Şimdi Ara

700 ile 900 tl arası akıllı... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında moto g tasarım-donanım-performans ve fiyat olarak çok iyi bir cihaza benziyor,aslında kamerası beni pek endişelendirmiyor,beni endişelendiren wi-fi'si;eğerki wi-fi de önemli bir sorun yok diyorsanız alınabilir.
  • Hyc desire 500 u bit incele tasarım guzel ki zaten o fiyatabalacagın android cihazlar guncel olmayacaktir bir incele cihazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery 16 GB al derim

• en son iki telefonda karar kıldım:
    1.moto G
    2.gmd
    sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makif_28

en son iki telefonda karar kıldım:
    1.moto G
    2.gmd
    sizce?

moto g her türlü gmdden üstün arasında dağlar kadar kalite farkı var moto g al telefonu eline aldığında direk hissediyorsun cihazın ne kadar kaliteli iyi olduğunu donanım desen fiyatına göre çok iyi android 4.4.2yle geliyor güncelleme garantisi var google tarafından motorolanın sahibi googleken üretildiği için cihaz rahat 1.5yıl güncelleme almaya devam eder ben 760tlye aldığım bu aralar nerdeyse her h.sonu biyer indirim yapıyor 700-750tlye satıyor gmd dediğin telefona 700tl veriyorsun ekranı ips değil tft çıkıyor belli açılarda ekranda bulanık görüyorsun şarj soketi bozuluyor 50tl ödüyorsun ekranı bozuluyor 130tl servis desen kimse memnun kalmıyor telefonun kendi şarj aleti yerine başka şarj aleti kullanıın diyor firma sahibi bozulmaması için kesinlikle gmdden uzak dur 700tlyi hak eden bir telefon değil aşağıda antutu testlerini yüklüyorum onada bi bak ama moto g den şaşma benden tavsiye
     700 ile 900 tl arası akıllı... 700 ile 900 tl arası akıllı...

• quote:

Aslında moto g tasarım-donanım-performans ve fiyat olarak çok iyi bir cihaza benziyor,aslında kamerası beni pek endişelendirmiyor,beni endişelendiren wi-fi'si;eğerki wi-fi de önemli bir sorun yok diyorsanız alınabilir.

1.5 aya yakındır kullanıyorum galaxy ace 2im vardı evde salonda wi-fi çekmiyordu koltukta moto g gayet çekiyor wi-fisinde sorun falan yok imzamdaki başlığa bak cihazı 30-40 kişi aldık herkes memnun iyiki almışım elimle kapatıp internetten modern combat 4 oynuyofrum gayet sorunsuz
  • quote:

1.moto G
    2.gmd
    sizce?

50 daha eklenip850 ye kesiblikle sp oneririm,moto g den falancok daha iyi ddonanimda,ama illa buikisi dersen moto g tabiki,discovery para kaptirma

• quote:

1.moto G
    2.gmd
    sizce?

havada karada moto g

paralel evrendeki bütün objektif otoriteler bu tercihi yapardı.
  • eywallah saolun, kafamdaki ünlem ve soru işaretleri kalktı...
  • quote:

eywallah saolun, kafamdaki ünlem ve soru işaretleri kalktı...

moto g nin de her türlü gideri var ama 820 lira verebiliyorsan düşünmeden xperia sp al derim. çünkü donanım olarak 4tane A7 çekirdeğine karşı 2 tane krait ve adreno 305e karşı 320 daha üstün.
    http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html?ref=akakce&v=1.44 (delta servis garantili, adamlar çok ilgili şikayetlere cevap veriyorlar biraz incele)

• s3 derim 900 e düştü galiba.
  • bugün teknosadan moto g aldım gerçekten çok müthiş bir cihaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kk1907

Note 2 satıyorum. Düşünürsen pm at

kaça veriyon kardeş . . .
  • Moto G tabiki de,malzeme kalitesi olarak çok iyi,tanınmış marka,hem de dünyanın her tarafında satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.