttırdım.700 800 lira civarı alabileceğim en iyi tablet nedir.

10 inç civarı olsun istiyorum.
    İnternette yani wifi de sorun olmasın hızlı olsun.
    Görüntü kalitesi ve kamerada önemli.

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar 1 ay içinde almam lazım çünkü daha sonra yurtdışına çıkıcam uzun bir süreliğine(İngiltere).Acil yorumlarınızı bekliyorum?

Bence hazır ingiltereye gidecek iken nexus 10 al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.