Bildirim
700-800 ₺ telefon önerisi
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 67Alperen67
telefon önerirmisiniz ? 1-2 ay sonra alıcam bütçe aşşa yukarı 700-800 civarı
o zamana 1000 tl lik fiyatlar senin alıcan zaman 800 tl civarına düşer dolar düşmeye başladı cünkü bugünden önerirsem sp daha cok zaman var bu konuyu alıcagın zaman acsan daha yararlı olur -
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
quote:
o zamana 1000 tl lik fiyatlar senin alıcan zaman 800 tl civarına düşer dolar düşmeye başladı cünkü bugünden önerirsem sp daha cok zaman var bu konuyu alıcagın zaman acsan daha yararlı olur
+1
sp ycuzlarsa onu alırsın.Olmazsa gp veya gmd -
hmm ya şimdi para elime geçince direkt almak istiyorum telefonuda şimdiden biraz araştırma yapmak için yazdım :)quote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5Aquote:
o zamana 1000 tl lik fiyatlar senin alıcan zaman 800 tl civarına düşer dolar düşmeye başladı cünkü bugünden önerirsem sp daha cok zaman var bu konuyu alıcagın zaman acsan daha yararlı olur -
quote:
hmm ya şimdi para elime geçince direkt almak istiyorum telefonuda şimdiden biraz araştırma yapmak için yazdım :)
sorun yok bugün alıcaksan experi sp dedim gibi 2 aya cok sey degişir. -
general mobile nasıl 16 gb ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5Aquote:
hmm ya şimdi para elime geçince direkt almak istiyorum telefonuda şimdiden biraz araştırma yapmak için yazdım :)
sorun yok bugün alıcaksan experi sp dedim gibi 2 aya cok sey degişir.
Alıntıları Göster -
Suan icin o paradaenideali xperia sp,gmd sakin bulasma macera aramiyorsan. -
neden bulaşmamam gerekiyo nesi var telefonun ? dez avantajı flnmı var ?quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Suan icin o paradaenideali xperia sp,gmd sakin bulasma macera aramiyorsan. -
Gmd ye kesinlikle bulaşma benim tavsiyem ise o fiyata motorola moto g hem donanım iyi hem güncel hemde kaliteli telefon şimdilik bence en mantıklı cihaz bu bana göre ama 1-2aya daha iyi cihazlar gelebilir hiç belli olmaz paran geçtiğinde yine bir araştır piyasayıquote:
neden bulaşmamam gerekiyo nesi var telefonun ? dez avantajı flnmı var ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06
Gmd ye kesinlikle bulaşma benim tavsiyem ise o fiyata motorola moto g hem donanım iyi hem güncel hemde kaliteli telefon şimdilik bence en mantıklı cihaz bu bana göre ama 1-2aya daha iyi cihazlar gelebilir hiç belli olmaz paran geçtiğinde yine bir araştır piyasayı
Su konuya bir bak,ince ince millete narkozu veriyorlar fason çinci fanboylar direkt telpa bayii yazmis herhalde...
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90206286 -
quote:
Gmd ye kesinlikle bulaşma benim tavsiyem ise o fiyata motorola moto g hem donanım iyi hem güncel hemde kaliteli telefon şimdilik bence en mantıklı cihaz bu bana göre ama 1-2aya daha iyi cihazlar gelebilir hiç belli olmaz paran geçtiğinde yine bir araştır piyasayı
Neden Hocam Ben Kulanniyorum Mukkemel Telefon En ufak Bi sorununu Gormedim Anti Gm Olayini İlk kez Burda Gouyorum -
En genis ve katilimli forum burasiilk burda gormen dogal aslinda.. -
Genaral mobile discover 16 gb olani al derim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: stevejonesquote:
neden bulaşmamam gerekiyo nesi var telefonun ? dez avantajı flnmı var ?
dostum aksam soz verdıgım uzere paylasıyorum,once servısının nasıl muamele ettıgıyle ılgılı ornekler...
........
Alıntıları Göster
telefonun cok degısık yerlerden verdıgı arızalar,hatta tek cıhazda tum sorunların kombo yaptıgı ornekte mevcut..
ıps dıye satılan ekranın ıps olmaması,sarj soketı,kamera sorunları,olu pıksel en meshurları zaten artık sagır sultan bıle duydu
.......
-
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Su konuya bir bak,ince ince millete narkozu veriyorlar fason çinci fanboylar direkt telpa bayii yazmis herhalde...
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90206286
o listedeki telefonların hiç biri kıyaslanmaması lazım saçmalamış bildiğin forumda yeni birinin yazdıkları ne kadar doğru olabilir elite g2yle bile kıyaslamak yanlış g2 kadar kaliteli olacağını sanmıyorum hele note 3le hayatta kıyaslanmayacak telefon elite milletin fanboylukları beni öldürüyor hala discoverye sorun çıkarıyor almayın diyince bile yok işte ben kaç aydır kullanıyorum bende sorun çıkmadı tarzı fanboyluklar devam ediyor telefonu kullananların yarısı şikayetçi gmdden nasıl oluyor elitede daha doğru dürüst alan olmadı ben bu cihazdada sorun çıkabileceğini düşünüyorum gm gibi bi firmaya güvenmiyorum 1300tlye 2.el lg g2 alır keyfime bakarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Breaak4Love
quote:
Neden Hocam Ben Kulanniyorum Mukkemel Telefon En ufak Bi sorununu Gormedim Anti Gm Olayini İlk kez Burda Gouyorum
ilk parti telefona sahipsen fiyatı 550-600tlyken aldıysan normal ama geçti eskidi şimdi gmd ye 700tl verilmez hele tft ekranla geliyor telefon yerine fiyat civarlarında daha güçlü donanımlara sahip telefonlar çıktı o yüzden şuanda 760tlye moto g her türlü donanım performans ve güncellik konusunda gmdyi sollar daha sen 4.4.2yi almadan ben 1.5aydır 4.4.2 kitkat kullanıyorum
-
Discovery alabilirsin temiz kullanırsan hiçbir sıkıntısı olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: skywalker06quote:
Orijinalden alıntı: Breaak4Love
quote:
Neden Hocam Ben Kulanniyorum Mukkemel Telefon En ufak Bi sorununu Gormedim Anti Gm Olayini İlk kez Burda Gouyorum
ilk parti telefona sahipsen fiyatı 550-600tlyken aldıysan normal ama geçti eskidi şimdi gmd ye 700tl verilmez hele tft ekranla geliyor telefon yerine fiyat civarlarında daha güçlü donanımlara sahip telefonlar çıktı o yüzden şuanda 760tlye moto g her türlü donanım performans ve güncellik konusunda gmdyi sollar daha sen 4.4.2yi almadan ben 1.5aydır 4.4.2 kitkat kullanıyorum
Alıntıları Göster
-
NEXUS 4. -
NEXUS 4.
Benzer içerikler
- pwm dimming nedir
- pttavm telefon alınır mı
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- spot telefon ne demek
- play protect nedir
- telefon önerileri 2024
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X